12km i postarina se placa. Ja sam dobila recept od doktorice tako da cim odem na kontrolu krecem sa terapijom.Ma ja bi obavila to sve privatno. No oni mi ne mogu dati tablete. Mogu odraditi folikulometriju i sve ali od tableta nista ne mogu dati. E sad ja bi si ih narucila, ali ne znam salju li u Hr ?Ne znam kako to ide kod vas,meni u Bih je recept i dao privatni dr ,a pisite im na viber,koriste ga i vidite da li salju u HrMozes li provjeriti broj,posto mi ih ne izbacuje na viberu?
0038763332049 je broj,covjek se zove Zoran,meni ga izbaci na viberu
12km i postarina se placa. Ja sam dobila recept od doktorice tako da cim odem na kontrolu krecem sa terapijom.Ma ja bi obavila to sve privatno. No oni mi ne mogu dati tablete. Mogu odraditi folikulometriju i sve ali od tableta nista ne mogu dati. E sad ja bi si ih narucila, ali ne znam salju li u Hr ?Ne znam kako to ide kod vas,meni u Bih je recept i dao privatni dr ,a pisite im na viber,koriste ga i vidite da li salju u HrMozes li provjeriti broj,posto mi ih ne izbacuje na viberu?0038763332049 je broj,covjek se zove Zoran,meni ga izbaci na viberu
Nazalost ne salju u Hr 😏
6.4.22 ➕
11/22 ♥️😍🤵31 👰29
12km i postarina se placa. Ja sam dobila recept od doktorice tako da cim odem na kontrolu krecem sa terapijom.Ma ja bi obavila to sve privatno. No oni mi ne mogu dati tablete. Mogu odraditi folikulometriju i sve ali od tableta nista ne mogu dati. E sad ja bi si ih narucila, ali ne znam salju li u Hr ?Ne znam kako to ide kod vas,meni u Bih je recept i dao privatni dr ,a pisite im na viber,koriste ga i vidite da li salju u HrMozes li provjeriti broj,posto mi ih ne izbacuje na viberu?0038763332049 je broj,covjek se zove Zoran,meni ga izbaci na viberuNazalost ne salju u Hr 😏
Bas mi je zao 😒
Znam da ih mozes nabaviti u Sloveniji ali ne moze bez recepta
12km i postarina se placa. Ja sam dobila recept od doktorice tako da cim odem na kontrolu krecem sa terapijom.Ma ja bi obavila to sve privatno. No oni mi ne mogu dati tablete. Mogu odraditi folikulometriju i sve ali od tableta nista ne mogu dati. E sad ja bi si ih narucila, ali ne znam salju li u Hr ?Ne znam kako to ide kod vas,meni u Bih je recept i dao privatni dr ,a pisite im na viber,koriste ga i vidite da li salju u HrMozes li provjeriti broj,posto mi ih ne izbacuje na viberu?0038763332049 je broj,covjek se zove Zoran,meni ga izbaci na viberuNazalost ne salju u Hr 😏Bas mi je zao 😒
Znam da ih mozes nabaviti u Sloveniji ali ne moze bez recepta
Ma mogu ih i tu nabaviti, ali sa receptom. Moja gin mi ih neda vec mi daje uputnicu za MPO, mi bi to izbjegli, htjela sam klomifen i folikulometriju ona kaze idite u bolnicu. Ne zeli se uopce baviti time. Isla sam privatno oni mogu folikulometeiju ali ljekove ne mogu davati. Tako da mi dr rekao da ne dolazim bezveze jer nema smisla bacati novce na uzv bez ljekova. Tako da ako ima neko viska i zeli prodati neka mi se javi.
6.4.22 ➕
11/22 ♥️😍🤵31 👰29
12km i postarina se placa. Ja sam dobila recept od doktorice tako da cim odem na kontrolu krecem sa terapijom.Ma ja bi obavila to sve privatno. No oni mi ne mogu dati tablete. Mogu odraditi folikulometriju i sve ali od tableta nista ne mogu dati. E sad ja bi si ih narucila, ali ne znam salju li u Hr ?Ne znam kako to ide kod vas,meni u Bih je recept i dao privatni dr ,a pisite im na viber,koriste ga i vidite da li salju u HrMozes li provjeriti broj,posto mi ih ne izbacuje na viberu?0038763332049 je broj,covjek se zove Zoran,meni ga izbaci na viberuNazalost ne salju u Hr 😏Bas mi je zao 😒
Znam da ih mozes nabaviti u Sloveniji ali ne moze bez receptaMa mogu ih i tu nabaviti, ali sa receptom. Moja gin mi ih neda vec mi daje uputnicu za MPO, mi bi to izbjegli, htjela sam klomifen i folikulometriju ona kaze idite u bolnicu. Ne zeli se uopce baviti time. Isla sam privatno oni mogu folikulometeiju ali ljekove ne mogu davati. Tako da mi dr rekao da ne dolazim bezveze jer nema smisla bacati novce na uzv bez ljekova.Tako da ako ima neko viska i zeli prodati neka mi se javi.
Da si blize poklonila bih ti ja svoje,jer sam se bila naoruzala 🙂 kupila dvoje a iskoristila pola pakovanja 🙃🙃
Sretno,mozda neko ima za pokloniti
🥰🥰
Znam da ih mozes nabaviti u Sloveniji ali ne moze bez receptaMa mogu ih i tu nabaviti, ali sa receptom. Moja gin mi ih neda vec mi daje uputnicu za MPO, mi bi to izbjegli, htjela sam klomifen i folikulometriju ona kaze idite u bolnicu. Ne zeli se uopce baviti time. Isla sam privatno oni mogu folikulometeiju ali ljekove ne mogu davati. Tako da mi dr rekao da ne dolazim bezveze jer nema smisla bacati novce na uzv bez ljekova.Tako da ako ima neko viska i zeli prodati neka mi se javi.Da si blize poklonila bih ti ja svoje,jer sam se bila naoruzala 🙂 kupila dvoje a iskoristila pola pakovanja 🙃🙃
Sretno,mozda neko ima za pokloniti
🥰🥰
Ako si zainteresirana za prodat, uplatim ti novce i za postarinu, javi !
6.4.22 ➕
11/22 ♥️😍🤵31 👰29
evo mene natrag :)već godinu dana radimo na bebi, a zadnja tri mjeseca, koji su završili sa rujnom, sam pila Klomifen zbog problema izostanaka ovulacije i tako je napokon 27.09. ovulacijski testić pokazao pozitivnu ovulaciju! suprug i ja smo se bacili na posao i sad - 2 tjedna kasnije, kada sam morala dobiti menzis, osjećam samo slabe grčeve i imam bolne grudi. Napravila sam 2 testa i oba su bila ovakva:Dal je to sad pozitivan testić ili ne? :)
tea_tea
👩🦰 27
🧔30
- 09.10 ➕ ❤️
Sortiraj odgovore
Najstariji