Super hvala ti puno na info. Nasla sam u Hr poznanica ce mi poslati jesnu kutiju asvakako cu narucit i ove. Jer sam tek na pocetku terapije. Doktorica mi je dala ellova prah i duphastan. I svako preporuila da uzimam clomifan ako ga nadzem
Ja sam.koristila samo klomifen od 4-9dana ciklusa,a od 10 dana sam isla na folikulometriju,da se prati rast i razvoj folikula..Mi smo uspjeli u drugin ciklusa kad je doktor povecao dozu na 2×1 (100mg)
Super hvala ti puno na info. Nasla sam u Hr poznanica ce mi poslati jesnu kutiju asvakako cu narucit i ove. Jer sam tek na pocetku terapije. Doktorica mi je dala ellova prah i duphastan. I svako preporuila da uzimam clomifan ako ga nadzemJa sam.koristila samo klomifen od 4-9dana ciklusa,a od 10 dana sam isla na folikulometriju,da se prati rast i razvoj folikula..Mi smo uspjeli u drugin ciklusa kad je doktor povecao dozu na 2×1 (100mg)
Super hvala ti i ja se nadam. Dosle su mi iz Hr jedna kutija, pa ako bude potrebno za drugom svakako cu nazvati da porucim ☺👶
🤵 40 👩🦰29
Pokusavamo godinu i 6 mjeseci
PCOS blagi oblik duphastan i klomifen od kolovoza/2021
Pozdrav, gdj bi mogla u Bosni i Hercegovini nabavitiCLOMIFENE. Doktorica mi je rekla da ga nema u BiH??? Ako neka zna kako bi mogla doći da njega bila bih joj zahvalna.Pozdrav
Imala sam.isti problem prije 3 mjeseca,ali sam nasla tablete u Livnu,salju brzom postom 12 km plus postarina,takodje mogu se nabavitini u Sloveniji pod nazivom Clomid,to je isto
Evo vam kontakt telefonIzgleda da nije ucitalo sliku s brojem pa evo ovako 063332049Dali je to neka apoteka u pitanju?Mislim da jest neka apoteka ali nisam sigurna ,na jednoj grupi zena je napisala.kontakt telefon i da je covjek iz Livna
Tablete dodju u roku od dva dana,zapakovane,sve ok
I Hvala ,da i kod tebe uskoro bude plusic aBd 🙂
Sori ste se ubacujem u post, jel to uzimate na uputnicu ili kako?
6.4.22 ➕
11/22 ♥️😍🤵31 👰29
Pozdrav, gdj bi mogla u Bosni i Hercegovini nabavitiCLOMIFENE. Doktorica mi je rekla da ga nema u BiH??? Ako neka zna kako bi mogla doći da njega bila bih joj zahvalna.Pozdrav
Imala sam.isti problem prije 3 mjeseca,ali sam nasla tablete u Livnu,salju brzom postom 12 km plus postarina,takodje mogu se nabavitini u Sloveniji pod nazivom Clomid,to je isto
Evo vam kontakt telefonIzgleda da nije ucitalo sliku s brojem pa evo ovako 063332049Dali je to neka apoteka u pitanju?Mislim da jest neka apoteka ali nisam sigurna ,na jednoj grupi zena je napisala.kontakt telefon i da je covjek iz Livna
I Hvala ,da i kod tebe uskoro bude plusic aBd 🙂Sori ste se ubacujem u post, jel to uzimate na uputnicu ili kako?
Kod ovog covjeka sto sam ostavila kontakt telefon moze se poruciti bez recepta
I Hvala ,da i kod tebe uskoro bude plusic aBd 🙂Sori ste se ubacujem u post, jel to uzimate na uputnicu ili kako?Kod ovog covjeka sto sam ostavila kontakt telefon moze se poruciti bez recepta
Moj savjet vam je da vidi sa svojim doktorom i da vam on na uzv prati rast folikula i da li dolazi do ovulacije.
Tako sam ja radila i s prvom ovulacijom ostala sam trudna
I Hvala ,da i kod tebe uskoro bude plusic aBd 🙂Sori ste se ubacujem u post, jel to uzimate na uputnicu ili kako?Kod ovog covjeka sto sam ostavila kontakt telefon moze se poruciti bez recepta
Znas li mozda cijenu?
6.4.22 ➕
11/22 ♥️😍🤵31 👰29
12km i postarina se placa. Ja sam dobila recept od doktorice tako da cim odem na kontrolu krecem sa terapijom.
Ma ja bi obavila to sve privatno. No oni mi ne mogu dati tablete. Mogu odraditi folikulometriju i sve ali od tableta nista ne mogu dati. E sad ja bi si ih narucila, ali ne znam salju li u Hr ?
6.4.22 ➕
11/22 ♥️😍🤵31 👰29
12km i postarina se placa. Ja sam dobila recept od doktorice tako da cim odem na kontrolu krecem sa terapijom.Ma ja bi obavila to sve privatno. No oni mi ne mogu dati tablete. Mogu odraditi folikulometriju i sve ali od tableta nista ne mogu dati. E sad ja bi si ih narucila, ali ne znam salju li u Hr ?
Ne znam kako to ide kod vas,meni u Bih je recept i dao privatni dr ,a pisite im na viber,koriste ga i vidite da li salju u Hr
12km i postarina se placa. Ja sam dobila recept od doktorice tako da cim odem na kontrolu krecem sa terapijom.Ma ja bi obavila to sve privatno. No oni mi ne mogu dati tablete. Mogu odraditi folikulometriju i sve ali od tableta nista ne mogu dati. E sad ja bi si ih narucila, ali ne znam salju li u Hr ?Ne znam kako to ide kod vas,meni u Bih je recept i dao privatni dr ,a pisite im na viber,koriste ga i vidite da li salju u Hr
Mozes li provjeriti broj,posto mi ih ne izbacuje na viberu?
6.4.22 ➕
11/22 ♥️😍🤵31 👰29
Sortiraj odgovore
Najstariji