Hello svima... Ako neka mi moze komentirati... Bila sam 3. Ciklus sa klomifenom... Zakasnili imati odnose jer je ovulacija nastupila 9dc a ja na uzv bila 10dc potvrdjena ovulacija uzv i sa krvi... Odnos imali sto se tice plodni dana znaci samo na dan poalje ovulacije..... Sanse su male jer odnose prije ovulacije nisam imala (jer uvijek prvo doktor odobri kad odnosi jer se mora vidjeti da nije previse folikula) e sad.... Ja sam vec 19dpo sutra 20dpo....a menge nema.... A test prije 3 dana i prije 5 dana negativni... Total bez sjene il nesto..... Zanima me da li je nekome lutearna faza uz klomifen bila tako duga...? Da li ste imali kasnjenje menge zbog klomifena? Meni po app kasni vec 2-3 dana... Hvala unapred.
Pozdrav, danas sam dobila Klomifen 5. - 9. DC i uputu da odnos treba biti 10. DC i svaki drugi dan dalje.
Doktorica mi nije rekla da dođem prije toga na UZV niti da joj se javim, nego da to samo odradim tako pa da joj se javim jesam li ostala trudna ili ne.
Čitam portale i preporuke da se treba ići na folikulometriju prije odnosa kako se ne bi dogodila hiperstimulacija.
Kakva su vaša iskustva, jeste li išle na UZV prije odnosa, nakon završene terapije, ili ne?
hvala
Pozdrav, danas sam dobila Klomifen 5. - 9. DC i uputu da odnos treba biti 10. DC i svaki drugi dan dalje.
Doktorica mi nije rekla da dođem prije toga na UZV niti da joj se javim, nego da to samo odradim tako pa da joj se javim jesam li ostala trudna ili ne.
Čitam portale i preporuke da se treba ići na folikulometriju prije odnosa kako se ne bi dogodila hiperstimulacija.
Kakva su vaša iskustva, jeste li išle na UZV prije odnosa, nakon završene terapije, ili ne?
hvala
Jutro :) pretpostavljam da ti doktorica zna sta radi, znam da je tesko ali samo se opusti i nemoj toliko guglati jer ces se "pojesti". Ja se vec dvije godine borim sa cistama a jos uvijek ne znam dal' imam pcos ili su hormoni otisli kvragu. Ginic mi je rekao da je sve ok a na kontrole idem jednom u sest mjeseci. Drzim ti fige da uspijes ❤️
👩🦰29g pcos
👱37g oligoastenozoospermia
1.12.2022. prva aspiracija
5🥚/ 2 oplođena/ ET nista
Sljedeći postupak 3/2023
hvalaJutro :) pretpostavljam da ti doktorica zna sta radi, znam da je tesko ali samo se opusti i nemoj toliko guglati jer ces se "pojesti". Ja se vec dvije godine borim sa cistama a jos uvijek ne znam dal' imam pcos ili su hormoni otisli kvragu. Ginic mi je rekao da je sve ok a na kontrole idem jednom u sest mjeseci. Drzim ti fige da uspijes ❤️
Hvala ti ;)
Nadam se i ja da zna i da ima iskustva.
Nego kad citam dr. Google i razne medicinske članke i forume, svi kazu da treba uzv kontrola.
Probat cu ce opustiti..sad sam na klomifenu mjesec dana, pa ako ne uspije idem ja humanu reprodukciju u bolnicu.. počinje proces potpomognute oplodnje o kojoj jako malo znam..
I tebi sretno..i nadam se da ce sve bit ok..
hvalaJutro :) pretpostavljam da ti doktorica zna sta radi, znam da je tesko ali samo se opusti i nemoj toliko guglati jer ces se "pojesti". Ja se vec dvije godine borim sa cistama a jos uvijek ne znam dal' imam pcos ili su hormoni otisli kvragu. Ginic mi je rekao da je sve ok a na kontrole idem jednom u sest mjeseci. Drzim ti fige da uspijes ❤️Hvala ti ;)
Nadam se i ja da zna i da ima iskustva.
Nego kad citam dr. Google i razne medicinske članke i forume, svi kazu da treba uzv kontrola.
Probat cu ce opustiti..sad sam na klomifenu mjesec dana, pa ako ne uspije idem ja humanu reprodukciju u bolnicu.. počinje proces potpomognute oplodnje o kojoj jako malo znam..
I tebi sretno..i nadam se da ce sve bit ok..
Ako hoces nades si privatno ginica pa da te on posavjetuje, po meni ne skodi drugo mišljenje, a sto se potpomognute tice probaj u polikliniku beta plus ako si iz Zagreba, prve konzultacije su ti besplatne, ja sam ih jednom zvala i sestra je jako ljubazna
👩🦰29g pcos
👱37g oligoastenozoospermia
1.12.2022. prva aspiracija
5🥚/ 2 oplođena/ ET nista
Sljedeći postupak 3/2023
Ja nmg da ti ne odg ma ove fijagnoze.Ja imam 35 a muz 31.Iste dijagnoze imamo kao i vi.Jednu vto iza nas naravno neuspjesnu sa pricom sa nikakve sanse za prirodno nemamo pogotovu na njegov nalaz i stim da covjek samo vikendom bude kuci.U januaru ove godine trebali na drugu vto medjutim vidi cuda ja trudna..Nazalost trudnoca se zavrsila miss ab u 10tt zbog trombofilije ali to je sad druga tema.Samo sma ti zelila reci da sve moze!Punooo srece ti zelim 💞
Ja nmg da ti ne odg ma ove fijagnoze.Ja imam 35 a muz 31.Iste dijagnoze imamo kao i vi.Jednu vto iza nas naravno neuspjesnu sa pricom sa nikakve sanse za prirodno nemamo pogotovu na njegov nalaz i stim da covjek samo vikendom bude kuci.U januaru ove godine trebali na drugu vto medjutim vidi cuda ja trudna..Nazalost trudnoca se zavrsila miss ab u 10tt zbog trombofilije ali to je sad druga tema.Samo sma ti zelila reci da sve moze!Punooo srece ti zelim 💞
janasanja je bio namjenjen post al mi niie citiralo 🤦♀️
Pozdrav cure!
Ovdje sam nova i svako vase iskustvo i savjet bi mi bili stvarno dobro dosli!
Uglavnom,zanimaju me vasa iskustva s Klomifenom... Je li ima tu zena koje su ga pile,a da su im nalazi uredni i da su ostale trudne nakon toga?? I ja i suprug imamo uredne nalaze,ali ipak evo vec dvije godine nista se ne dogada...Vadila hormone,briseve,prohodnost jajovoda,sve sam odradila i sve je u redu! Nedavno sam isla na folikulometriju,i s te strane je sve u redu... Doktor mi je ko sljedeci korak spomenuo Klomifen,a ukoliko to ne upali potpomognuta...
Sortiraj odgovore
Najstariji