Ja ti nemam pojma nisam stigla do tako dobrih vjesti
Al nadam se da ce ti sve biti super sad drzim fige 😀
Draga nikolinaa1 baš mi je drago da si se javila obzirom da si it pokrenula ovu temu! Nadam se da ćeš uspjeti u ovoj posljednjoj turi klomifenom, Držim ti fige!! Znači tebi su napravili prohodnost jajnika prije uzimanja klomifena?
Meni je rekla ginekologinja da ćemo to napraviti ako ne uspijem s klomifenom, a u pon opet idem na folikulometriju pa ću je pitat za to. Iako je već rekla da ona ne sumnja na to, već da meni problem pravi izostanak ovulacije i da prvo to probamo riješiti klommifenom.
nina..ne znam ni ja kad je najbolji dan za vadit betu..do sada sam uvijek radila test za trudnoću s onim za rano otkrivanje (4 dana prije menstruacije) i uvijek je bio negativan...al rekla mi je ginekologinja da je to jako rano, i da može lažno negativan (doduše meni nikad nije bio). Najbolje kad izostaje menstruacija!
Silvach držim ti fige da je ipak +!!!
Držite se cure, promiijenit ćemo i mi temu foruma...to sigurno!! :-)
Draga nina,
Dobrodošla!
Naj idealnije vrijeme za testiranje je u vrijeme kad trebaš inače dobiti vješticu. Beta se može vaditi i ranije ali kod prirodnih začeća se ne može znati kad je bila implatacija, tj. kad počne rasti taj hormon trudnoće pa je uvijek bolje izdržati bar dvije sedmice od ovulacije. Mnoge cure su znale prerano raditi kućne testove na trudnoću, te bi se znalo pokazati da nisu trudne, iako to, do sada, kod mene nije bio slučaj…
Nadam se da sam ti bar malo pomogla. Držim fige da uspijete !
... na kraju ipak bude dobro, ako još nije dobro znači da nije kraj.
Draga nina, dobro nam došla. Nadam se da ćeš ubrzo imati lijepe i dobre vijesti. Test je najbolje raditi od dana kada je trebala doći mjesečnica. To je nekako najsigurnije, što se tiče bete mislim da te to liječnik mora poslati.
Draga katerina, da ja sam išla prije klomifena provjeriti prohodnost. Bilo me je jakoooo strah jer sam svašta pročitala na forumima. To mi je bila najveća greška. Postupak je malo neugodan zbog polozaja u kojem se snima ali je ugl bezbolan. Boli jedino kad pusti kontrast ali to je trenutna i izdrživa bol. Traje u sekundama. Meni je ginekolog isto imao pretpostavku da je sve u redu ali nije htio riskirati da ne dođe do vanmaternične trudnoće jer bi se onda moglo doći do ozbiljnih posljedica.
Ne znam upisati vaša imena s boldanim slovima, pa ako moze pomoc :)
Sortiraj odgovore
Najstariji