Kiretaža

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mono1111
    25. Travanj 2017. 09:44

VelikoSretnoDijete

Danas sam 9+1, ali sveje stalo na 5+3…idem jos po tu uputnicu danas i vjerovatno u cet na pretrage i u petak na zahvat da to rijesim i bok. Ocito je da se lijepo zaljepilo kad nece van :D

Jako je mali plod i mala GV.
    Jesi pila Duphastone mozda?? Ili Utrogestane? 
    Mislim da nije dobro ni da toliko dugo stoji unutra ! Pa koliko dugo cekas da samo krene? Kad si u biti saznala da je spontani u pitanju?

wanttobemom
    25. Travanj 2017. 09:45

Da zaboravila sam to napomenuti nalaz za krvnu grupu sam imala pa to nisam trebala vaditi nego samo ponijeti. On vrijedi za cijeli zivot :)

VelikoSretnoDijete
    25. Travanj 2017. 09:49

Ovo je drugi tjedan da čekam, ginić je rekao da se kod slučajeva gdje se odluči da se pokuša izbjeć kiretaža čeka 4 tjedna, sa skoro 8 tjedana je potvrdio da s ništa ne razvija, odnosno odbačena je mogućnost kasne koncepcije.

Nije važno odakle dolaziš ni kuda ideš ako si sretan dok hodaš.

wanttobemom
    25. Travanj 2017. 12:08

VelikoSretnoDijete

Ovo je drugi tjedan da čekam, ginić je rekao da se kod slučajeva gdje se odluči da se pokuša izbjeć kiretaža čeka 4 tjedna, sa skoro 8 tjedana je potvrdio da s ništa ne razvija, odnosno odbačena je mogućnost kasne koncepcije.

Zbog tog dugog čekanja je meni doktor rekao da bi bolje bilo na kiretazu jer tko zna koliko bi morala čekati a da se ne bi nesto jos vise zakompliciralo. Iako naravno ti sam biraš na vlastitu odgovornost sto ces a oni ti daju opcije.

VelikoSretnoDijete
    25. Travanj 2017. 12:16

Ma meni nije rekao da bi se išta moglo zakomplicirat u tom normalnom roku za čekanje...a ako sad do petka ne ode da odem na kiretažu. I mislim da je to skroz okej.

wanttobemom
    25. Travanj 2017. 12:44

VelikoSretnoDijete

Ma meni nije rekao da bi se išta moglo zakomplicirat u tom normalnom roku za čekanje…a ako sad do petka ne ode da odem na kiretažu. I mislim da je to skroz okej.

Ja sam bila malo vise nego ti trudna pa vjerojatno zbog toga. Ja sam bila 10+3 a plod je bio velicine cca 5 tjedana. Ma bude to sve super :) samo prati upute doktora :)

VelikoSretnoDijete
    25. Travanj 2017. 12:51

a da...to je vjerovatno onda to :) ma bit će, mora. si dobro danas?

wanttobemom
    25. Travanj 2017. 14:51

VelikoSretnoDijete

a da…to je vjerovatno onda to :) ma bit će, mora. si dobro danas?

Danas je vec super sve :) krvarenje skoro pa stalo, bolova nema :) nadam se da ce i sljedeci uzv pokazati da je sve ok. Nadam se samo da cemo uspjeti pretragama pronaci uzrok. Baš jako želimo bebicu.

Jel ti ovo bila prva trudnoća?

Mono1111 jesu li ti uspjeli pretragama otkriti uzrok svih spontanih? Imaš li djece? 

• Bruncili
    25. Travanj 2017. 15:52

Wanttobemom cini mi se da si i malo bolje volje... velikosretnodijete javi nam se u petak a ako te strah i trebas podrsku, tipkaj...

wanttobemom
    25. Travanj 2017. 16:16

Bruncili

Wanttobemom cini mi se da si i malo bolje volje… velikosretnodijete javi nam se u petak a ako te strah i trebas podrsku, tipkaj…

Bome da :) malo me popustila depresija. Nakon one boli u sub i ned sve je super samo da ne boli vise. Sad u nove pobjede. Jedva cekam obaviti sve pretrage.

Velikisretnodijete slazem se sa Bruncili . Samo tipkaj sto got trebs tu smo.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.