Drage žene,
ja sam danas bila kiretirana i dobila sam antibiotik Doksiciklin, te su mi rekli u ljekarni da bi bilo dobro uzimati i Linex kako mi antibiotik nebi stvarao proljev. Malo sam zbunjena da li da prvo konzumiram antibiotik pa nakon toga probiotik? kako mi antibiotik nebi uništio djelovanje probiotika. Razumjem da mora biti između 2 do 3 sata samo me zanima redosljed.
Drage žene,
ja sam danas bila kiretirana i dobila sam antibiotik Doksiciklin, te su mi rekli u ljekarni da bi bilo dobro uzimati i Linex kako mi antibiotik nebi stvarao proljev. Malo sam zbunjena da li da prvo konzumiram antibiotik pa nakon toga probiotik? kako mi antibiotik nebi uništio djelovanje probiotika. Razumjem da mora biti između 2 do 3 sata samo me zanima redosljed.
Prvo probiotik pa antibiotik mislim da je tako ispravno…zao mi je za tvoju situaciju zelim ti sve najbolje❤️
+ 10.10.
Tenchi žao mi je zbog gubitka i kiretaže. Bitno ga je uzeti, i odvojiti barem 2-3h, ako si uzela prvo antibiotik pa probiotik nema veze. Pij puno tekućine da se tijelo ispere i oporavi. Sretno!
👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
Kariogrami uredni, MM 01/24 astenozoospermija
AMH 2,4 ng/ml, histeroskopija✅ ostali nalazi ok
12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔
........loading.......
Sortiraj odgovore
Najstariji