Kiretaža

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    wanttobemom
    21. Travanj 2017. 12:14

Nakon zadnjeg spontanog isto nismo mogli dočekati. Valjda isto hormoni podivljali haha. Nismo čekali da prođe prva menga ali smo pričekali 3 tjedna 

VelikoSretnoDijete
    21. Travanj 2017. 13:13

Meni još ništa nije krenulo samo, gotovi su mi jučer svi nalazi tako da danas idem giniću i baš me zanima što će mi reći. Ovaj tjedan su me prsa prestala bolit i vidim da se tijelo kao ispuhalo...tako da vjerovatno će me poslat na zahvat idući tjedan.

Javim se kasnije još

Wantobemom drago mi je da si gotova s time...sada oporavak <3

Nije važno odakle dolaziš ni kuda ideš ako si sretan dok hodaš.

wanttobemom
    22. Travanj 2017. 12:08

VelikoSretnoDijete

Meni još ništa nije krenulo samo, gotovi su mi jučer svi nalazi tako da danas idem giniću i baš me zanima što će mi reći. Ovaj tjedan su me prsa prestala bolit i vidim da se tijelo kao ispuhalo…tako da vjerovatno će me poslat na zahvat idući tjedan.

Javim se kasnije još

Wantobemom drago mi je da si gotova s time…sada oporavak &lt;3

Hvala draga :*  
    Sretno.

wanttobemom
    22. Travanj 2017. 12:08

Javi nam kako je proslo :)

wanttobemom
    22. Travanj 2017. 13:26

Ja vam cure moje danas umirem od bolova. Grčevi kao kod menge ali jači :(  kao da mi je tek sad popustila anestezija. Do sada malo skroz a danas uf. Vjerujem da je to od ergometrina jedva čekam da ga prestanem piti.

mono1111
    22. Travanj 2017. 19:07

wanttobemom

Ja vam cure moje danas umirem od bolova. Grčevi kao kod menge ali jači :( kao da mi je tek sad popustila anestezija. Do sada malo skroz a danas uf. Vjerujem da je to od ergometrina jedva čekam da ga prestanem piti.

Moguce da je od Ergometrina, meni nije bilo tako ali mojoj prijateljici je.
    Koliko Ergometrin moras.piti?? 3 dana jelda?

wanttobemom
    23. Travanj 2017. 16:10

mono1111

wanttobemom

Ja vam cure moje danas umirem od bolova. Grčevi kao kod menge ali jači :( kao da mi je tek sad popustila anestezija. Do sada malo skroz a danas uf. Vjerujem da je to od ergometrina jedva čekam da ga prestanem piti.

4 dana :( jutros sam popila zadnju i recimo ujutro me nije bolilo i sad odjedom uhvatilo :( nadam se da je danas zadnje jer bas ne mogu vise.

mono1111
    23. Travanj 2017. 18:09

wanttobemom

mono1111

wanttobemom

4 dana :( jutros sam popila zadnju i recimo ujutro me nije bolilo i sad odjedom uhvatilo :( nadam se da je danas zadnje jer bas ne mogu vise.

Ako i dalje budes imala bolove odi na hitnu !

• Bruncili
    23. Travanj 2017. 18:11

Da li si mozda dizala nesto tesko?

wanttobemom
    23. Travanj 2017. 18:28

Bruncili

Da li si mozda dizala nesto tesko?

Nisam baš ništa. Odmaram skroz. :/ i ici cu na hitnu ako do veceri ne prođe. Iako temp nemam.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.