Kiretaža

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mono1111
    03. Svibanj 2017. 12:51

wanttobemom

Curke :) stigao mi je PHD nalaz. Ima li koja iskustva u čitanju nalaza? Meni je ovo kinesko pismo a previše sam znatiželjna da čekam pregled da mi doktor pročita.

Prepisi phd pa cu ti ja probati odg, ali ako ne pise da je mola hydatiosa sve ti je uredno. 
    Pdh jedino moze pronaci molu ako je bila i zato se radi, ali napisi mi.

wanttobemom
    03. Svibanj 2017. 13:16

Ovo je mišljenje
    Materijal obilan histološki upalno infiltrirano tkivo posteljice avaskularnih korijskih resica retikularne strome, žarišno stroma hidropski promjenjena. Obložni trofoblast dvoredi uz žarišno polarno bujanje trofoblasta.

wanttobemom
    03. Svibanj 2017. 15:50

Još me nešto zanima. Jeste li na uzv nakon kiretaže išle u bolnicu ili kod svog ginekoga?
    Piše mi u papirima kod nadleznog ginekologa. Mislim kod svog idem svakako je li potrebno da idem i u bolnicu? Jer dobila sam na kiretazi uputnicu za kontrolno pregled u bolnici i trebala bi se naručiti

mono1111
    04. Svibanj 2017. 00:41

To ti je mislim uredan phd nalaz, naravno,.odnesi to na prvu kontrolu za svaki slucaj ali koliko sam skuzila to su samo napisane stvari koje su pronadjene.
    Da,.ja sam svaki put isla u bolnicu na uzv nakon kiretaze.
    Ako ides kod svog socijalnog, onda ne trebas u bolnicu, glavno da odes nakon dva tjedna od kiretaze na uzv.

wanttobemom
    04. Svibanj 2017. 11:24

Bila sam upravo kod svog ginekologa phd je uredan, svi brisevi uredni i nije mi radio ultrazvuk ni pregled samo pogledao papire i zatvorio bolovanje, jer eto on smatra da je to sve ok ako nemam nikakvih problema i da je najbolje pregledati detaljno kad prođe prva menga jer ona još dodatno isčisti sve. Luda sam. Imam uputnicu za kontrolni pregled u bolnici nakon kiretaže. Što mislite trebam li ići? Jer tamo se trebam narucit a cekat cu sigurno jos 2-3 tjedna sto mi onda znaci. Mislim ja se dobro osjecam ali ne mogu znati jel organizam iznutra dobro.

mono1111
    04. Svibanj 2017. 14:00

wanttobemom

Bila sam upravo kod svog ginekologa phd je uredan, svi brisevi uredni i nije mi radio ultrazvuk ni pregled samo pogledao papire i zatvorio bolovanje, jer eto on smatra da je to sve ok ako nemam nikakvih problema i da je najbolje pregledati detaljno kad prođe prva menga jer ona još dodatno isčisti sve. Luda sam. Imam uputnicu za kontrolni pregled u bolnici nakon kiretaže. Što mislite trebam li ići? Jer tamo se trebam narucit a cekat cu sigurno jos 2-3 tjedna sto mi onda znaci. Mislim ja se dobro osjecam ali ne mogu znati jel organizam iznutra dobro.

Mislim da se ne trebas narucivati u bolnici u kojoj si radila kiretazu.
    Bila si na Merkuru?? Ili sam ja nesto pobrkala?
    Daj nazovi bolnicu pa pitaj, meni su uvijek rekli da dodjem 10 dana ili 14 dana nakon kiretaze s uputnicom.
    Mislim vjerovatno je sve ok ali ja bi svakako provjerila.
    Mislim nevjerovatno koliko ti socijalnu ginekolozi stede...za ne povjerovati ! Pa kao da mu je bio problem ukljuciri uzv i pregledati, to onak traje 1 min !

wanttobemom
    04. Svibanj 2017. 17:46

A da ga nisam pitala i pitala ga jel obavezno da idem izignorirao je i kao sve je ok. Na sveti Duh sam išla.

wanttobemom
    04. Svibanj 2017. 17:47

Meni su rekli nakon kiretaze da se narucim -.-

Marijana12345
    04. Svibanj 2017. 19:13

Bok cure, upadam ovako iz vedrog neba, ali htjela sam podijeliti s vama svoje iskustvo. Od septembra zivim u njemackoj i tu sam imala kiretazu u 10tj trudnoce isti dan kad je ustanovljeno da srce bebe ne kuca. Uglavnom, ovdje sam cak 2tj nakon kiretaze morala platiti uzv jer se placa sve sto ne spada u obavezne uzv-e u trudnoci ili kad Dr radi uzv pod sumnjom da nesto nije u redu. Tako da iskoristite sve besplatne uzv ma koliko god se ceka. Ovdje u njemackoj doktori preporucaju cekati 2mj da se tijrlo skroz ocisti od anestezije (i meni je kiretaza radjena pod opcom) te se cak u tom vremenu preporuca apstinencija ili sex s kondomom da se izbjegne mogucnost neke upalice ili sta ja znam cega ako se vrlo brzo planira druga trudnoca.

mono1111
    04. Svibanj 2017. 21:48

wanttobemom

Meni su rekli nakon kiretaze da se narucim -.-

Hm..ne znam onda ! Ili se naruci ali ako ces stvarno cekati dva tri tjedna tad ces doci i na red kod svog socijalca.
    Onda pricekaj tih jos dva tjedna ili koliko, i odi nakon prve M ili kod svog ili na Sv.duh ! Ili nazovi Sv.duh i reci da si od silnog stresa zabb se naruciti i da ti je proslo sad dva tjedna ( ili koliko vec ) i da li mozes doci bez narucivanja ipak...mozda te proguraju ! 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.