Kiretaža

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Bruncili
    26. Travanj 2017. 10:29

A meni rekli 4-5mj... valjda oni znaju zasto, al izricito su to ponovili i primarni i privatni gin. S tim da pijem folnu i dalje. Kao nje nikad dosta... zao mi je sto vas je to tako jako pokosilo, meni ovo nije prvi sok u zivotu pa sam valjda ojacala... kad me lupi neko veselje, samoj sebi kazem da je moje dijete htjelo proljetno/ljetni rodjendan a ne zimski 😁 zadam si sto vise posla i ne mislim na to. Mrzim jedino pitanje kad ce beba grrrrrr. I inace sam bila alergicna na to pitanje a kamoli sad. 

mono1111
    26. Travanj 2017. 13:30

Drugi put sam se bila veselila jer sam si mislila da se prvi put to slucajno dogodilo kao i vecini cura i da se nece ponoviti.
    3 put mi je sve od pocetka krivo krenulo pa se uopce nisam ni nadala.
    A sad..kad ostanem 4 put T mislim da cu lezati prvih 12 mjeseci nepomicno od straha. Vec vidim koliko ce mi stres biti T a govore da je to blazeno stanje !
    Stara skola savjetuje da se nakon kiretaze ceka.
    Ja sam vec mogla imati djecu svih godisnjih doba :(

• Bruncili
    26. Travanj 2017. 15:27

O boze nisam te valjda sad ubila u pojam...grrr ja se samo nekako tjesim...

wanttobemom
    26. Travanj 2017. 17:10

Cure znate li možda mogu li se dokumenti za isplatu naknade zbog komplikacija predati u bilo kojem gradu u HZZO ili mora biti mjesto prebivalista/boravista? Inače sam u Zg ali idem malo na odmor u drugo mjesto pa me zanima mogu li tamo predati?

mono1111
    26. Travanj 2017. 22:42

Ma sve ok ! Nisi me ubila u pojam !

Wanttobemom,
    Mislim da mozes poslati postom. Nazovi Jukicevu i neka te spoje sa sobom za komplikacije pa ce ti onu tocno reci na koju sobu moras nasloviti.

VelikoSretnoDijete
    28. Travanj 2017. 11:05

Evo zenske i to je iza mene. Izasla iz sale prije 45 min. Uspavali me skroz i dali ketonale i sad lezim par sati. Sve je uredno proslo. I doktori i sestre su divne tu 💚
    Ne mogu si zamislit da me nisu uspavali. 
    Ljubim Vas sve!

Nije važno odakle dolaziš ni kuda ideš ako si sretan dok hodaš.

mono1111
    28. Travanj 2017. 17:23

VelikoSretnoDijete

Evo zenske i to je iza mene. Izasla iz sale prije 45 min. Uspavali me skroz i dali ketonale i sad lezim par sati. Sve je uredno proslo. I doktori i sestre su divne tu 💚
    Ljubim Vas sve!

Drago mi je da je i to proslo ! Sretno u iducoj T !!

wanttobemom
    28. Travanj 2017. 21:15

VelikoSretnoDijete

Ljubim Vas sve!

Drago mi je pa je to iza tebe. Lijep i brz oporavak ti želim :) :*

VelikoSretnoDijete
    29. Travanj 2017. 07:23

Hvala Vam! Ništa ne boli danas, čak manje nego prije kiretaže jer sam od nedjelje imala bolove i krvarila a ništa nije izlazilo. Dobila sam 3 inekcije u bolnici (prije anestezije da me malo omami, kad sam se probudila zbog Rh faktora i još jednu prije nego sam doma išla protiv zgrušavanja ako sam shvatila dobro), ketonal kroz infuziju. Stvarno na kraju mogu reći da je taj zahvat najmanji problem bio naspram one psihičke boli kada na uzv saznaš da ne štima i ta neizvjesnost. I svim curama koje će ovo možda čitat da bi naišle na korisne info kao što smo i mi poručujem - opća anestezija! 
    Želim nam svima brzi oporavak i opet u akciju pa tipkamo opet na nekoj vedrijoj temi :)

Nije važno odakle dolaziš ni kuda ideš ako si sretan dok hodaš.

wanttobemom
    03. Svibanj 2017. 11:01

Curke :) stigao mi je PHD nalaz. Ima li koja iskustva u čitanju nalaza? Meni je ovo kinesko pismo a previše sam znatiželjna da čekam pregled da mi doktor pročita.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.