Kiretaža

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    wanttobemom
    22. Svibanj 2017. 10:18

Curke zanima me koliko vam je trajala menga nakon kiretaže? imala sam skroz od kiretaže smećkasti iscjedak u četvrtak kao najava menge,jako slabo krvarenje, u petak obilno dosta (bez ugrušaka), subota slabije krvarenje i nedjelja ništa , znači svega 2 dana normalnog nekakvog krvarenja, treba li me to zabrinuti? hm

VelikoSretnoDijete
    22. Svibanj 2017. 17:18

Hej, evo i mene. Jesi imala bolove pred tu mengu kao? Ja sam krvarila 2 tjedna poslije kiretaže. i stalo je onda. prekjučer nisam hodat mogla koliko sam imala kao grčeve ujutro, cijela maternica i zdjelica...sad su me počela leđa bolit. znam da je tako curama koje su rodile prije prve menge...sad čekam. 
    ako računamo dan kiretaže kao prvi dan ciklusa onda bi prekosutra trebala dobiti...

Nije važno odakle dolaziš ni kuda ideš ako si sretan dok hodaš.

wanttobemom
    22. Svibanj 2017. 22:09

Ja sam poslije kiretaže krvarila malo vise od tjedan dana i od tad skroz imala po malo imala smećkasti iscjedak. Bolilo me samo dok sam pila ergometrin. 
    Sad prije menge me nije ništa bolilo. Osjecala sam samo onak nekak slabu tupu bol kao inace prvi dan kad trebam dobit mengu. Ali kratko i poslije nista. Jučer nisam ni kap imala. Danas evo ponovno krvarim po malo. Jesi bila na pregledu nakon kiretaže jel sve ok bilo?

mono1111
    22. Svibanj 2017. 22:40

Cure,
    Ja sam nakon prve kiretaze normalnu M dobila, sve kasnije mi se poremetilo jer sam dobila.priraslice na maternici radi kiretaza.
    Svakako mislim da je moguce da prva M bude takva, ali ostale moraju biti normalne.

wanttobemom
    23. Svibanj 2017. 07:04

Ja se nadam da je sve to normalno. Danas evo ponovno nema krvarenja ali me bole jajnici. Najvise lijevi jajnik hm

VelikoSretnoDijete
    23. Svibanj 2017. 09:45

Ja nisam pila ništa poslije kiretaže, našišali su me u bolnici valjda. Tamo sam dobila prije operacije da me omame, antibiotik i za Rh faktor poslije operacije. 
    Nisam na pregledu bila, rečeno mi je u bolnici da poslije prve menge odem doktoru. PhD nalaz mi je okej bio. 

wanttobemom
    23. Svibanj 2017. 10:30

VelikoSretnoDijete

Ja nisam pila ništa poslije kiretaže, našišali su me u bolnici valjda. Tamo sam dobila prije operacije da me omame, antibiotik i za Rh faktor poslije operacije.
    Nisam na pregledu bila, rečeno mi je u bolnici da poslije prve menge odem doktoru. PhD nalaz mi je okej bio.

Ja sam bila kod svog soc ginekologa međutim nije me pregledao samo je sve nalaze prokomentirao i rekao kao i tebi da dođem poslije prve menge. Nadam se iskreno da je sve ok. Malo me muči to što me nije pogledao. Bila bi sigurnija da je sve ok

VelikoSretnoDijete
    23. Svibanj 2017. 11:27

a kažu da nije ni moguće ništa vidjet jer poslije operacije je maternica puna krvi...sad ne znam. 
    mislim si, ako me ništa ne boli, sad 10 dana +/- svejedno. mučno mi je već od svega toga, mogu mislit kako je poslije više pobačaja :( prvo čekaš da se tijelo oporavi, a onda psiha...ne znam kako je Vama, ali mene ne muči toliko činjenica neuspjela trudnoća, nego strahovi - kako ću opet proživljavati prve svaki pregled, oće i idući put biti ovako. 
    Mah, mislim da se treba pošteno odmoriti prvo

mono1111
    23. Svibanj 2017. 13:04

Moze se vidjeti da li je ostalo nesto i kada se krvari.
    A tada, kad se radi pregled inace nakon kiretaze, 10 ili 15 dana nakon, najcesce nema nikakve krvi unutra jer smatraju da se nakon kiretaze krvari par dana svega.
    Vidjeti cete iducu M kakva ce vam biti.
    Kao sto sam napisala,.ova prva moze biti drukcija.

wanttobemom
    23. Svibanj 2017. 23:38

Mono jesi ti radila testiranje na trombofiliju? Kako se radi testiranje, je li iz krvi? Treba li se naručiti ili se dođe samo u labos i koliko dugo se čeka? Gdje si radila? Znam da sam puna pitanja. Ali sad kad sam napokon došla sebi kako treba želim odmah sve pretrage napraviti da možemo čim prije pokušati ponovno. Ne želim čekati dugo.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.