Isplakala sam predhodnih dana što ssm trebala od šoka sad sam skroz ok.
Cak sam bolje prihvatila to nego prvi spontani kad je bio. Suprugu dosta teže pada jer je očekivao da je sve super. Ja sam se nekako pripremila na sve.
Tako sam nekako i ja mirna. Prihvatila sam situaciju, poslozila si kockice u glavi. Ne mogu rec da se ne sjetim, da mi ne dodju suze u oci...ali zivot ide dalje. Jedina mi je utjeha da znam da to mozemo, a navodno nakon kiretaze budu uredne trudnoce... pa kvragu valjda nisam od onih sta cw se napatiti jos
Mi ćemo sad kad se oporavim oboje na pretrage pa da vidimo što smeta da se razvije trudnoća normalno. Ne želim još jednom prolaziti to. Nadam se da nam je objema sljedeća dobitna :)
Na koje cete pretrage ici? Mene je primarni narucio nakon prve menge na briseve i tsh, a privatni u 8.mj...ic cu oba puta ako sto imam rijesit, da rijesim do 9.mj kad kao mozemo opet u akciju...
P.s.znas da cesto pogledam curke u nasoj prvoj grupi...fali mi to
Hehe da curke su mi super. Žao mi je što se nećemo više tako često tipkati tamo. Ali ću ih sigurno pozdraviti s vremena na vrijeme :)
Za 2 tjedna idem na pregled pa ću se dogovarati sa doktorom za dalje ali rekao mi je svakako prvo da napravim testiranje na trombofiliju i suprug spermiogram.
Prošli tjedan mi je napravio papu i standardne briseve. Čekamo za to nalaze.
Cure, čitam vas i zao mi je sto to prolazite, ali drzite se. Tražite TORCH test, briseve na mikoplazmu i ureaplazmu, i Beta hemoliticki streptokok. Na mene je to sve besplatno na uputnicu poslala socijalna ginica. Torch inace privatno kosta od 700-1500kn.
Zaboravila napisati...na sve to me ginica poslala prije trudnoće, prve uredne trudnoće, znaci nije bilo neke indikacije. Ali naravno na moje traženje. Imam ginekologa u obitelji koji mi je pobrojao sta da trazim, da se naprave sve te pretrage ranije, da se isključi mogućnost kakve bakterije tijekom planiranja trudnoće. Nasli su mi ureaplazmu koja me očito zezala u vezi mogucnosti začeća, a ureaplazma je inace jako zeznuta jer moze omogućiti da se zatrudni ali izaziva pobačaje u ranoj fazi. Tražite i inzistirajte...zato plaćate zdravstveno i dopunsko!
Meni su upravo na stigli nalazi briseva. Čini mi se da je sve ok. To je doktor napravio još prije kiretaže na pregledu.
Nalazi ovako glase
Roche PCR COBAS TaqMan CT Test: Chlamydia trachomatis DNA nije detektirana
Ureaplasma urealyticum nije izolirana
Mycroplasma hominis nije izolirana
Fiziološka flora vagine
Komentar:
Mikroskopski preparat: polimorfonuklearni leukociti se ne vide
Jel moguće da papa test šalju mailom također ili on ide direktno doktoru? Jer vidim da on nije stigao
Meni su upravo na stigli nalazi briseva. Čini mi se da je sve ok. To je doktor napravio još prije kiretaže na pregledu.
Nalazi ovako glase
Roche PCR COBAS TaqMan CT Test: Chlamydia trachomatis DNA nije detektirana
Ureaplasma urealyticum nije izolirana
Mycroplasma hominis nije izolirana
Fiziološka flora vagine
Komentar:
Mikroskopski preparat: polimorfonuklearni leukociti se ne vide
Jel moguće da papa test šalju mailom također ili on ide direktno doktoru? Jer vidim da on nije stigao
Brisevi su ti uredni !
Ne znam,.ovisi gdje si radila papu ! Mozda se papa ceka duze.
Da li meni netko moze objasniti te briseve jer ja to nikad nisam radila a citam ako po papi nema nista cudno, ne salju na briseve? Koji sve se rade i koliko to cca dodje privatno? Pisala sam vam kako me socijalni narucio nakon menge, a privatni u 8.mj. koliko se cekaju nalazi?
Sortiraj odgovore
Najstariji