Da li mi može netko reći koliko dugo se ne smijem kupati u moru nakon kiretaže?
Naime, trebala bi ići na more u srijedu, cijelu godinu radim i nakon svega što sam prošla htjela bi se odmoriti, kupati ali mi nista nisu rekli za to.
Tada će mi biti 5 dan od kiretaže, nadam se da krvarenja više neću imati, pa da li netko možda zna?
Ej Mono, ma znam da je svakome tesko nisam htjela rec da nije nego ono kuzis da sve to prode sta god to bilo, pa bude bolje. Nekog jedno nekog drugo zadesi nekog dosta toga ali svima zasje sunce- to je moje videnje problema bilo kakvog, tj bit ce bolje :)
Ja sam hvala Bogu bolje, ovi ljekovi sta sam dobila su umanjili kontrakcije, bila sam na pregledu nedavno sa muzem na 4d to je stvarno super iskustvo, vrijeme leti bas leti. Ne znam za kupanje ali ako mozes to ce te oporaviti
Mono meni jedino pada na pamet da kupas u cistom moru ako ima vise kupaca makni se dalje, da se sprijeci infekcija ali opcenito ne znam zasto ne bi mogla, ne znam
Hm...svatko kaže drukcije, mislim od ginekologa...pročitala sam da se netko smio kupati kad je prestalo krvarenje, netko nakon dva tjedna, netko tek poslije prve menstruacije...
Idem sutra popodne kod zamjene jer je moj na godišnjem, pa ću pitati.
Pozdrav svima, juce sam bila na kiretazi 11.tt. jer je stalo srce...Ovo mi je druga kiretaza u manje od 2 godine razlog isti samo sam prvi put bila 8.tt. Psihicki sam jako lose,a najgore mi je sto je danas mojoj cerki 3. rodjendan.Raspadam se iznutra...suza suzu stize.Ovaj put sam to mnogo gore podnela.Valjda jer sam sebe prosli put tesila da je moralo biti tako i da ce sledeca trudnoca biti uspesana.Cerka me stalno pita kad ce vec ona imati batu ili seku?Ja jednostavno vise ne znam sta da joj kazem...
Mono, zaboravih napomenuti da mi je ginekologica uzela cervikalne briseve i da su mi vadili krv za TORCH test bas nekoliko dana pre nego su na ultrazvuku otkrili da plod nema srcane radnje.Jedan deo nalaza je bio gotov i bio je dobar,a ostale nisam jos videla jer sam isla na kiretazu.
Inace danas sam bila u bolnici zbog povisene temperature dva dana nakon kiretaze iako pijem antibiotike.Nasli su mi deo zaostale posteljice, ako se ne izbaci samo do utorka moram opet na kiretazu u sredu.
Sortiraj odgovore
Najstariji