Lijep pozdrav svima!
Vidim da već neko vrijeme nitko nije pisao o ovoj temi...čitala sam vaše priče i odlučila i ja napisati koju riječ,jer i meni se dogodilo isto...Prije dva dana sam imala kiretažu,moj anđelčić je odletio..bila sam trudna 10tj.+3d.prokrvarila,otišla na uzv...srce nije kucalo,a zašto?To samo dragi Bog zna...Osjećam se užasno...Hvala Bogu imam jedno dijete,pa mi ono daje snagu za dalje...Nadam se da će mi Bog dati snage da se lakše nosim s tim...
trešnja28
Marijeta, bok !
Evo da se i ja prikljucim temi !
Ja sam trudna 9 tj, jucer bila na uzv i isto srce ne kuca vise.
Imala sam cijelo vrijeme smeđi iscjedak, vec 13 dan mi je dns. Prije 13 dana sam bila na hitnoj i sve je bilo ok, srce je kucalo. Po uzv plod je velicine 7 tj znaci tad je srce prestalo kucati i ja skoro dva tjedna tako hodam... :(
U kojoj bolnici si bila na kiretaži?
Znam da ti je grozno, meni je ovo drugi spontani vec, nakon prvog nije ustanovljen razlog...zaboraviti nikad neces, ali ces se nekako s vremenom nositi s time...ja to ne mogu nikako preboljeti...a pogotovo sada nakon drugog puta...
Koje pretrage ćeš obavljati?
Pozdrav Mono!
U nedjelju sam prokrvarila(ne previše)...dr.mi napravio uzv. i rekao da po njemu nije u redu i da bi me on odmah naručio za kiretažu,ali da se mogu javit svom gin.pa se s njim dogovorim,Tako sam i napravila...u ponedjeljak se javila svom dr.(s nadom da će reći da je ipak sve u redu),ali nije...srce nije kucalo.I ja sam imala nekakav smeđi iscjedak,kad je to vidio odmah je rekao da nije u redu.Razgovarala sam s dr.o tome,ali pravi razlog ne zna nitko.Rekao je ako bi se ponovilo da bi morali raditi neke pretrage. U sisačkoj bolnici sam bila.Preveliki mi je šok.Žao mi je što se tebi desilo po drugi put.Jesu li te naručili za kiretažu?
trešnja28
A da,nitko ne može reći koji je pravi razlog.Meni su radili pod anestezijom,ništa nisam osjetila,i bolje da nisam bila svjesna toga. šta rade.Želim ti da sve prođe ok.
trešnja28
Sortiraj odgovore
Najstariji