Kiretaža

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    bebinjo
    31. Listopad 2015. 16:56

Ja sam imala tu 'sreću' u nesreci da  dok sam dosla na red za salu nije bilo potrebe za kiretazom. Iako taj osjecaj straha,gubitka necega i tuge nece nikada otici...nakon 10 mjeseci jos je tu. Nema dana kada ne pomislim na svoju mrvicu...za sada nisam pokusavala ponovo ostati trudna jer sam ja na jednom kraju svijeta a M na drugom ali poslije nove godine krecemo ponovo.nadam se da necu dugo cekati na plusic

Malenaaa
    01. Studeni 2015. 15:51

Joj svima držim fige da svoje malene uskoro držimo 
    Bol je jaka nekad se smijem i bude ok cjeli dan ali čim padne mrak eto i suza 
    Drži me jedino nada da ću ostati opet trudna 
    A neznam šta da pričekam 3mj ili da idem odma nakon prve menge? Gin mi je rekao da pričekam tri mj pa onda. Trebam vaditi briseve. Hvala vam curke uz vas sam nekako jača 
    Puseeeee

Jasmina

Pepita2109
    04. Studeni 2015. 13:33

Ako ne piješ nikakve hormonske tablete dapače vrkuta ti je idealna za oporavak

<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
    🙏👸👸🙏❤️

• Puz_Slavko
    12. Studeni 2015. 13:13

Pozdrav cure, ja sam se danas pridruzila forumu. Juce sam bila na kontroli u 8tt rekao mi je gin.da je bebici prestalo srce da kuca :( jako sam tuzna. U sub sam zakazana za kiretazu uh od soka kad mi je rekao nisam ga uspjela ni pitati jel boli i koliko traje. Molim vas kazite mi vasa iskustva ovo mi je prva bebica jako sam tuzna a prije 2mj mi je majka umrla tako da mi je ovo najgori i najstresniji period u zivotu :(

pupoljak
    13. Studeni 2015. 14:28

Pozdrav svima....i ja sam nova i imala sam nazalost lose iskustvo s prvom trudnocomu ...bebu nikad nisam ni vidjela jer se nikad nije ni pojavila,sve sto se vidjelo bila je gest.vrecica...cekala sam tako do 10-te sedmice i naravno kiretaza u julu ove god..Sve simptome trudnoce sam imala i nikakve bolove tokom trudnoce.Kiretaza je obavljena pod punom anestezijom tako da sam nakon 3-4h bila kuci vec...Uzasno i bolno iskustvo..odmah smo krenuli u akciju nakon 3mj i evo uspjelo od prve..sad sam sesta sedmica,al potpuno trudnoca bez simptoma..bila sam vec kod ginica sa 4plus4 i vidjela se opet samo gest.vrecica bez embrija al kaze da je to ok za vako malu trudnocu i da bi se trebao pojavit...Luda sam od brige i straha...
    Puz_Slavko znam kako ti je i kroz sta prolazis i ako ikako mozes trazi punu anesteziju...

pupoljak
    13. Studeni 2015. 14:34

Svima od srca zelim bebicu i trudnocu bez problema,

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.