Kiretaža

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Lele123
    11. Veljača 2016. 01:45

Rozalija ja sam isto 5.2. imala spontani u 7.tjednu.
    Bila mi je 1.bebica...koju smo toliko zeljeli...
    1.2.na pregledu bilo sve ok...4.navecer me uhvatili grcevi...ujutro se probudila...(krv).
    Zovem doktoricu, dolazim na pregled...i kaze beba je otisla, taman dosli nalazi od krvi..i kaze anemicna si to je razlog...😰😰😰 spojili me na infuziju i pitaju svake 2 min jel mi dobro..da mi nebi pozlilo od nje...a meni se vrisitiii..place...trebalo mi je 3 dana da dodem sebi,prestanem plakat i pomirim se sa sudbinom al necu to moc nikad zaboravit...neznam kako da uopce mislim ponovno na trudnoću...

Rozalija
    16. Veljača 2016. 07:56

Sretno i tebi. I ja se nadam da budemo slijedeci put imale vise srece. 

url=http://lilypie.com]

Srecica25
    19. Veljača 2016. 08:14

Moja prva trudnoca zavrsila je spontanim tj. Missed ab je bila dijagnoza u 10 tjednu. Kiretaza je nesto najgore sto sam dozivila u svom zivotu. Jedina svjetla tocka je bilo to sto su me uspavali. Ali kad sam se probudila imala sam sta i vidjeti. Naime sve skupa se zakompliciralo, probili su mi instrumentom maternicu, izgubila sam puno krvi, dobila transfuziju i probudila se na intezivnoj njezi sa tlakom 60/20. O bolovima koje sam dozivjela necu ni pricati. Grozno!

Rozalija
    19. Veljača 2016. 13:56

Tak je i meni. Bojim se da mi se ne bi ponovo to dogodilo, ali zelja za bebom je jaca. Nakon zadnjeg spontanog prije 8 god., ponovo sam zatrudnila nakon 5 mj. i rodila zdravog decka, a dvije god. kasnije jos jednog. Zato se nadam da bude i sad tak.

url=http://lilypie.com]

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.