Kiretaža

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mom2besoon
    21. Srpanj 2016. 18:41

Hvala ti Mono, iskreno bas me sve to sta ti se desilo potreslo, ja sam bila uvjerena da si ok. Ja sam kako kad, nekad vise grci nekad sam bolje, idu dani to mi je bitno. Vidjet ces da se iduci put bit sve ok, desava se to ponekad 2x

mono1111
    21. Srpanj 2016. 19:51

Ah...tako zna biti. Drži se i ti:)

Rozalija
    21. Srpanj 2016. 23:28

Zao mi je zbog vasih spontanih. :( Znam kak vam je. Meni je sad vec 5 mj. od spontanog, ali jos nisam zaboravila. 8.8. mi je trebao biti termin. Imala sam vec dva spontana prije par god., ali sam posle rodila dva decka. Nadam se jos jednoj bebi, ali buduci da sam vec 37 god., mislim da mi se vise ne bude pruzila prilika. Ali nikad se ne zna. Zelim da se i vama to ostvari. :)

url=http://lilypie.com]

mono1111
    22. Srpanj 2016. 09:49

Rozalija, hvala i ja se nadam bebi uskoro

• marijeta28
    22. Srpanj 2016. 11:48

Meni je još teško razmišljati o novoj trudnoći,jer me spontani jako potresao.Svakako se nadam u budućnosti još jednom dijetetu,ali ne znam koliko će mi trebati da se odlučim,jer me nakon ovoga strah.

trešnja28

mono1111
    22. Srpanj 2016. 15:07

I mene je uzasnooo strah, ali sam odlucila da cim cemo moci da cemo planirati ponovno.
    Još sam prije čitala da su neka istraživanja pokazala da trudnoće koje se dogode unutar 6 mjeseci od prijasnjeg spontanog imaju veće šanse uspjeti kao normalne, pogotovo ako nije nikakav problem s majkom, tj.ako nema neki problem jer najcesce te rane spontane pripisuju kromosomskim greskama.
    Meni je razlika između spontanog 2 godine, pa se mozda nadam ako bude manja razlika da se to nece dogoditi.
    Taman dok obavim sve pretrage ce i proci par mjeseci.

• marijeta28
    22. Srpanj 2016. 16:39

I ja sam citala o tome,i zakljucila da je najbolje nakon par mjeseci krenuti ponovno,ali...ne znam...vrijeme ce pokazati svoje.Nadam se da cemo uskoro pisati o lijepim vjestima...

trešnja28

Rozalija
    22. Srpanj 2016. 16:54

Meni bude sad 5.8. 6 mj. od spontanog. Ja bi htjela još jednu bebu, ali muž se ne usudi. Boji se da se ne bi ponovilo.

url=http://lilypie.com]

mono1111
    29. Srpanj 2016. 21:28

Mom, jesi ovdje??
    Htjela sam ti samo reći da sam opet morala na kiretažu, dns znaći 9.dan nakon prve kiretaže !!!!
    Jucer sam prokrvarila kao menstrualno krvarenje, a prvih 6,7 dana sam imala oskudno krvarenje, više kao iscjedak.
    Naime tada sam se javila svog gun.i rekao je da odem na hitnu tamo gdje su me kiretirali...ja otišla jucer popodne, pregledali me i rekli da uzv nista ne vide, ali mi je beta i dalje relativno visoka bila, oko 400 i rekli su ili da ostanem da me zadrže ili da dođem sutra ujutro gdje će me pregledavati opet.
    Meni po noći se krvarenje toliko pogoršalo da to nije stalo, ne znam koliko sam krvi izgubila, znaći užas...otišla u 5 ujutro ponovno na hitnu u Petrovu, opet me pregledali i rekli da se sad nesto vidi....a kako nisu vidjeli jucer ne znam ( isti dr.je bio i popodne i dns ujutro koji me pregledao ). I nis, zadržali me u bolnici, čekala sam vizitu, došla vizita, drugi dr.je rekao da mi ponovno izvade betu i na uzv, i rekao je opet kiretaža, da su valjda neki dijelovi posteljice ostali i da je najbezbolnije i najbrže da me opet kiretiraju.
    Ugl.ponovno sve isto kao od prije 9 dana :/
    I pustili me dns, dali antibiotike i ergometrin i to je to. :/
    Nadam se da je gotovo sada s time, tj.da vise nikad necu morati sve to prozivjeti, ma uzas. Srećom su me oba dva puta uspavali jer inace ne bi mogla. Taman sam malo bolje bila od gubitka i onda opet kiretaža.
    Kako si ti? Sve pod kontrolom?

Mom2besoon
    30. Srpanj 2016. 18:39

Ajme, bas vidim nisi se javljala par dana, pa to je stvarno sad dosta bilo :/. znas sta sve ti to iskustvo Mono nekako govori da mozes sve izdrzati da si jaka i da ce iza kise bit sunce. Jer stvarno bas sam skuzila ja sam recimo imala dr problema u zivotu izgubila tatu sa 22 god i jos da ne nabrajam teskih situacija koje sam sve prozivila npr problemi sa zdravlje koji su se tek ove god smirili,,,, a evo zaobisli su me hvala Bogu problemi oko zaceca, ne racunajuci te komplikacije jer se to moze izdrzat.Ocu rec, to je samo dio zivota, bit ce bolje i znas da taj mali andelic te gleda s neba kod Boga dragog.
    Joj drzi mi se,
    Kad opet mozes pocet planirat trudnocu, nakon par mj jeli? Moras se i psihicki oporavit uzdaj se u Boga i ako je moguce ti i muz skupa molite

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.