Kiretaža

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Nana46
    04. Rujan 2015. 16:00

Nakon kiretaze krvarila sam kao kod najnormalnije menstruacije par dana. 
    Nije me bolilo fizicki, a ni psihicki vise poslije kiretaze jer sam to obavila onaj dan kad sam saznala da cu morat to napravit.
    Za 5. mj sam zatrudnila i trudnoca je bila savrsena ( osim groznih mucnina, ali izdrzala sam)
    Sada moja curica ima 8 mj. i upravo ima popodnevni odmor ❤
    Kazu da nakon kiretaze najbolje unutar 6 mj ostati trudan dok je maternica jos " frisko ociscena"
    Inace je preporuka ne dok ne prode bar 3 ciklusa, ali ako je sve ok mislim da je najbolje odmah.
    Ja sam rodila carskim i isto je preporuka ne druga trudnoca prije nego prode 3 god., a eto puni forumi zena koje su ipak zatrudnile nakon 6 mj, god dana :)

Pupano15
    23. Listopad 2015. 11:01

Pozdrav, nova sam ovdje, imam 26g :) imala sam kiretažu (prva trudnoća) u 7mjesecu ove godine u 10tj trudnoće dg missed ab. Začela nakon 10mj pokušavanja.Nisam imala nikakvih naznaka, ni bolova ni krvarenja. Da ne govorim da me u bolnici pored svega toga dočekala odvratna doktorica s kojom sam se posvađala noć prije kiretaže jer mi se doslovno smijala tj mom stanju te da bolje ne znam kako je imati dijete i da je ovo najbolje što mi se moglo desiti itd. Nakon 3.5mj još ne shvaćam što mi je htjela reći.Samo znam da za njezino ponašanje nema isprike. Prije 1.5tj saznala sam da sam ponovno trudna( točnije 6tj i 2d), trudnoća neplanirana, spolni odnosi od 7mj se prorijedili ali sve bilo u neplodnim danima;5,6 i 21, 24.Nisam bila kod gin još. Odlučila sam ići sa 9tj4d cca taman da vidim sve ili ništa.Nisam još psihički spremna, no više ne razmišljam toliko intenzivno o prošloj trudnoći, mada kada legnem ufffati me sve to i bojim se, užasno se bojim za nju/njega, sjetim se i one doktorice(u blizini dr bolnice nemam), odmah mi se smuči.ne znam jesam li fulala temu, no zanimaju me pozitivna iskustva trudnoće poslije kiretaže i malo potpore :))))

Malenaaa
    24. Listopad 2015. 21:48

Da doktori većinom su svi odvratni i nemaju razumijevanja.tako sam ja u bolnici čekala osam sati za kiritazu. Još je prvo djete a oni se odnose prema nama ko sa smo na traci pa ajmo.ja sam se skoro srušila od straha i jada prije kiritaze. Al prošlo je sve i nadam se idućem plusicu  stim da sam god dana na bebi radila i onda je samo tako izgubim.cure drage sve na klokanici tj mame anđela budite hrabre jer sam sigurna da ćemo svi držati naše male u naručju. Pusaaaaa

Jasmina

Malenaaa
    24. Listopad 2015. 21:53

Pupano čestitam ti od srca. Nemoj se zamarati bit će sve u redu budi sretna i samo probaj pozitivno misliti 
    Vjeruj mi čuva te tvoj andelic s neba i pazi na tebe 
    Imamo isto godina i ja čekam da mi prođe prva menga pa da krenem u nove pobjede.

Jasmina

Gricko3
    29. Listopad 2015. 00:09

A ja lezim na stolu u sali i doktori mi pokusavaju stavin ono za infuziju 15 min i nisu u stanju a ja placem sta od tuge sta od straha i gledam njih kako su retardirano smotani a drugi doktor mi govori "Sta places sta si dosla onda sta nisi ostala doma i sama se ocistila". Ostala sam trudna nakon 4 mj planirano. Svaki odlazak ginekologu mi je bia uzasan tresla bi se, cilu noc nebi spavala. Neko svoju trudnocu naziva blazenim stanjem al meni je trudnoca smanjila zivot za 10 godina 9 mjeseci straha, nerviranja, pa hematom, 2 puta dijagnoza prijeteci pobacaj, trudovi u 17 tjednu, hrpa antibiotika zbog e coli...I evo je spava pored mene ziva i zdrava. Samo hrabro i sve ce bit u redu. Nemoj nista radit al ozbiljno lezi, citaj, slusaj muziku, listaj kataloge s bebinom odjecom, setaj i vrlo brzo ces gustat u udarcima bebe ( savrsen osjecaj). Svu srecu zelim.

PseudoHTML, UBBCode and BB Code

Jer ne postoji ljubav kao kad volis svoje djete! ❤ N❤

Malenaaa
    29. Listopad 2015. 21:48

Strasnoo šta mi žene moramo sve proći. Ja napokon dolazim sebi i mogu vam reći da mi je muka jer moram sutra na pregled prošlo je dva tj od odvratne kiritaze. Nekako sam se pomirila sa činjenicom da bebe nema i da je anđeo koji me čuva na nebu 
    Al me jako strah i pomisliti na iduću trudnoću bojim se da se nebi ponovilo ovo sve a jako želim bebu svoju. 

Jasmina

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.