hjoooj antonio... treba nas obje potpuno servisirati...
Laura 21.08.2014 :-*
Neću ja doktoru ništa ni spominjat da mi je spominjao bolnicu. Dobro je to sve, samo sad ni sama ne znam da računam trudnoću kao i do sada ili da ju po novom ultrazvuku računam 4 dana više... Nema veze, super je sve ispalo. Beba je i dalje glavicom prema dole, lupa, zeza me, trbuh i leđa lagano bole, susret se bliži!!!
Antonio, žao mi je što se tako patiš. Jel radiš Kogelove vježbe?
i ja sam se na kraju odlucila za lupocet, za njega znam sigurno da se smije piti po potrebi u trudnoci.. ako nista glavobolja me popustila, a za grlo pijem caj... nadam se da se nece razbuktati.
antonio, sve u svemu dobro si, ali eto opet novi razlog za mirovanjem. bas je ta trudnoca zeznuta stvar sincic ti je presladak, njemu to ne treba i stas ti sad to kupovat bezveze
hahahaha slatkis mali!!!
joj jedva cekam saznat spol!!! drago mi je da ti je potvrdena curka!!! mogu si mislit veselja!!
bjap, po tome ces ranije i roditi zar ne? bas su cudne te njihove prognoze, sad ovako sad onako :/
antonio, vidim da spominjes opet mjehur... vjerujem da ti je dr.dobro rekla, ipak ti je treca trudnoca ,i mjehur ti popusta tj. slabiji je i jos k tome, beba ti je s glavom na njemu... zato ne mozes suzdrzati.
Ma de, neću se uopće više opterećivati. Da, sad mi je termin 15.6. a ne 19.6.
Ak se dobro sjećam sutra imaš pregled? Držim fige da saznaš spol i ozdravi brzo!! Iscjedi si limun, stavi meda i vode i to je to. Energetska bomba, a zdrava itekako!
Ak se dobro sjećam sutra imaš pregled? Držim fige da saznaš spol i ozdravi brzo!! Iscjedi si limun, stavi meda i vode i to je to. Energetska bomba, a zdrava itekako!
a dobro to je 4 dana razlike.. ionako se ne moze previse po terminu ravnati, poslije 38.tj.svako malo je moguce :)
idem da, hvala, u 5, opet moram cekati cijeli dan, ali nadam se samo da ce raditi uzv!
uzela sam samo tablete za grlo i to biljne koje mi je preporucila teta u ljekarni jer kaze nisu sve dobre za trudnice. pijem caj i med. pa bit ce bolje nadam se!
a dobro to je 4 dana razlike.. ionako se ne moze previse po terminu ravnati, poslije 38.tj.svako malo je moguce :)
idem da, hvala, u 5, opet moram cekati cijeli dan, ali nadam se samo da ce raditi uzv!
uzela sam samo tablete za grlo i to biljne koje mi je preporucila teta u ljekarni jer kaze nisu sve dobre za trudnice. pijem caj i med. pa bit ce bolje nadam se!
Bjap ti onda jos malo :D Jao kako ti zavidim. Rijesit ces se trudnickih tegoba i strahova. Ja jedva cekam 1.10.
Ma brzo će 1.10., brzo to prođe iako se ponekad ne čini tako. Joj jedva čekam!
Pa je, prolazi brze nego sto se cini kad je netko drugi trudan. Meni sad malo brze prolazi kad ne moram strogo mirovat. I jucer sam bila malo do trgovine uvecer i bas sam sretna bila jer sam izdrzala i nisu me nikakvi grcevi uhvatili u trbuhu kao sto bi do sada radi hematoma.
Meni isto vrijeme u trudnoći baš leti. Nisam se ni okrenula, a već 25. tjedan...
Tako nam je svima valjda, jer je i puno emocija, događaja, planova, iščekivanje...
Stalno se bojim da neću sve stići pripremiti sada dok sam još orna, a kasnije da će mi biti svejedno.
Meni isto vrijeme u trudnoći baš leti. Nisam se ni okrenula, a već 25. tjedan…
Tako nam je svima valjda, jer je i puno emocija, događaja, planova, iščekivanje…
Stalno se bojim da neću sve stići pripremiti sada dok sam još orna, a kasnije da će mi biti svejedno.
tako i ja.....stalno se nesto zivciram i nerviram oko toga sto se sve treba napraviti...a mi jos moramo napraviti neke preinake po stanu, prije nego kupimo sve stvari za bebu, i sve nesto mislim kako necemo stici.....bas sama sebi idem na zivce s tim panicarenjem!
i da mi je brzo proslo ovih 23 tjedana, je...bas brzo! a kao da sam jucer piskila na stapic ...
Krešimir 19.08.2014. <3
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji