antonio, vidim da spominjes opet mjehur... vjerujem da ti je dr.dobro rekla, ipak ti je treca trudnoca ,i mjehur ti popusta tj. slabiji je i jos k tome, beba ti je s glavom na njemu... zato ne mozes suzdrzati.
Ma de, neću se uopće više opterećivati. Da, sad mi je termin 15.6. a ne 19.6.
Ak se dobro sjećam sutra imaš pregled? Držim fige da saznaš spol i ozdravi brzo!! Iscjedi si limun, stavi meda i vode i to je to. Energetska bomba, a zdrava itekako!
Bjap ti onda jos malo :D Jao kako ti zavidim. Rijesit ces se trudnickih tegoba i strahova. Ja jedva cekam 1.10.
Ma brzo će 1.10., brzo to prođe iako se ponekad ne čini tako. Joj jedva čekam!
Pa je, prolazi brze nego sto se cini kad je netko drugi trudan. Meni sad malo brze prolazi kad ne moram strogo mirovat. I jucer sam bila malo do trgovine uvecer i bas sam sretna bila jer sam izdrzala i nisu me nikakvi grcevi uhvatili u trbuhu kao sto bi do sada radi hematoma.
Meni isto vrijeme u trudnoći baš leti. Nisam se ni okrenula, a već 25. tjedan...
Tako nam je svima valjda, jer je i puno emocija, događaja, planova, iščekivanje...
Stalno se bojim da neću sve stići pripremiti sada dok sam još orna, a kasnije da će mi biti svejedno.
Krešimir 19.08.2014. <3
uhh..meni je 6.06. ima li tko i ranije?
zasad nemam nekih tegoba posebnihoim bolnih ruku,trnci,kao grčevi koji me nocu probude..
al jos malo i proci ce i toooo
bjap jel ti onda sad na kraju znas kad ti je uopce termin???
bas iz ovih razloga jos nikad nisam pitala doktore kad mi je termin...ja to racunam sama ...
Laura 21.08.2014 :-*
Sortiraj odgovore
Najstariji