Kako se borite s trudničkim tegobama?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    DarijaZ
    07. Svibanj 2014. 16:14

lilica, ja sam bila isto kao i ti ....kapi za nos uvijek sa mnom, jer vjecito imam problema sa sinusima....onda mi je frendica "otkrila" taj rog za ispiranje nosa, i ja sam oduseveljena....mozes ga kupiti u ljekarni, kosta oko 90 kn...imas i opciju od Aqua Marisa rog + vrecice soli ( to je malo skuplje)  koje stavis u vodu s kojom ispires nos....malo je neugodno na pocetku dok se ne naviknes, al je super...i po najgoroj upali sinusa koja me bila uhvatila nedavno, mogla sam normalno spavati i disati....ispirala sam nos po 2-3 puta dnevno i za par dana je sve proslo....probaj s tim, bolje nego kapi koje ti samo trentno pomazu!

Lilica
    07. Svibanj 2014. 16:30

vidis, za to i nisam cula, samo tako trazim rog za ispiranje nosa? ne znam ni kak to izgleda pa da ne dodem ko tutlek tamo  a sve mi se nekak cini da cu i morati, jer pretpostavljam da se kapi ne smiju koristiti ni za vrijeme dojenja?

DarijaZ
    07. Svibanj 2014. 16:50

da, samo trazis rog za ispiranje nosa, znaju oni kaj je to....jos sam zamolila tetu u ljekarni da mi objasni kak se to koristi i to je to..
    ne znam dal se kapi smiju korisiti kad dojis, ali meni se ovo cinilo kao dobra opcija i zamjena za kapi i prije nego sam ostala trudna...a na kraju ispalo da je 100 puta bolje nego kapi

Lilica
    07. Svibanj 2014. 16:53

ajde bas cu probati, hvala na info 

MarijaŠ
    07. Svibanj 2014. 17:15

Ja sam isto koristila taj rog za ispiranje nosa, ali prije trudnoće - i moja topla preporuka. Koliko je to dobro, ne možeš si ni zamisliti. Uvijek mi je bio začepljen nos, i kod najmanje prehlade, ali s tim rogom se sve riješi za dan - dva. Svako si to probaj, lilica! 

Krešimir 19.08.2014. <3

Tina0208
    07. Svibanj 2014. 18:57

hvala bjap... ja sam pitala za bradavice...a prepala sam se kad mi odjednom to pocelo ici...sad je ok...vise nejde nista...

Laura 21.08.2014 :-*

antonio
    07. Svibanj 2014. 19:03

Tina moja tebi ide kolostrum to je jos i normalno a ja se popiskim na svakom trecem koraku zivi sam ocaj a moja doktorica samo kaze pa gospodo sta biste htjela pa ovo vam je treca trudnoca uf,

anakome
    07. Svibanj 2014. 19:11

Ja ima na jednoj bradavici vec odavno zute kao grudice. Malo sam s eonako bila zabrinula kad sam vidila, ali nisam guglala. Evo sad kad ovo pisete znam i sta je. A meni to vec odavno. negdje od 11 tjedna. 
    Bjap, ti tvoji stvarno kompliciraju. Pa beba dobro napreduje, sto bi te sada u bolnicu smjestili. Jaoo. Mislim, cini covjek sta ti kazu, sta ces, ali mislim da je problem kad se jednom digne frka da stalno dizu frku.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI