lilica, ja sam bila isto kao i ti ....kapi za nos uvijek sa mnom, jer vjecito imam problema sa sinusima....onda mi je frendica "otkrila" taj rog za ispiranje nosa, i ja sam oduseveljena....mozes ga kupiti u ljekarni, kosta oko 90 kn...imas i opciju od Aqua Marisa rog + vrecice soli ( to je malo skuplje) koje stavis u vodu s kojom ispires nos....malo je neugodno na pocetku dok se ne naviknes, al je super...i po najgoroj upali sinusa koja me bila uhvatila nedavno, mogla sam normalno spavati i disati....ispirala sam nos po 2-3 puta dnevno i za par dana je sve proslo....probaj s tim, bolje nego kapi koje ti samo trentno pomazu!
vidis, za to i nisam cula, samo tako trazim rog za ispiranje nosa? ne znam ni kak to izgleda pa da ne dodem ko tutlek tamo a sve mi se nekak cini da cu i morati, jer pretpostavljam da se kapi ne smiju koristiti ni za vrijeme dojenja?
da, samo trazis rog za ispiranje nosa, znaju oni kaj je to....jos sam zamolila tetu u ljekarni da mi objasni kak se to koristi i to je to..
ne znam dal se kapi smiju korisiti kad dojis, ali meni se ovo cinilo kao dobra opcija i zamjena za kapi i prije nego sam ostala trudna...a na kraju ispalo da je 100 puta bolje nego kapi
Ja sam isto koristila taj rog za ispiranje nosa, ali prije trudnoće - i moja topla preporuka. Koliko je to dobro, ne možeš si ni zamisliti. Uvijek mi je bio začepljen nos, i kod najmanje prehlade, ali s tim rogom se sve riješi za dan - dva. Svako si to probaj, lilica!
Krešimir 19.08.2014. <3
hvala bjap... ja sam pitala za bradavice...a prepala sam se kad mi odjednom to pocelo ici...sad je ok...vise nejde nista...
Laura 21.08.2014 :-*
Tina moja tebi ide kolostrum to je jos i normalno a ja se popiskim na svakom trecem koraku zivi sam ocaj a moja doktorica samo kaze pa gospodo sta biste htjela pa ovo vam je treca trudnoca uf
,
Ja ima na jednoj bradavici vec odavno zute kao grudice. Malo sam s eonako bila zabrinula kad sam vidila, ali nisam guglala. Evo sad kad ovo pisete znam i sta je. A meni to vec odavno. negdje od 11 tjedna.
Bjap, ti tvoji stvarno kompliciraju. Pa beba dobro napreduje, sto bi te sada u bolnicu smjestili. Jaoo. Mislim, cini covjek sta ti kazu, sta ces, ali mislim da je problem kad se jednom digne frka da stalno dizu frku.
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji