Kako se borite s trudničkim tegobama?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    DarijaZ
    07. Svibanj 2014. 16:50

da, samo trazis rog za ispiranje nosa, znaju oni kaj je to....jos sam zamolila tetu u ljekarni da mi objasni kak se to koristi i to je to..
    ne znam dal se kapi smiju korisiti kad dojis, ali meni se ovo cinilo kao dobra opcija i zamjena za kapi i prije nego sam ostala trudna...a na kraju ispalo da je 100 puta bolje nego kapi

Lilica
    07. Svibanj 2014. 16:53

ajde bas cu probati, hvala na info 

MarijaŠ
    07. Svibanj 2014. 17:15

Ja sam isto koristila taj rog za ispiranje nosa, ali prije trudnoće - i moja topla preporuka. Koliko je to dobro, ne možeš si ni zamisliti. Uvijek mi je bio začepljen nos, i kod najmanje prehlade, ali s tim rogom se sve riješi za dan - dva. Svako si to probaj, lilica! 

Krešimir 19.08.2014. <3

Tina0208
    07. Svibanj 2014. 18:57

hvala bjap... ja sam pitala za bradavice...a prepala sam se kad mi odjednom to pocelo ici...sad je ok...vise nejde nista...

Laura 21.08.2014 :-*

antonio
    07. Svibanj 2014. 19:03

Tina moja tebi ide kolostrum to je jos i normalno a ja se popiskim na svakom trecem koraku zivi sam ocaj a moja doktorica samo kaze pa gospodo sta biste htjela pa ovo vam je treca trudnoca uf,

anakome
    07. Svibanj 2014. 19:11

Ja ima na jednoj bradavici vec odavno zute kao grudice. Malo sam s eonako bila zabrinula kad sam vidila, ali nisam guglala. Evo sad kad ovo pisete znam i sta je. A meni to vec odavno. negdje od 11 tjedna. 
    Bjap, ti tvoji stvarno kompliciraju. Pa beba dobro napreduje, sto bi te sada u bolnicu smjestili. Jaoo. Mislim, cini covjek sta ti kazu, sta ces, ali mislim da je problem kad se jednom digne frka da stalno dizu frku.

Tina0208
    07. Svibanj 2014. 19:12

hjoooj antonio... treba nas obje potpuno servisirati...

Laura 21.08.2014 :-*

bjap
    07. Svibanj 2014. 20:08

Neću ja doktoru ništa ni spominjat da mi je spominjao bolnicu. Dobro je to sve, samo sad ni sama ne znam da računam trudnoću kao i do sada ili da ju po novom ultrazvuku računam 4 dana više... Nema veze, super je sve ispalo. Beba je i dalje glavicom prema dole, lupa, zeza me, trbuh i leđa lagano bole, susret se bliži!!! 

Antonio, žao mi je što se tako patiš. Jel radiš Kogelove vježbe?

beag
    07. Svibanj 2014. 20:18

i ja sam se na kraju odlucila za lupocet, za njega znam sigurno da se smije piti po potrebi u trudnoci.. ako nista glavobolja me popustila, a za grlo pijem caj... nadam se da se nece razbuktati.

antonio, sve u svemu dobro si, ali eto opet novi razlog za mirovanjem. bas je ta trudnoca zeznuta stvar  sincic ti je presladak, njemu to ne treba i stas ti sad to kupovat bezveze  hahahaha slatkis mali!!! 
    joj jedva cekam saznat spol!!! drago mi je da ti je potvrdena curka!!! mogu si mislit veselja!! 

bjap, po tome ces ranije i roditi zar ne?  bas su cudne te njihove prognoze, sad ovako sad onako :/

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.