Kako se borite s trudničkim tegobama?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    DarijaZ
    08. Svibanj 2014. 13:25

ma znam da je to pretraga za šecer...al citam kak cure to ne podnose bas najbolje, pa si mislim kak cu ja to.... ni prije nisam voljela slatko, a sad mi je jos gore..
    a nesto je spominjala doktorica neku pretragu za secer...hmm, vidjet cemo !

i jel bolje da idem na V. Vrhovec radit to, ili da idem u privatni lab?

Tejuska♡
    08. Svibanj 2014. 13:30

Darija ja sam isla i na vrhovac i pvt bilo mi je bolje pvt manje ljudi i nije zagusljivo i bolji su nekak a nije puno kostalo 120kn,,meni se nije dalo ic do zg pa sam to kod sebe u v.gorici napravila,,ak ti je blizu i jedno i drugo onda kako oces 

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

DarijaZ
    08. Svibanj 2014. 13:43

ja sam u Zg-u pa mi je svejedno gdje cu to obaviti....a nekak mislim da mi jednostavnije obaviti privatno, kaj ja znam...

Tina0208, sretno i nadam se da ako ces vec morati ici ponovno, da nece biti tako strasno kao prosli put!

Tina0208
    08. Svibanj 2014. 19:01

hm...thanks cure…DarijaZ ti jos nisi bila na toj pretragi??

Laura 21.08.2014 :-*

Tina0208
    08. Svibanj 2014. 19:03

a da mene pitate...da strasno je...jaaaako strasno
    DarijaZ zelim ti svu srecu svijeta ako ces morati ici i da neces odma pozelenit ko ja...

Laura 21.08.2014 :-*

MarijaŠ
    08. Svibanj 2014. 22:31

DarijaZ, sretno sutra na pregledu, javi se kako je prošlo, ima li novosti i sveeee 

Krešimir 19.08.2014. <3

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.