Kako se borite s trudničkim tegobama?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lilica
    08. Svibanj 2014. 12:42

ajoj draga bas mi je zao  nadam se i drzim fige da ipak nece biti potrebno  

DarijaZ
    08. Svibanj 2014. 13:09

jooj, sad ste me splasile....na zadnjem pregledu mi je rekla da cu sljedeci put morat ici vaditi secer , to je to, kaj ne?
    vec par dana citam o tom OGTT-u i psihicki se pripremam....sutra idem na pregled, nadam se da me nece slat na tu pretragu?!

08. Svibanj 2014. 13:21

DarijaZ

jooj, sad ste me splasile….na zadnjem pregledu mi je rekla da cu sljedeci put morat ici vaditi secer , to je to, kaj ne?
    vec par dana citam o tom OGTT-u i psihicki se pripremam….sutra idem na pregled, nadam se da me nece slat na tu pretragu?!

Ogtt ti je pretraga za secer, vade ti krv na taste i nakon sto poijes glukozu, dakle pod opterecenjem. Ja sam to uspjela popit, nije fino, ali nekako sam izdrzala. Meni je teze palo to kaj se nisam smjela maknut iz cekaone 2 sata. A bas sam si isplanirala bila da cu otic na kavu, a ono sipak. :-)

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

DarijaZ
    08. Svibanj 2014. 13:25

ma znam da je to pretraga za šecer...al citam kak cure to ne podnose bas najbolje, pa si mislim kak cu ja to.... ni prije nisam voljela slatko, a sad mi je jos gore..
    a nesto je spominjala doktorica neku pretragu za secer...hmm, vidjet cemo !

i jel bolje da idem na V. Vrhovec radit to, ili da idem u privatni lab?

08. Svibanj 2014. 13:31

DarijaZ

ma znam da je to pretraga za šecer…al citam kak cure to ne podnose bas najbolje, pa si mislim kak cu ja to…. ni prije nisam voljela slatko, a sad mi je jos gore..
    a nesto je spominjala doktorica neku pretragu za secer…hmm, vidjet cemo !

i jel bolje da idem na V. Vrhovec radit to, ili da idem u privatni lab?

Ma mislim da ti je svejedno gdje ces ici, svuda ces morat istu stvar popit :-).
    Ja sam isla u svoj dom zdravlja, u Sesvetama. Jedino sto se razlikuje od labosa do labosa je koliko sam cula, koliko ti puta vade krv. Neki samo dva puta, a neki vise...

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

Tejuska♡
    08. Svibanj 2014. 13:30

Darija ja sam isla i na vrhovac i pvt bilo mi je bolje pvt manje ljudi i nije zagusljivo i bolji su nekak a nije puno kostalo 120kn,,meni se nije dalo ic do zg pa sam to kod sebe u v.gorici napravila,,ak ti je blizu i jedno i drugo onda kako oces 

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

DarijaZ
    08. Svibanj 2014. 13:43

ja sam u Zg-u pa mi je svejedno gdje cu to obaviti....a nekak mislim da mi jednostavnije obaviti privatno, kaj ja znam...

Tina0208, sretno i nadam se da ako ces vec morati ici ponovno, da nece biti tako strasno kao prosli put!

Tina0208
    08. Svibanj 2014. 19:01

hm...thanks cure…DarijaZ ti jos nisi bila na toj pretragi??

DarijaZ
    08. Svibanj 2014. 20:07

Tina0208

hm…thanks cure…DarijaZ ti jos nisi bila na toj pretragi??

nisam....sutra idem na pregled, vjerujem da ce me onda poslati..zadnji put je nesto govorila kako sam sad mirna do sljedeceg pregleda, pa onda idem vaditi secer....al to je vise sebi nesto mrmljala u bradu nego sto je meni govorila..

Laura 21.08.2014 :-*

Tina0208
    08. Svibanj 2014. 19:03

a da mene pitate...da strasno je...jaaaako strasno
    DarijaZ zelim ti svu srecu svijeta ako ces morati ici i da neces odma pozelenit ko ja...

Laura 21.08.2014 :-*

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI