DarijaZ tako je i meni, evo kraj 22. tjedna a meni kao da je jucer sve to bilo, plusek, veselje i to sve. mislila sam da ce jaaako dugo trajati jer kad god je netko bio trudan oko mene cinilo i se da je oduvijek trudna s velikim trbuhom i da nikad kraja nema. a sad kad sam i sama trudna ne mogu se nacuditi kako vrijeme brzo prolazi, i pomalo mi je i zao jer stvarno uzivam u trudnoci. mislim jedva cekam upoznati svoju princezu ali opet s druge strane jako volim svoj veliki trbuh, svakodnevno javljanje moje curke pa cak i sve one slatke muke
A ja jedva čekam samo da rodim, koliko god onda tada počinju neke druge slatke brige jedva čekam da vratim svoju energiju. Vrijeme mi nekako nikako ne prolazi, kao da stalno stojim u mjestu. A fizički nikako nisam ušla u onu fazu trudničke energije o kojoj svi pričaju, a 6 mjeseci sam trudna. Volim ja svoj trbuh i ta lupanja i prevrtanja, ali sam fizički preslaba, a na to nisam naviknula
Beag obavezno nam se javi da vidimo kako si i dali se bebica dala vidjet za spol,da ja mucim muku sa mjehurom i nadam se da ce se barem malo dignut gore.Da moj maleni se jos nije pomirio sa tim svime jutros me nije htio ni poljubit jer da je ljut na mene ah moj maleni misic
.Bjap ne neradim nikakve vjezbe doduse vjeruj i nemam vremena ovaj moj mali zvrk neda mi mira,vjeruj mi jedva cekam da zavrsi skola da budem malo na miru sa svime,muz mi radi i kad dode odmah je u polju sad kose travu pa baliraju nemaga nikako.,jucer je bio samnom na ultrazvuku i naravno opet se rasplakao i plakao je svo vrjeme dok je radila ultrazvuk
.,drago mi je da su ti konacno odredili tocan termin ah sa njima nikad neznas.,meni je prvi termin bio 16.08 a posslje nakon trecegultrazvuka mi je promjenila termin 28.07 i tako nikad neznas sa njima ma bitno je da su nam bebice dobro i da skskucu u nama moja malena je tako njezna nema onih bejzbolskih udaraca da zaplacem tako je njezna u usporedbi sa ovom dvojicom,prvog malog sam zvala u trbuhu ragbijasem drugog sam nazvala na kraju divljakom jer to nisi mogao izdrzat koliko se okretao i udarao oh meni kad se sjetim a ova malena kao neko prce se migolji bude tu i tamo koji jaci udarac ali niti sjena nasuprot ova dva.
TeaOsijek ti slaba...ma daj molim teeeee.......
Laura 21.08.2014 :-*
curke ja sam danas ipak isla pitat za onaj nalaz od prve krvi sa OGTT-a... rekla mi zenskica da mi je prva krv bila u redu,nije htjela reci koliko sam imala secer,ali da to nije kompletan nalaz i da mi ga ne moze dati. rekla mi je da dodem opet jedan dan i da cemo ponovit OGTT i da mi za to ne treba nova upotnica...sad vise nezz kaj da radim... tek drugi tjedan idem ginekologu i sve me uzasno strah da ce me opet poslati na tog vraga.... pa poludit cuuuu.....
Laura 21.08.2014 :-*
ajoj draga bas mi je zao nadam se i drzim fige da ipak nece biti potrebno
jooj, sad ste me splasile....na zadnjem pregledu mi je rekla da cu sljedeci put morat ici vaditi secer , to je to, kaj ne?
vec par dana citam o tom OGTT-u i psihicki se pripremam....sutra idem na pregled, nadam se da me nece slat na tu pretragu?!
Sortiraj odgovore
Najstariji