Kako se borite s trudničkim tegobama?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    TeaOsijek
    06. Svibanj 2014. 21:04

On e jedno obično razmaženo dijete od 30 godina, đaba fakulteta i svega ostaloga kada je na nivou: baciti papirić u gradu može prouzročiti kompletnu ekološku katastrofu i o tome će držati predavanje danima, ali ostaviti trudnu ženu jer ''voliš nekoga drugog'' to je ok. I to odobrava. A zbog nekih tragedija tipa da mu je brat poginuo pa je ostao jedinac roditelji mu to sve zajedno toleriraju i odobravaju

Tina0208
    06. Svibanj 2014. 21:07

a neznam kaj da ti vise velim i kako da te utjesim... ali eto...ti si jaca sto to prozivljavas od mene sto samo to citam...skidam ti kapu i nemoj se uopce ustrucavat suprotstaviti svekrvi... i ja bih da sam na tvom mjestu

Laura 21.08.2014 :-*

TeaOsijek
    06. Svibanj 2014. 21:11

Ja sam ti jako, jako dobro i stabilno.. Sve sam ja njih poslagala na svoje mjesto i objasnila svima da u ovoj priči ja vrtim kolo i da sam ja kraljica, a oni se mogu samo prilagoditi meni ili ih nema, ja bez njih mogu apsolutno sve.. Ni do sada nisu ništa napravili, a imam i više nego što sam mislila,tako da mi je njihova uloga potpuno nebitna. Samo sam htjela biti čovjek pa njima olakšati da oni mogu doći kada god žele, ali eto ne ide jer nisu korektni

anakome
    07. Svibanj 2014. 09:51

Ajme Tea, ne mogu vjerovati da se iti usudila preko usta prevaliti da njoj das dijete. Bezobraznica. Samo se ti postavi i ne daj se. Moja prija je bila u slicnoj situaciji, njen "dragi" je nakon godina i godina veze, kad je ostala trudna rekao da ne zeli imat nista s tim jer da preman biti otac. Prekrizila ga, nije ga bila ni  kao oca upisala i borila se sama. Isto smo joj svi pomogli i bili uz nju. Nikad nije pokazala da joj je tesko, a sigurno je bilo. Samo hrabro, imas svoje prijatelje koji su ti velika podrska, a ovom se tuntli ne daj zahebavat.

Tina0208
    07. Svibanj 2014. 11:24

samo se ti tea drzi..sve ce bit u redu jer ti to mozes...
    e drage moje...nisam znala gdje da postavim ovo pitanje pa sam eto odlucila da cu ovdje...
    naime,jutros kad sam se probudila..ja normalno idem namazat bradavice s becutanom kao sto mi je draga antonio predlozila jer su mi bolne i suhe...medutim odjednom kako ja primem za bradavicu...iz nje se pocela luciti neka zuta tekucina...naravno da sam se odmah prepala ko ris pa vas molim ako mi neka zna reci sto je to i dali je to normalno...
    pretpostavljam da je,ali bilo bi dobro cuti jos nekoliko misljenja...

TeaOsijek
    07. Svibanj 2014. 12:11

Tina0208 ja nisam nikada rodila ovo mi je prva beba ali sam pričala sa puno cura i kažu da je to sasvim normalno, to ti je ona prva tekućina koja je kao najzdravija za bebu, koja ide prije mlijeka. Ništa se ne brini. A što se tiče mazuckanja bradavica meni je doktor rekao, a i prijateljice da ih poslije tuširanja brišem što grubljim ručnikom jer tako kada ih mazimo i mažemo i pazimo za vrijeme trudnoće one se naviknu na ''fine tretmane'' pa možeš imati problema kada počneš dojiti jer ti mogu još više popucati s obzirom da je to naporan posao Ja ih poslije tuširanja istrljam sa ručnikom i onda samo malo namažem, ima da budu spremne :)))

Tina0208
    07. Svibanj 2014. 12:14

e super tea..hvala na savjetu... jedino se bojim zar nije to prerano za to prvo mlijeko??? pa tek sam u 28 tt...di je jos bar 10 tjedana... bude bebici ostalo nesto???

DarijaZ
    07. Svibanj 2014. 12:15

Tina0208,  ako se ne varam to je kolostrum...citala sam da nekim zenama to pocne curkati u trudnoci, i to je normalno i oke, bez brige....

TeaOsijek, nebi si sad istrljala bradavice nicime, ni da mi zivot ovisi o tome!! pa kaj te ne boli?? ja ih samo pogledam, vec me bole....

Tina0208
    07. Svibanj 2014. 12:18

da...i moje su bradavice jaaako bolne...nezz kak cu to izvest...

beag
    07. Svibanj 2014. 12:20

skrecem sa zadnje teme, ali moram pitati... hvata me prehlada, grlo, nos, malaksalost... :(  inace takvu situaciju preduhitrim coldrexom prije nego se razbukti, ali sada ne znam sto smijem piti osim lupoceta...

jeste li bile prehladene u trudnoci i sto ste pile od raznoraznih ponudenih paracetamola???

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.