Kako se borite s trudničkim tegobama?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    antonio
    09. Svibanj 2014. 08:52

Beag kako je jucer proslo jesi saznala spol cekamo te.

beag
    09. Svibanj 2014. 09:07

evo meee 

dobro je proslo, beba se lijepo razvija i  raste, a raste i pisonja 
    imamo malog decka!!!! :))))) jooooj tako sam sretna, rasplakala sam se!! iako sam mislila da je curka jer
    imamo vec 7 decki, necaka...ali ipak nismo ti koji ce prekinuti lanac hehehe pa sam bila bas iznenadena i pitala dr.jel stvarno?? pa mi je uvecao pisu na ekranu  hahaha. 
    presretna sam!!! napokon znam!!!  mis mali!!!

Tejuska♡
    09. Svibanj 2014. 09:13

Beag cestitam na deckicu  neka je samo sve super 

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

anakome
    09. Svibanj 2014. 09:19

Beag cestitke na pisonji malom :D Bas sam se pitala gdje si, sto se ne javljas. super da je sve ok. Ja jedva cekam pregled.

MarijaŠ
    09. Svibanj 2014. 09:39

Beag, čestitke!!!
    Baš mi je drago da je sve u redu! To je na kraju svega i najvažnije!
    Divne vijesti!  

Krešimir 19.08.2014. <3

antonio
    09. Svibanj 2014. 11:10

HA ha Beag pa cestitam bas mi je dragoeto draga moja sad polako u soping ti ces kupovati hlacice a ja samo haljinice he he

Tina0208
    09. Svibanj 2014. 11:45

beag cestitam od srca... sad mozes razmisljat i o imenu...hehe

Laura 21.08.2014 :-*

TeaOsijek
    09. Svibanj 2014. 11:48

I ja se pridružujem čestitkama beag!! 

beag
    09. Svibanj 2014. 11:49

hvala curke!!!  

antonio, prvo je pa sam sretna bezobzira!!!  sretna sam jer napokon znam!!! stvarno sam bila u neizvjesnosti, cak mi je vec cudno :)) u svakom slucaju iznenadenje je velikooo !!! 
    cvatem od jucer hehehehe  

trenutno samo o imenu mislim, a onda cu polako po robicu i uredenje sobice :)) haljinice ce malo pricekati, a ti uzivaaaj u svojim!!!! 

bjap
    09. Svibanj 2014. 11:59

Beag, super da si saznala spol i da se nisi dugo patila kao Antonio! Drago mi je da si dobro prihvatila pišonju, nisi bila kao ja tužna!! Sad možeš detaljnije planirati i uživaj u tome. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.