evo meee
dobro je proslo, beba se lijepo razvija i raste, a raste i pisonja
imamo malog decka!!!! :))))) jooooj tako sam sretna, rasplakala sam se!! iako sam mislila da je curka jer
imamo vec 7 decki, necaka...ali ipak nismo ti koji ce prekinuti lanac hehehe pa sam bila bas iznenadena i pitala dr.jel stvarno?? pa mi je uvecao pisu na ekranu hahaha.
presretna sam!!! napokon znam!!! mis mali!!!
Beag cestitam na deckicu neka je samo sve super
🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
Beag cestitke na pisonji malom :D Bas sam se pitala gdje si, sto se ne javljas. super da je sve ok. Ja jedva cekam pregled.
Beag, čestitke!!!
Baš mi je drago da je sve u redu! To je na kraju svega i najvažnije!
Divne vijesti!
Krešimir 19.08.2014. <3
HA ha Beag pa cestitam bas mi je dragoeto draga moja sad polako u soping ti ces kupovati hlacice a ja samo haljinice he he
beag cestitam od srca... sad mozes razmisljat i o imenu...hehe
Laura 21.08.2014 :-*
hvala curke!!!
antonio, prvo je pa sam sretna bezobzira!!! sretna sam jer napokon znam!!! stvarno sam bila u neizvjesnosti, cak mi je vec cudno :)) u svakom slucaju iznenadenje je velikooo !!!
cvatem od jucer hehehehe
trenutno samo o imenu mislim, a onda cu polako po robicu i uredenje sobice :)) haljinice ce malo pricekati, a ti uzivaaaj u svojim!!!!
Beag, super da si saznala spol i da se nisi dugo patila kao Antonio! Drago mi je da si dobro prihvatila pišonju, nisi bila kao ja tužna!! Sad možeš detaljnije planirati i uživaj u tome.
Sortiraj odgovore
Najstariji