Da Tina, postaješ zločesta. Vald mi kosilice idu na živce jer su me dvaput probudile, još se ova naša gasi svakih 20 sek...
Anakome, lijepo da ste se dogovorili. Meni je mama rekla da će ići samnom ako on ne bude htio, ali ne bih ja htjela. Ljepše mi je da muž bude samnom, nekako mi je intimnije i ljepše, a i draže bi mi bilo da vičem na njeg neg na mamu ako mi dođe da poludim od muke.
Anakome, lijepo da ste se dogovorili. Meni je mama rekla da će ići samnom ako on ne bude htio, ali ne bih ja htjela. Ljepše mi je da muž bude samnom, nekako mi je intimnije i ljepše, a i draže bi mi bilo da vičem na njeg neg na mamu ako mi dođe da poludim od muke.
I moja se sama ponudila kad sam rekla jednom da mi mozda muz bude na poslovnom putu. I nisam mogla sebi doci da je jer je ona onaj totalno zatvoreni tip žene. Reklo bi se žena starog kova i nikad nije previse pricala o porodima, boli i sl. i nisam nikad pomislila da bi htjela ici. S tim da bi je stavila na trece mjesto, nakon prijateljice. Prijateljica je nedavno rodila i od kada se znamo oduvijek otvoreno o svemu poricamo i mislim da bi se bolje snašla nego mama.
A snovi Svasta sam znala sanjat dok sam jos i mucnine imala pa se cesce budila uvecer. I uzasno se prepadnem kad sanjam jer je uvijek nesto vezano za bebicu i komplikacije neke sanjam. Grozno. Najgore mi je bilo kad sam sanjala da sam krvarila pa se digla ujutro i vidim krv. Nakon toga mi je svako sanjanje slicnih stvari zavrsavalo panicnim provjeravnjem stanja u gacicama
Iza Uskrsa mucnie nestale kao rukom odnesene i puno bolje spavam i poletnija sam. Spas.
logicno...ipak je on "kriv" za to...a ne mama.... ali svakako podrzavam i mamu na porodu.
Laura 21.08.2014 :-*
Daj Bože da se svi mužići koji se predomišljaju ili ne žele ići, ipak odluče da ipak idu. Držim fige svima!
Nego, jel imate čudne snove? Meni su unazad tjedan - dva krenuli takvi snovi, da se nekad sama sebi smijem ujutro. Nekad sanjam bebu, pa mi je to logično, ali mi je smiješno što uvijek sanjam kako imam curicu, a prognoziraju nam liječnici dečka. A najsmješnije mi je što često sanjam posao, školu, direktora, kolege s posla, rješavam neke radne zadatke i tako. A baš me posao ne opterećuje u zadnje vrijeme, škola i faks su gotovi odavno. I to su tako uvijek neke lude more, ono, uvijek neki problemi, ili toliko smiješne i nepovezane situacije. Čitala sam da se u trudnoći mogu događati vrlo neobični i živopisni snovi, ali ovo što mi se događa mi je u najmanju ruku - zanimljivo.
Daj Bože da se svi mužići koji se predomišljaju ili ne žele ići, ipak odluče da ipak idu.Držim fige svima!
Nego, jel imate čudne snove? Meni su unazad tjedan - dva krenuli takvi snovi, da se nekad sama sebi smijem ujutro. Nekad sanjam bebu, pa mi je to logično, ali mi je smiješno što uvijek sanjam kako imam curicu, a prognoziraju nam liječnici dečka.A najsmješnije mi je što često sanjam posao, školu, direktora, kolege s posla, rješavam neke radne zadatke i tako. A baš me posao ne opterećuje u zadnje vrijeme, škola i faks su gotovi odavno. I to su tako uvijek neke lude more, ono, uvijek neki problemi, ili toliko smiješne i nepovezane situacije. Čitala sam da se u trudnoći mogu događati vrlo neobični i živopisni snovi, ali ovo što mi se događa mi je u najmanju ruku - zanimljivo.
Zadnjih tjedan dana ja samnjam snove vezane za porod. Ono, da sam usred noći prokrvarila i moram ODMAH u bolnicu, a torba mi nije spremna. Pa iduću noć opet tako. Pa onda da sam rodila curu (nosim dečka) i da nemam mlijeka, a ona vuče... Valda stvari o kojima previše razmišljam pa me ni u snu ne puštaju na miru.
Krešimir 19.08.2014. <3
Dali netko ima iskustva sa osječkom bolnicom? Sa mnom na tečaj je htjela ići prijateljica kao i na porod ali kažu da nije dozvoljeno
ja sam vec nekoliko puta sanjala da radam ili da sam rodila...uvijek na nekom drugom mjestu i nikad neznam sto sam rodila...muz mi veli da se previse opterecujem porodom i da mi zato uvijek dolazi u snove..
i ovako znam sanjati svakakve bedastoce,a otkad sam trudna svaku noc nesto sanjam...
Laura 21.08.2014 :-*
Ja sma prije znala dobit mengu kad bih sanjala da sam dobila, inače su mi ciklusi neredoviti. I zadnji put kad sam sanjala da sam mengu dobila nešt me vuklo da ipak napravim test, i mislim u sebi glupo da trošim test kad ću dobit danas, al eto naoružala se testovima s eBaya mi nije bilo žao. I, ono test pokaže plusić!!!
Neku večer kad sam sanjala da nemam mlijeka, sanjala sam da sam masirala grudi i da je iz desne izašla kapljica kolostruma. Na kraju me cijeli dan me bolila desna (.).
Moj muž isto sa mnom ne ide, niti ga želim nagovarati.. Sa mnom će biti moja najbolja prijateljica i mislim da mi je ona ipak najbolji izbor, rodila je prije 8 godina tako da zna u što se upušta.. Ja se super slažem s mojom mamom, i imamo super odnos i bez obzira na sve mislim da se ne bi ugodno osjećala da je ona kraj mene dok rađam.. Mislim da bi mi bilo strašno žao da gleda kako njeno dijete boli a ne može ništa učiniti..
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji