Dali netko ima iskustva sa osječkom bolnicom? Sa mnom na tečaj je htjela ići prijateljica kao i na porod ali kažu da nije dozvoljeno
ja sam vec nekoliko puta sanjala da radam ili da sam rodila...uvijek na nekom drugom mjestu i nikad neznam sto sam rodila...muz mi veli da se previse opterecujem porodom i da mi zato uvijek dolazi u snove..
i ovako znam sanjati svakakve bedastoce,a otkad sam trudna svaku noc nesto sanjam...
Laura 21.08.2014 :-*
Ja sma prije znala dobit mengu kad bih sanjala da sam dobila, inače su mi ciklusi neredoviti. I zadnji put kad sam sanjala da sam mengu dobila nešt me vuklo da ipak napravim test, i mislim u sebi glupo da trošim test kad ću dobit danas, al eto naoružala se testovima s eBaya mi nije bilo žao. I, ono test pokaže plusić!!!
Neku večer kad sam sanjala da nemam mlijeka, sanjala sam da sam masirala grudi i da je iz desne izašla kapljica kolostruma. Na kraju me cijeli dan me bolila desna (.).
Moj muž isto sa mnom ne ide, niti ga želim nagovarati.. Sa mnom će biti moja najbolja prijateljica i mislim da mi je ona ipak najbolji izbor, rodila je prije 8 godina tako da zna u što se upušta.. Ja se super slažem s mojom mamom, i imamo super odnos i bez obzira na sve mislim da se ne bi ugodno osjećala da je ona kraj mene dok rađam.. Mislim da bi mi bilo strašno žao da gleda kako njeno dijete boli a ne može ništa učiniti..
Chocolate u kojem gradu ti ideš roditi? nama u Osijeku ne dozvoljavaju da ide prijateljica s nama
Znači i to je jedan od pravih simptoma, ti čudni snovi... Ajme, i ja sam jednom na početku trudnoće sanjala kako dojim bebicu, i kako nemam mlijeka, a ona jadna vuče. Bolila me lijeva sika valjda tri dana nakon toga... I jednom sam samo do sad sanjala porod i to da me porodila prijateljica koja je inače medicinska sestra. Valjda sam ju nekako podsvjesno povezala s tim..
U Osijeku ne dozvoljavaju? Hm, baš sam mislila da su oni tolerantniji. Ja ću u Vinkovcima, ali nisam se ni raspitivala za te opcije. Sa mnom bi trebao suprug, ako uopće organiziraju još koji tečaj do termina. Čisto me je strah kako su inače ažurni oko toga...
Krešimir 19.08.2014. <3
Ja sam se raspitala kod nas u Osijeku i ne dozvoljavaju nikome osim muža da bude prisutan na porodu, pa se kao single mama osjećam malo diskriminirano iako kažu da ako imaš dobru vezu možeš povesti bilo koga. Čak i porod u našoj državi ide preko štele
Sortiraj odgovore
Najstariji