Kako se borite s trudničkim tegobama?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Tina0208
    02. Svibanj 2014. 16:55

joj bilo bi super kad bi to bilo sve...cijeli dan mi nije dobro od toga...prije nego sam popila bila sam super... a dobila sam cak i proljev...ma bolje 2 metra pod zemlju nego opet na to ... hvala ti bjap...zlatna si..

MarijaŠ
    02. Svibanj 2014. 17:03

Tina0208

joj bilo bi super kad bi to bilo sve…cijeli dan mi nije dobro od toga…prije nego sam popila bila sam super… a dobila sam cak i proljev…ma bolje 2 metra pod zemlju nego opet na to … hvala ti bjap…zlatna si..

Uf, stvarno te osjećaj nije prevario. Tako loše, ha? O jesamu miša malog... Srećom pa te nisu tjerali da to ponovno piješ... I eto, stvarno dobro da je suprug bio s tobom. Odmah ti je pozlilo, ili nakon nekog vremena? Valjda liječnici imaju neku alternativu, način na koji obavljaju tu pretragu u slučajevima kao što je tvoj... 
    Idem provjeriti da li liječnica radi danas za nekih sat vremena, i baš me strah kakav će nalaz biti...

Krešimir 19.08.2014. <3

Laura 21.08.2014 :-*

Tina0208
    02. Svibanj 2014. 17:16

kad sam popila tekucinu samo odjednom mi je doslo...zacepile mi se usi...magla na oci i krenulo van....katastrofa

Laura 21.08.2014 :-*

MarijaŠ
    02. Svibanj 2014. 20:26

Uf, znači pamtit ćeš OGTT za cijeli život! Nadam se da ti je sad bolje. 
    A ja sam poljubila vrata. Liječnica na godišnjem... Nekako sam i predosjećala da bi si mogla spojiti, ali je ona uzela skroz do 09.05.2014.  Sad ćemo se malo načekati ili ću otići kod zamjene. Iako sam baš sa svojom htjela popričati o još nekim stvarima (tečaj, do kad ću raditi... ), ali dobro, neću se nervirati...

Krešimir 19.08.2014. <3

Tejuska♡
    02. Svibanj 2014. 20:28

Tina bas mi je zao sta ti se to desilo bogme ti je bilo grozno nadam se da ce drugi puta biti bolje  ili da ce naci drugo rjesenje  bogme si imala los predosjecaj..

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

cedevita2
    03. Svibanj 2014. 00:23

Ima li tko trnce u rukama,pogotovo preko noci?? 

chocolate
    03. Svibanj 2014. 07:55

cedevita

Ima li tko trnce u rukama,pogotovo preko noci?? 

..ta sam! Nakon sto se probudim treba mi skoro sat vremena da pocnem ruke normalno osjećati i normalno funkcionirati. I onda cijeli dan sve super, a navecer idemo iz početka.. 

beag
    03. Svibanj 2014. 08:35

aaaaa toga se i ja bojim! ne podnosim kocku cokolade, kamo li casu glukoze!!! :(

Tejuska♡
    03. Svibanj 2014. 09:23

beag

aaaaa toga se i ja bojim! ne podnosim kocku cokolade, kamo li casu glukoze!!! :(

Ako ne dobijes glukozu sa limunom (neki dobiju a neki ne) ponesi si pa nakon svakog gutljaja zagrizi limun bice ti lakse podnjet 

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

5ra3
    03. Svibanj 2014. 09:36

Jutro curke...da vas pitam,jel vas ponekad boli trbuh?  Osjećam bebu i nikakva nije panika al me danas baš boli trbuh,onako kao da me bole mišići ili me napuhao vjetar!?

5ra ;)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI