Uf, znači pamtit ćeš OGTT za cijeli život! Nadam se da ti je sad bolje.
A ja sam poljubila vrata. Liječnica na godišnjem... Nekako sam i predosjećala da bi si mogla spojiti, ali je ona uzela skroz do 09.05.2014. Sad ćemo se malo načekati ili ću otići kod zamjene. Iako sam baš sa svojom htjela popričati o još nekim stvarima (tečaj, do kad ću raditi... ), ali dobro, neću se nervirati...
Krešimir 19.08.2014. <3
Tina bas mi je zao sta ti se to desilo bogme ti je bilo grozno nadam se da ce drugi puta biti bolje ili da ce naci drugo rjesenje
bogme si imala los predosjecaj..
🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
aaaaa toga se i ja bojim! ne podnosim kocku cokolade, kamo li casu glukoze!!! :(
Jutro curke...da vas pitam,jel vas ponekad boli trbuh? Osjećam bebu i nikakva nije panika al me danas baš boli trbuh,onako kao da me bole mišići ili me napuhao vjetar!?
5ra ;)
joj cure hvala vam puno na podrski... ma ova glukoza kaj sam ju ja pila je imala u sebi limuna...al nista to ne znaci.... sad stvarno nezz kaj ce mi doktor reci...jel ima koja iskustva s tim da tu pretragu nije obavila??? jel se moze bez nje??? vjerojatno postoji jos bar jedna koja ju nije podnjela kao i ja... pa prije toga nije bilo i zene su normalno radale...
MarijaŠ pa sacekaj ju-...nije 9 tak jako daleko...
Teya hvala ti draga....velim ti...to ti je kod mene tako...svaka cast svakoj zeni kojoj nije zlo od toga...ja im se divim...
Laura 21.08.2014 :-*
Tina nema na cemu meni nije bilo zlo dok sam ju pila (radila sam ogtt 3 puta) meni je bilo muka kasnije nakon 15min ali sam izasla van pa sam prezivjela ali limun mi je dosta pomogao ,, nadam se da ces vec to nekako rjesit,,pa jesu ti barem rekli kolik ti je secer na taste?
🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
Sortiraj odgovore
Najstariji