eh ja sam si danas ujutro sama izmjerila doma i bio mi je 5.2...zatim sam jos jednom stisnula malo krvi i vec je bio 5.0...nezz kaj da mislim...neznam dal se vise bojim te glupe tekucine ili igle koju vidjeti ne mogu... al ide muzic samnom pa bu valjda sve u redu...
svakako javim kako bu proslo...
Teya2803 hvala i tebi na podrski.... ja nikad nisam prava tjedan dana prije nego idem na pikanje...tako da nije cudo za mene,.... majka mi je cak jednom u sali rekla da se ja nebi smjela docekati poroda jer imam jaaako nisku toleranciju na bol... vidjet cemo...valjda bu sve ok. uh pazi se i strogo miruj ako ti doktor tako kaze...valjda nebu vecih problema... uj...vidim termin ti je jos daleeeko...ajde samo hrabro...
MarijaŠ kakvi su tebi nalazi???
Laura 21.08.2014 :-*
Ma Tina drzi se bice sve super kako kazem nemoj da ti stres digne secer bezveze probaj se smirit
Da ja sam u 29 tt dobro je nije pocetak mirovat cu i izdrzat nadam se do kraja

🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
ma mozes ti to...samo se nadam da ti nisu doktori dali one tablete za zatvaranje,....cula sam od poznanice da ko pije te tablete da se tesko otvara na porodu... drzi se samo...
Nisu mi nista dali hvala bogu samo su mi rekli da pocnem strogo mirovat da ne bi isla na serklazu .

🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
a jao...ne zelim ti to...nikako... radije ti nemoj nikud i budi samo u krevetu ako treba da nebus imala problema.... nadam se da ne hodas na posao...
Ne ne idem vise na posao skoro od pocetka vec sa 12 tt sam prestala radit kako me ginekolog sterao na komplikacije koje sam imala na pocetku pa sam tako doma od nove godine ;)

🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
a super onda...samo ti cuvaj bebicu i miruj....
Budem svakako hvala Tina i tebi zelim sutra svu srecu svijeta i da je sve super da ne moras to ponovno prozivljavat

🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
hjooj...sad si me opet sjetila... javim se kad dodem doma...ako me ne bude tu...onda najvjerojatnije nisam prezivjela....
Haha sad si me bas nasmijala bice sve super javi se svakako

🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji