Kako se borite s trudničkim tegobama?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Tina0208
    29. Travanj 2014. 14:22

Teya2803

Da iz vene je najbolje vadit bas sam danas pitala doktora kad vadis iz prsta uvijek pokaze manje nego sta imas u tom trenutku,,a di ces ti vadit ogtt ?

Na Bračaku (Zabok)..
    a to nisam znala da pokaze manje...pitam se zasto?

Laura 21.08.2014 :-*

DarijaZ
    29. Travanj 2014. 18:00

MarijaŠ, nemam doma tlakomjer... znala sam izjeriti tako bezveze kod bake, uvijek mi je oko 11o ili 120 sa 60-70..tak mi je i kad mi mjeri sestra na pregledu...nikad mi nist nitko nije rekao za moj tlak, tak da pretpostavljam da je to ok..
    al, da..nije fora...

5ra, zadnji put sam vadila krv ono na pocetku trudnoce, kad sam radila kompletnu krvnu sliku i zeljezo mi je bilo super....ne znam kak je sad, moguce da je i to...bas cu je pitat na sljedecem pregledu...a sad onda idem jesti puno cikle 

MarijaŠ
    30. Travanj 2014. 08:56

Zna tlak oscilirati u trudnoći... Nedavno sam pričala sa jednom kolegicom koja je rodila pred nekih godinu dana... Imala je uredan tlak u trudnoći, sve do 8. mjeseca. Tada joj se pojavio visoki tlak, i morala je odležati ostatak trudnoće u bolnici na promatranju. Tako da, bolje pitaj liječnika na idućem pregledu.  Zlu ne trebalo.  
    Iako ja vjerujem da je to malo i od ovih naglih promjena vremena, sto promjena u jednom danu, pa ti se skupi... I iskreno se nadam da si bolje!

Krešimir 19.08.2014. <3

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.