Kako se borite s trudničkim tegobama?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Tejuska♡
    29. Travanj 2014. 13:51

Tina ja sam ovaj puta isla privatno i tri puta su mi vadili nataste pa nakon sat vremena i opet nakon sat vremena 
    Beag ako ne papas slatko bice sve super dobro je bar dan prije nego ides malo nabacit onu njhovu dijetu 

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

Tina0208
    29. Travanj 2014. 13:54

Teya2803 hvala ti...
    uzasno me zivcira to kaj negdje vade dvaput,a negdje triput...negdje samo iz prsta,a negdje iz vene...negdje iz iste ruke,a negdje nije bitno.... katastrofaaaaaaaaa

Tejuska♡
    29. Travanj 2014. 13:57

Tina0208

Teya2803 hvala ti…
    uzasno me zivcira to kaj negdje vade dvaput,a negdje triput…negdje samo iz prsta,a negdje iz vene…negdje iz iste ruke,a negdje nije bitno…. katastrofaaaaaaaaa

Da iz vene je najbolje vadit bas sam danas pitala doktora kad vadis iz prsta uvijek pokaze manje nego sta imas u tom trenutku,,a di ces ti vadit ogtt ?

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

Laura 21.08.2014 :-*

Tina0208
    29. Travanj 2014. 14:22

Teya2803

Da iz vene je najbolje vadit bas sam danas pitala doktora kad vadis iz prsta uvijek pokaze manje nego sta imas u tom trenutku,,a di ces ti vadit ogtt ?

Na Bračaku (Zabok)..
    a to nisam znala da pokaze manje...pitam se zasto?

Laura 21.08.2014 :-*

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI