Kako se borite s trudničkim tegobama?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    bjap
    03. Svibanj 2014. 11:44

A jadne vi. Ja sam čula od jedne osobe da je nju peklo zadnjih tjedana pred porod. Recite doktoru obavezno. Ja prijavim svaku glupost koju vjerojatno neću u drugoj trudnoći.

chocolate
    03. Svibanj 2014. 11:46

Teya ne znam mislimo li na isto, ali ja nekad imam takvo propadanje, doduše jako rijetko, par puta mi se dogodilo u drugom tromj, i evo prije par dana nakon dugo vremena opet, ja bi to opisala kao da me netko ubode nekom iglom ili žicom i onda je na brzinu izvuče, nekako kao uska trenutna bol.. 
    Tina to što ti opisuješ mislim da bi ti mogle biti gljivice. Meni je isto tako svaki pregled bio neugodan, kao da me nešto žari, spolni odnos isto tako. Ginekolog mi je napravio papa test na kojem se pokazalo da imam gljivice, a nikakvih simptoma nisam imala, osim ponekad bjelkastog iscjetka za koji su mi svi govorili da je normalan u trudnoći. Koristila sam  vaginalete canesten, 3 kom svako drugi dan i sad mi je sve super..

Tina0208
    03. Svibanj 2014. 11:52

imala sam gljivice na pocetku trudnoce i izljecila sam ih...takoder sam koristila canestan,a i suprug je... pa nisu se valjda vratile... moram to reci doktoru

Laura 21.08.2014 :-*

Tejuska♡
    03. Svibanj 2014. 11:52

Chocolate,, meni se to desilo 4 puta do sad dva puta od toga je trajalo po sat vremena i sva 4 puta mi je bilo tokom noci,,da sve je to sta ti kazes ali mene i pece i kao da mi neko na silu siri kosti i probada me i uzasno je nadam se da se nece bas ponavljat ah prezivjet cemo sve ;) ja se vec par dana mucim s time da ja jednostavno necu prepoznat trudove?! Svi kazu oooo budes ali ja sam bas skepticna jer ipak svi te trudove prepoznaju ali nemam osjecaj da oni toliko bole kad se oni jos i okupaju i srede prije odlaska u bolnicu ?

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

chocolate
    03. Svibanj 2014. 12:05

Tina moguće je da su ti se vratile, ipak govore da su one u trudnoći dosta često. Ja sam ih eto imala a nisam ni znala da ih imam.. 
    Teya meni se isto sve skupa to dogodilo 4 puta, otprilike sve kao i kod tebe, samo što meni ne traje sat vremena, nego vrlo kratko, ono par minuta.. I ja nisam otvorena, bar do sada nisam bila, vidjet ćemo u ponedjeljak.. Ali ja sam mislila da je meni to od toga jer mi je beba dosta nisko i još okrenuta na zadak. 
    Mene je isto strah da neću prepoznati trudove, sluzni čep, curenje plodne vode za koju kaže da može curiti i dok mokriš. Mada mi svi govore znat češ da je to to. ugl trudovi navodno uvijek počinju s boli u leđima koja se širi onda kao menstrualna bol u trbuh (bar su meni tako opisali). ne trebam ni reći da me sad hvata panika kad me god malo leđa zabole, odma čekam hoće li me i trbuh zaboliti.. 

Tejuska♡
    03. Svibanj 2014. 12:19

Chocolate ja sam mislila da sam jedina sto se tice prepoznavanja trudova ali kako sam se naslusala skoro svakome je to bilo drugacije nekoga ni ne boli u ledima vec odma krene na trbuh ma valjda cemo mi to uspjet prepoznat kak svi tak i mi ,, ti ces uglavnom prije mene pa ces opisat kako je tebi bilo 

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

chocolate
    03. Svibanj 2014. 12:23

Nisi jedina vjeruj mi, mislim da je svaka ista, pogotovo kad joj je prva beba kao nama.. Naravno da ću opisati. nego nadam se samo da ću ih prepoznati i da neću doći u bolnicu pa da me vrate doma ako ne budu to trudovi.
    Ja imam neku fobiju od pucanja vodenjaka. Znam da može puknuti sam od sebe a da i ne mora. Mene strah da mi ne pukne negdje vani, tipa u trgovini, kafiću ili ono nasred ulice.. A uglavnom sam stalno negdje u pokretu..

chocolate
    03. Svibanj 2014. 17:50

Ajme grozno, zamisli kako bi to izgledalo. Propala bi u zemlju od srama..

Tina0208
    03. Svibanj 2014. 19:24

ok...pitat cu ja doktora svakak...mislim da cu drugi tjedan do njega...hvala vam curke i molite boga da mi se nisu vratile gljivice

Laura 21.08.2014 :-*

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.