Beag, ne mora značiti, ja sam kocku čokolade znala ispovraćati makar povraćala 6h poslije neg sam ju pojela, a glukozu dobro podnijela.
5ra, mene ti s vremena na vrijeme trbuh zna boliti, kao lagana menstrualna bol, onako u donjem dijelu trbuha, i osjetim lagane kontrakcije nekada. Doktor mi je rekao da je to normalno, da se maternica širi, tijelo priprema...ali priznajem nije ugodno i svaki put se uplašim.
Bjap da li kad osjetis te kontrakcije jel to kao da ti se grci maternica i kao neki pritisak neznam kako bi to objasnila ali meni se to javi par puta dnevno?
🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
Kao da mi se grči maternica, ali samo donji dio. A "menstrualna" bol koju osjetim traje gotovo cijelo vrijeme. No, ne osjetim ja to svaki dan. Možda mi se beba malo više spusti pa me zbunjuje. Prekjučer sam sve bolove prodisavala na lopti, svaki bebin udarac sam osjetila ispod pupka. Jučer i danas nema bolova, ali bebu osjećam ispod rebara. Tak da više nisma pametna šta me boli. No, nije strašno, i hvala Bogu ušla sam u 34. tjedan i više me to toliko ne plaši
Bjap tnx.meni je ovu noć to počelo,probudilo me valjda 5 puta a i sad ujutro se nastavilo ali povremeno. I ja sam pročitala da je normalno,al pošto mi je prva trudnoća i sve mi je nepoznato volim biti sigurna da su neke stvari prirodne. A i mislim da će se svaka trudnica složit da je tolko novih situacija i poteškoća koje dolaze s trećim tromj.da ih ne stignemo pratit!?
5ra ;)
Ja menstrualnu bol nemam cesto ali grcenje jako cesto sigurno pet puta dnevno nije to neka bol vise je nelagodno i nemrem se bas pokrenut kad me to uhvati i traje nekih pola minute,mene moj nije jos niti jednom udario u rebra neznam jeli jos prerano?sad cu uc u 30 tjedan i pretezito kad sjedim ga osjecam ispod pupka kad sam u polulezecem polozaju tad ga iznad pupka i sa strane osjetim,tako da jos neznam kako boli udarac u rebra ili kad ostanes bez zraka,,kad je tebi bio prvi udarac u rebra ?
🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
Ja sam udarce u rebra pocela osjećati otprilike u 33 tj, al meni se to vise cini kao guranje nego udarci, najizraženije mi je kad sjednem, tad mi nekad bas smeta, tako da ne mogu normalno sjesti, nego se moram nekako namjestiti kao u polusjedeci položaj, ne znam kako da to opišem..
nisu Teya zato jer su mi vadili samo iz vene...dakle taj nalaz mi nije odma bio gotov...u svoj toj zbrci ja uopce nisam pitala dal ce mi onda bit taj nalaz od prve jutarnje krvi bez obzira na sve ili ne... ma pojma nemam...tak sam jadna jucer bila...katastrofa
Laura 21.08.2014 :-*
Ako se maternica grči, a nema bolova, onda su to Braxton Hicksove kontrakcije. Ja sam ih imala od 25-og tjedna pa skroz do kraja. Nekada sam imala dnevno i do 20 puta i na jednoj strani trbuha bi se napravila kao kvrga. To je bezopasno ako ne boli, ali mene je svaki puta bilo strah kad mi se tako grči.
Imate ovdje više o tome pa koga zanima:
https://klokanica.24sata.hr/trudnoca/beba-u-trbuhu/trebam-li-se-brinuti-zbog-ranih-laznih-trudova-1273
Sortiraj odgovore
Najstariji