Kako se borite s trudničkim tegobama?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Igorovabebica
    30. Travanj 2014. 21:10

Ja sam tek u 8, tjednu, ali me dosta muči kralježnica, a povraćanje da ne spominjem! Znalo je biti i po šest puta na dan da povraćam. Isprobali smo sve, da bismo shvatili kako ne podnosim nikakve mliječne proizvode u trudnoći (inače imam blažu netoleranciju na mlijeko). Grudi su mi sve osjetljivije. Iako je prerano da pišem o tegobama, imam manje, a vidjeti ćemo kada se još više zaokružim... Do tada se držite, sve za naše bebice!

MarijaŠ
    30. Travanj 2014. 23:19

bjap, znam kako se osjećaš što se tiče putovanja, i meni je tako bilo, a još ni nisam na mirovanju. Stalno sam se preispitivala da li trebam ići ili ne.. I na kraju sam odlučila prema tome kako sam se osjećala. Iskreno se nadam da ćeš uspjeti otići na put.
    Ako osjećaš tako bolove i trebaš se odmoriti svaki put. Šok je to za organizam sve. Barem ja tako mislim. Ne znam kako će biti  većim trbuhom, ali se nadam da neće biti puno teže. 
    Glavu gore, i polako dan, po dan... 

Krešimir 19.08.2014. <3

antonio
    01. Svibanj 2014. 03:26

Evo kod mene se pojavila zgaravica i to tek kad legnem i neme spavanja da se ne ureknem mucnine su malo stale.

Tina0208
    01. Svibanj 2014. 11:50

joj curke ja sutra idem mjerit OGTT.....toliko se booojimmm....
    bjap jesu tebi dijagnosticirali trudnicki secer ili sam te zamjenila???

Laura 21.08.2014 :-*

bjap
    01. Svibanj 2014. 13:39

Da, jer je natašte bio 5,4. Poslije sma radila GUK, bio je ok koliko toliko, ali doktor je rekao da me ovaj natašte kad sam radila OGTT osudio na dijetu. Srećom pa je doktor alergičana na te preniske referentne vrijednosti za šećer u trudnica i kaže mi da ne budem gladna, tj. da se ne držim strogo dijete. Dakle, sad jedem začinjenije, i tu i tamo pojedem neki kolač, ili meso kao što je čevap, no držim se gramaže odokativno (već sam naučila kolko čega treba dok sam se strogo držala dijete i sve živo vagala).

Nemoj se bojati, nije to svima strašno, ne bude svima muka, evo znam sebe i još nekoliko cura koje su ovdje rekle da ima je tekućina bila fina za popiti. Znam da ne možeš da se ne bojiš, ali strah će ti samo odmoći. Sretno ti bilo!!! 

Tejuska♡
    01. Svibanj 2014. 13:51

Tina nemoj se bojati stres ti moze samo povecati sugric samo polako nije to nista strasno bit ce sve super drzimo figice da bude sve super 
    Drage moje evo ja sam bila jucer na kontrolici bebo je dobro ali kaze doktor da sam se pocela otvarati i da moram strogo mirovat 

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

Tina0208
    01. Svibanj 2014. 14:43

eh ja sam si danas ujutro sama izmjerila doma i bio mi je 5.2...zatim sam jos jednom stisnula malo krvi i vec je bio 5.0...nezz kaj da mislim...neznam dal se vise bojim te glupe tekucine ili igle koju vidjeti ne mogu... al ide muzic samnom pa bu valjda sve u redu...
    svakako javim kako bu proslo...

Teya2803 hvala i tebi na podrski.... ja nikad nisam prava tjedan dana prije nego idem na pikanje...tako da nije cudo za mene,.... majka mi je cak jednom u sali rekla da se ja nebi smjela docekati poroda jer imam jaaako nisku toleranciju na bol... vidjet cemo...valjda bu sve ok. uh pazi se i strogo miruj ako ti doktor tako kaze...valjda nebu vecih problema... uj...vidim termin ti je jos daleeeko...ajde samo hrabro...

MarijaŠ kakvi su tebi nalazi???

Tejuska♡
    01. Svibanj 2014. 15:20

Ma Tina drzi se bice sve super kako kazem nemoj da ti stres digne secer bezveze probaj se smirit  
    Da ja sam u 29 tt dobro je nije pocetak mirovat cu i izdrzat nadam se do kraja 

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

Tina0208
    01. Svibanj 2014. 16:59

ma mozes ti to...samo se nadam da ti nisu doktori dali one tablete za zatvaranje,....cula sam od poznanice da ko pije te tablete da se tesko otvara na porodu... drzi se samo...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.