Iš gljive!!
Ja nemam fobiju od pucanja vodenjaka zbog lokve jer mislim da ne bude svima lokva, već nekom i malo curi... Mene više strah da pukne prije trudova pa da moram odmah u bolnicu, što znači da bih satima bila sama u rađaoni. Više bih voljela dobar dio trudova prodisati kod kuće, a u međuvremenu da pukne vodenjak..
Meni su vodenjak busili, i bilo je vode ko u pjesmi, ne znam kaj bi bilo da mi je pukao doma, u autu ili tak nest :-). I nisam osjetila ni jedan trud dok mi ga nisu probili :-)
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Mislim da bi me pustili, živim blizu bolnice, a mislim da bi i njima bilo lakše da šetam doma nego tu po njihovom hodniku. ako dođe do toga, nadam se da će me pustiti..
Kod nas u bolnici si 2 sata nakon poroda u rađaoni, ali te prebace na normalan krevet. I što mi je super imaju u predrađaoni lopte za pilates, dok te god ne prikopčaju na CTG možeš skakat do mile volje..
Ja mislim da mi nemamo predrađaonu, odmah smo u rađaoni. Imamo lopte, strunjače, pa budeš na njima do jačih trudova, ak se dobro sjećam s tečaja.
Mi imamo predrađaonu, i wc s tušem u njoj, lopte, svašta nešto i rađaona je nekih 100tinjak metara u produžetku hodnika..
i mi imamo predradaonu,ali muz naravno ne smije unutra...kak bezveze...kad ga najvise trebas njega ne puste s tobom...
bjap kaj pa je s tvojim dragim kaj nejde u radaonu???
Laura 21.08.2014 :-*
Sortiraj odgovore
Najstariji