Kako se borite s trudničkim tegobama?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    MarijaŠ
    02. Svibanj 2014. 07:03

Tina, sretno danas, javi kakvo je tvoje iskustvo! I ne brini se, sve će biti u redu!
    Idem danas kod svoje liječnice da mi očita nalaz, pa ću vidjeti kakav je... Nadam se da radi, da nisu spajali...

Krešimir 19.08.2014. <3

antonio
    02. Svibanj 2014. 10:51

Tina sretno  i obavezno nam se javi,a i ti Marljas javi nam za nalaze ma ja vjerujem da vam je sve ok.

Tina0208
    02. Svibanj 2014. 16:19

hej drage...koko ste mi??? ja sam danas jaaako lose..
    naime OGTT bas i nije dobro zavrsio...sve je bilo ok dok nisam popila onu odvratnu glukozu...najednom mi doslo slabo i povracanje i katastrofa...tako da mi vise nisu vadili krv poslje jer je pretraga propala...nisu mi dali opet to piti (hvala bogu). sva sreca da je muz bil samnom jer je bilo stvarno strasno...ma ubod igle prava sitnica prema toj tekucici... svaka cast bjap kaj je tebi to tako jako fino...moj mali zelucek jednostavno to nataste nije podnio...
    sad se moram dogovorit s doktorom kaj dalje...jer na ovo vise sigurno ne pristajem...
    vidite curke...imala sam ja jako los predosjecaj...

Laura 21.08.2014 :-*

Tina0208
    02. Svibanj 2014. 16:19

MarijaŠ ja se stvarno nadam da ti je nalaz dobar...drzim fige..

bjap
    02. Svibanj 2014. 16:54

E, zaboravila sam vam reći, možda nekome pomognem. Kako se cijelu trudnoću borim s kojekakvim mirisima/smradovima i mučninama, veliki problem mi je bio sapun za ruke. Svaki mi je smrdio. I, neki dan dobijem Schauma šampon i gel za bebe, i mislim si pa ne mogu to potrošit, imam i Nivein, izaći će rok trajanja... ali fora je u tome da su ti dječji šamponi bez parfema, i tako ja sad perem ruke u toj Schaumi i mogu poslije normalno jesti bez da ruke smrde na sapun!!!!   

Tina0208
    02. Svibanj 2014. 16:55

joj bilo bi super kad bi to bilo sve...cijeli dan mi nije dobro od toga...prije nego sam popila bila sam super... a dobila sam cak i proljev...ma bolje 2 metra pod zemlju nego opet na to ... hvala ti bjap...zlatna si..

Tina0208
    02. Svibanj 2014. 17:16

kad sam popila tekucinu samo odjednom mi je doslo...zacepile mi se usi...magla na oci i krenulo van....katastrofa

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.