ma rekao mi muz da ako me doktor ponovo posalje da ce poderat upotnicu... pa ko bi me normalan opet poslao na to... mora postojat neki drugi nacin...
Laura 21.08.2014 :-*
Joj, krivo sam se izrazila, ne udara direkt u rebra nego odmah ispod rebara i želudca. Al i kad me lupi u jajnik onda boli, jako . A sad, kad sam počela osjećati udarce tak malo više, ne znma. Sjećam se kad sam bila s 19. tjedana na ultrazvuku da je beba bila na zadak i jaaako nisko, doktor je rekao da puno mirujem. I za možda 5 tjedana sam udarce počela osjećati iznad pupka.
Najbolje da još pitate doktora oko tih bolova, meni je moj rekao da je to u redu ako nisam otvorena. 5ra, meni ovo zadnje tromjesečje još najbolje, s obzirom da sam prva dva morala strože mirovati i puno više sam povraćala. Tu i tamo sad bude dana da sam malaksala i da me sve boli i brzo se umaram, ali i puno više se krećem i spremam i pripremam . Svakom je eto drugačije. Premda puno ljudi kaže da je najgori zadnji mjesec, sve te dole boli a nikako proći tih mjesec dana i dočekati porod.
Bjap udarac u jajnik iss par puta sam zaplakala od soka i bola zbilja je to najgore,kako sam se znala strest kad bi me udario
Drago mi je da se sad pred kraj osjecas najbolje nadam se da cu i ja
🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
Slažem se Bjap,svaka je trudnoća drugačija. Ja se nemam što žalit,stvarno uživam u trudnoći i nisam imala nikakvih tegoba a ni sad kad sam ušla u zadnje tromj.nebi to nazvala nekim većim tegobama-leđa me bole povremeno (valjda od tereta a i dosta sjedim na poslu) i sad ti bolovi u trbuhu..tako da stvarno mogu reći da mi je trudnoća blaženo stanje i nadat se da bude i do kraja takva.
5ra ;)
teya imam ti ja problema s rodnicom... neprestano odkad sam trudna me pecka...svaki pregled ginekologa uzasno boli...a i spolni odnosi me bole... nezz zbog cega...mozda i to nuspojava trudnoce...
ne...mene ti samo dosta pece dok se ne dira,al kad mi gin stavi one svoje debele prste onda uzasno boli... nekad me pece i prilikom pisanja,ali ne uvijek...
Onda nije isto nazalost ah bojim se da mi se to desilo i onda sam se eto otvorila bar cu sad pazit da nemam opet te bolove pa cu se obratit ginekologu ..
🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
Sortiraj odgovore
Najstariji