Kako se borite s trudničkim tegobama?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    beag
    29. Travanj 2014. 12:11

MarijaŠ, ja sam sada usla u 19.tjedan, a putovala bih isto tako u 24.tjednu, u Dubrovnik. 
    Nadam se da ce me do tada proci ovi bolovi u ledima!! U suprotonom nista od putovanja, cak ni negdje blize.

DarijaZ
    29. Travanj 2014. 12:11

meni su pocele vrtoglavice i povremeno vidim zvijezdice....ne samo kada naglo ustanem, nego eto tako i dok sjedim ili nesto radim....ne znam jel mi to tlak padne, jel od ovog glupog vremena i sparine i tlaka prije kise svaki dan..al nije mi bas fora...

Tejuska♡
    29. Travanj 2014. 12:38

Bok curke evo ja bila danas na vadenju ogtt-a drugi put jer mi je u prvom ustanovljen gestacijski dijabetes imala 5.2 nataste i ovaj mi je nalaz uredan bilo mi je 4,8 nataste pa sam sretna 

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

beag
    29. Travanj 2014. 13:05

anakome, tu smo negdje  ja sam 18+2 ! i jos k tome, imamo iste tegobe hehe. 

i ja kazem, samo neka sve bude ok s bebom, a mi se moramo prilagoditi koliko god mozemo!

Tina0208
    29. Travanj 2014. 13:38

MarijaŠ hvala ti na savjetima...nadam se da ce sve proci u redu i daj boze da meni isto vade krv samo dvaput...
    Teya2803 koliko su tebi puta vadili krv???

Laura 21.08.2014 :-*

Tejuska♡
    29. Travanj 2014. 13:51

Tina ja sam ovaj puta isla privatno i tri puta su mi vadili nataste pa nakon sat vremena i opet nakon sat vremena 
    Beag ako ne papas slatko bice sve super dobro je bar dan prije nego ides malo nabacit onu njhovu dijetu 

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

Tina0208
    29. Travanj 2014. 13:54

Teya2803 hvala ti...
    uzasno me zivcira to kaj negdje vade dvaput,a negdje triput...negdje samo iz prsta,a negdje iz vene...negdje iz iste ruke,a negdje nije bitno.... katastrofaaaaaaaaa

Laura 21.08.2014 :-*

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.