MarijaŠ, ja sam sada usla u 19.tjedan, a putovala bih isto tako u 24.tjednu, u Dubrovnik.
Nadam se da ce me do tada proci ovi bolovi u ledima!! U suprotonom nista od putovanja, cak ni negdje blize.
meni su pocele vrtoglavice i povremeno vidim zvijezdice....ne samo kada naglo ustanem, nego eto tako i dok sjedim ili nesto radim....ne znam jel mi to tlak padne, jel od ovog glupog vremena i sparine i tlaka prije kise svaki dan..al nije mi bas fora...
Bok curke evo ja bila danas na vadenju ogtt-a drugi put jer mi je u prvom ustanovljen gestacijski dijabetes imala 5.2 nataste i ovaj mi je nalaz uredan bilo mi je 4,8 nataste pa sam sretna
🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
anakome, tu smo negdje ja sam 18+2 ! i jos k tome, imamo iste tegobe hehe.
i ja kazem, samo neka sve bude ok s bebom, a mi se moramo prilagoditi koliko god mozemo!
MarijaŠ hvala ti na savjetima...nadam se da ce sve proci u redu i daj boze da meni isto vade krv samo dvaput...
Teya2803 koliko su tebi puta vadili krv???
Laura 21.08.2014 :-*
Tina ja sam ovaj puta isla privatno i tri puta su mi vadili nataste pa nakon sat vremena i opet nakon sat vremena
Beag ako ne papas slatko bice sve super dobro je bar dan prije nego ides malo nabacit onu njhovu dijetu
🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
Teya2803 hvala ti...
uzasno me zivcira to kaj negdje vade dvaput,a negdje triput...negdje samo iz prsta,a negdje iz vene...negdje iz iste ruke,a negdje nije bitno.... katastrofaaaaaaaaa
Laura 21.08.2014 :-*
Sortiraj odgovore
Najstariji