e da...zaboravih pitati...jesi se jucer nesto posebno pridrzavala sto si jela ili sve normalno???
e da…zaboravih pitati…jesi se jucer nesto posebno pridrzavala sto si jela ili sve normalno???
Vadili su mi iz obje ruke. Bolila me ruka nakon prvog vađenja, pa sam pitala jel moram u istu, no kažu da je svejedno. Drugi put je bila malo blaža teta pa me ne boli.
A što se tiče hrane... Nisam se nešto posebno suzdržavala, nisam jela iza 23:00, samo popila čašu vode jutros kad sam ustala. Tako mi je liječnica i rekla da učinim - da se ponašam normalno pa da vidimo kakva je vrijednost. Malo me trta jer sam na krštenju u nedjelju pojela komad torte i 2-3 (čitaj 5-6) kolača. Ali valjda neće biti pretjerano.
Krešimir 19.08.2014. <3
Laura 21.08.2014 :-*
MarijaŠ, ja sam sada usla u 19.tjedan, a putovala bih isto tako u 24.tjednu, u Dubrovnik.
Nadam se da ce me do tada proci ovi bolovi u ledima!! U suprotonom nista od putovanja, cak ni negdje blize.
MarijaŠ, ja sam sada usla u 19.tjedan, a putovala bih isto tako u 24.tjednu, u Dubrovnik.
Nadam se da ce me do tada proci ovi bolovi u ledima!! U suprotonom nista od putovanja, cak ni negdje blize.
Ako do tada ideš na pregled kod liječnika, najbolje je da se posavjetuješ. Ja nemam nikakvih posebnih tegoba (osim što mi je malac jako nisko, ali sve je čvrsto i zabetonirano) pa mi je liječnica rekla da nema nekih zapreka. A što se tiče bolova u leđima - hm, ne znam što bih ti rekla. Mene su počela boljeti ujutro, jer se nisam znala namjestiti. Otkad koristim banana jastuk, puno mi je lakše. Jel ga ti imaš? Ako ne, svakako moja topla preporuka. Ovako pomaže i kod sjedenja, popodnevnog odmora. Baš mi je žao da se tako patiš... To već sad dugo tako?
Krešimir 19.08.2014. <3
meni su pocele vrtoglavice i povremeno vidim zvijezdice....ne samo kada naglo ustanem, nego eto tako i dok sjedim ili nesto radim....ne znam jel mi to tlak padne, jel od ovog glupog vremena i sparine i tlaka prije kise svaki dan..al nije mi bas fora...
meni su pocele vrtoglavice i povremeno vidim zvijezdice….ne samo kada naglo ustanem, nego eto tako i dok sjedim ili nesto radim….ne znam jel mi to tlak padne, jel od ovog glupog vremena i sparine i tlaka prije kise svaki dan..al nije mi bas fora…
Ma daj? Nije zgodan osjećaj, vjerujem.
Jesi probala mjeriti tlak tako kad ti bude loše? Možda se pokaže kao visok ili nizak...
U svakom slučaju želim da ti što prije to prođe.
Krešimir 19.08.2014. <3
meni su pocele vrtoglavice i povremeno vidim zvijezdice….ne samo kada naglo ustanem, nego eto tako i dok sjedim ili nesto radim….ne znam jel mi to tlak padne, jel od ovog glupog vremena i sparine i tlaka prije kise svaki dan..al nije mi bas fora…DARIJA jesi provjeravala željezo? I meni se počelo vrtit i rekla mi je sad na kontroli da je to zato jer mi fali željeza (vadila sam krv) al mi ga neće još kao davat da uzimam jer loše utječe na probavu.
Pa si mislim i bolje,preživjet ću i taj "ringišpil" samo nek sve ostalo bude okej.
5ra ;)
Bok curke evo ja bila danas na vadenju ogtt-a drugi put jer mi je u prvom ustanovljen gestacijski dijabetes imala 5.2 nataste i ovaj mi je nalaz uredan bilo mi je 4,8 nataste pa sam sretna
Bok curke evo ja bila danas na vadenju ogtt-a drugi put jer mi je u prvom ustanovljen gestacijski dijabetes imala 5.2 nataste i ovaj mi je nalaz uredan bilo mi je 4,8 nataste pa sam sretna
super! i ja se nadam takvim rezultatim, s obzirom da mi je secer bio povisen i prije trudnoce, ali sad ne jedem nista slatko pa ce i to naadam se utjecati na smanjenje!!

🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
anakome, tu smo negdje ja sam 18+2 ! i jos k tome, imamo iste tegobe hehe.
i ja kazem, samo neka sve bude ok s bebom, a mi se moramo prilagoditi koliko god mozemo!
MarijaŠ hvala ti na savjetima...nadam se da ce sve proci u redu i daj boze da meni isto vade krv samo dvaput...
Teya2803 koliko su tebi puta vadili krv???
Laura 21.08.2014 :-*
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji