Bok cure i od nas! Vratili smo se s puta danas, sve je srećom prošlo ok, tatica je pazio na nas, lijepo smo se proveli na sajmu u West Gate-u. Na Pagu su nas lijepo ugostili, krstili smo jednu bebicu, družili se i tako...
Malo sam samo umorna danas od puta, ali budem ubrzo u krpe, pa ćemo se odmoriti. I moj je malac bio aktivan ovih dana. Noćas me probudio oko pola 4 i pola sata trenirao, nije mi dao spavati koliko su udarci bili intenzivni, bila sam tako sretna zbog toga.
Sutra ujutro idemo na OGTT... Malo me strah, ali proći ćemo i to.
I super ste mi sve, nije me bilo 3 dana, i evo već više od sat vremena vas iščitavam...
Krešimir 19.08.2014. <3
MarijaŠ bas mi je drago kaj je sve dobro zavrsilo....javi obavezno kako je bilo na OGTT-u...ja idem u petak i tak me strahhhhhh......
Laura 21.08.2014 :-*
bjap zasto si opet vadila krv na transfuziji?
uhh ti bolovi, ne mogu da ne zabrinu... pokusaj i ti vise odmarati kad tako boli, vjerojatno je to jedino rješenje. ja evo dva dana mirujem, isla sam samo kratko po doznake, na hzzo.. ali uglavnom sam doma, cak nisam ni kuhala nis posebno... i polako se smirilo.. no opet ce me copiti kad budem vise hodala, a morat cu.. nadam se da je to samo takvo razdoblje i da ce proci kako vi kazete!!!
Evo da se i ja malo javim, nisam odavno. Nisam mogla na laptop, a s mobitela mi se ne da tipkat. Bila na pregled u cetvrtak. Beba je bila super, hematom jos vidljiv, ali samo neki mali dio pa mi je receno da ne moram vise strogo mirovat, ali da ne pretjerujem s aktivnostima. E sve da mi je rekao i da mogu ne znam sta, ja ne mogu apsolutno nista. Ne znam je li to posljedica toga sto sam lezala 2 mjeseca, ali odlazak u shopping je rezultirao povratkom doma nakon niti pola sata jer me tako bolilo nakon 20min, nisam znala bole li me leđa, trbuh, noge.. Bas neka cudna bol i nije mi bas bilo svejedno. Lezala sam ostatak dana pa se normaliziralo, ali sam skuzila da je bolje ne izazit bas jer me odma tako pocne bolit. Vidim da beag ima slicne probleme, mozda cak i iste. Budem odmah ukomirana jer sam se konacno ponadala da cu moc nekako normalano funkcionirati. Dobra vijest je da od Uskrsa nisam ni povracala ni imala nekakve vece mucnine. Sad cekam da mi se bebica pocne javljat, bit ce mi lakse kad je budem mogla osjetit. nesto sam vec i osjetila, ali ne znam je li to beba.
Tina0208 evo me doma sa OGTT. Vodila sam mamu sa sobom jer sam se bojala ići sama (naslušala sam se priča kako nekim ženama pozlije), ali srećom, sve je prošlo OK. Znači, uzela mi krvi ujutro odmah u 7 natašte (jednu epruveticu) i rekla da sjedim do 9 (nisu vadili nakon 60 min, već samo nakok 120min). Nakon što sam izvadila tu prvu epruveticu, morala sam popiti otopinu glukoze u vodi. Nije mi to ništa posebno gadljivo. Onako, jako slatka voda. Iako je žena pored mene radila grimase dok je pila, ali eto, nismo svi isti, njoj očito ne paše okus. Nema micanja nigdje, bez hrane i vode. Vađenje ponovno u 9 (isto jedna epruveta) i slobodna. Nalaz će nam biti već danas pa ću eto vidjeti kakav je. I malo sam se tamo raspitala kod sestre za taj OGTT. Rekla mi je da su to prije išle samo trudnice kod koji postoji određeni rizik (prekomjerna kilaža prije trudnoće, dijabetes u obiteljskoj anamnezi...),ali je ministarstvo zdravstva nedavno donijelo odluku da se kontroliraju sve trudnice, te uveli tu pretragu pod obaveznu. Iako kaže kako neki liječnici još uvijek ne šalju baš sve pacijentice. I nema te što biti strah, meni su zubi jutros cvokotali od straha, ali evo, kažem mogla bih to ponoviti kad god treba.
beag, jesmo, baš smo se lijepo naputovali. Suprug je bio divan i brižan, opskrbio me grickalicama i vodom, stali smo svakih sat, sat i pol. I super mi je došla malo veća pauza u ZG. Znači, stali smo i prošetali malo duže, ručali i nastavili put. Iskreno, bojala sam se kako će to sve skupa izgledati, ali evo, stvarno, bez ikakvih problema. Sad sam u 24. tjednu. Nadam se da će i tvoj put biti ok... Gdje ideš ako nije tajna?
Krešimir 19.08.2014. <3
a jao...a jesu ti vadili krv iz iste ruke??? bojim se da ce meni vaditi 3 puta...srecom pa muz ima spojen vikend pa sam se zato odlucila ici u petak da ide samnom jer se isto bojim povracanja i svega toga skupa....
e da...zaboravih pitati...jesi se jucer nesto posebno pridrzavala sto si jela ili sve normalno???
Sortiraj odgovore
Najstariji