Bok curke evo da se pohvalim da odkad sam promjenila prehranu evo već 4 dana uopće nemam zgaravicu i spavam kao beba ;)) (osim povremenih odlaska piskit) osjećam se mnogoo bolje ;)
🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
ja vam imam iste probleme sa bolovima u donjem dijelu kicme...ni sjediti ne mogu dugo,a ni stajati. kad sam rekla doktoru za to uopce me nije dozivio...rekao je da je to drugo stanje i da to nije nista... ako dugo sjedim obavezno moram leci jer umirem od bolova tako da ni ne pomisljam na nekakva duza obiteljska druzenja jer umirem od bolova.... ima li nekog drugog rjesenja osim kiroprakticara.... ???
Laura 21.08.2014 :-*
Ah ti bollovi u kicmi mene su rasturali nisam mogla napravit ni koraka i to me drzalo dva tjedna svaki dan i poslje je samo prestalo bez icega
sad me tu i tamo zaboli ako pretjeram puno raditi
ah jos malo pa ce i to proc
tako cure moje sad me moja cura toliko veseli jer radi akrobacije u truhu
cak me neki put zaboli kad me opali po mjehuru
hvala ti antonio...nadam se da ce onda bas kao sto kazes proci kao sto su i dosli...
i moja curica je vrlo aktivna jucer i danas...mala balerina...
Laura 21.08.2014 :-*
he he a kad jedem paradajz dobro zacinjen eh onda skakuce ja mislim i rukama i nogama onda lupa,ali me pocela mucit zgaravica uf joj sinoc sam se skoro ispovracala koliko me je mucilo,
ey curke...mi smo danas bile na kontroli (27.tj). Sve je ok,samo sam malo otvorena pa bi trebala više odmarat,uzela mi je briseve za mikrobiologiju i moram na vađenje krvi za test senzibilizacije pošto sam negativna krvna grupa. Dobile smo pola kilice,dalje uzimati prenatal,duphaston i magnezij.
Najbitnije je da srćeko naše princezice pravilno kuca.
5ra ;)
ma vise nis ne znam. boli me i ne znam jel to normalno ili nije, vidim da je i vas neke bolilo i boli, a ovak s kim sam pricala kazu mi nije to bas dobro, vise odmaraj, lezi da ne bi ti bolovi izazvali kontrakcije
pa me strah hodati i setati.. ili bilo sto drugo raditi..
za vjezbanje sam i mislila na istezanje, tipa pilates, joga i sl. pa mi je tak rekao..
a imam doma pilates loptu pa si malo prek nje istegnem leda..
ne kuzim zas me tak jako boli kod kretanja pa nemrem stalno lezat!!!
Beag i Tina0208, i mene su bolila leđa u donjem dijelu, sa nekih 4 i pol, 5 mjeseci. Prošlo samo od sebe, ni sama ne znam kako. Nisam se žalila jer sam mislila da je to normalno, a i više su me mučnine mučile pa nisam razmišljala o leđima. Nadam se da će i tebbe brzo proći.
Teya2803, drago mi je da si riješila žgaraviccu. To sam i ja primjetila da mi je sa želudccem bolje otkako sam prešla na dijetu i malo laganije začinjenu hranu, manje obroke i izbacivanje slatkoga. U biti primjetila sam kak mi je bilo super dok mi doktor nije rekao da se ne moram tako strogo držati dijete, i onda sam skuhala jelo normalno sa začinima, i želudac kao da je stao, počela povraćat, žgaravica...ufff!!!
Inače, danas sam vadila krv na transfuziji, opet za krvnu grupu, već treći puta. na ultrazvuk idem 7.5., a na kontrolu kod doktora...eh i ja bih voljela znati jer još uvijek ambulanta nije dobila raspored kad moj doktor radi. Od sinoć imam bolove u donjem dijelu trbuha, kao menstrualne, ali lagane. Samo boli, ne prestaje, tu i tamo osjetim zatezanje, ali bitno da se ne pojačavaju.
Sortiraj odgovore
Najstariji