Kod mene zadnjih par dana ako ne ležim na lijevom boku ne mogu ni nikako drugačije, valjda se bebi namjestio kako treba biti (glava dolje, leđa kod pupka više lijevo, a noge/koljena desno) i vodi borbu sa mojim trbuhom ako sam u drugom položaju. Ukočim se po noći ležeći samo na lijevoj strani. Ako sam na desnoj onda je beba toliko živahna da nema ni spavanja. :(
Brzo će van pa ćemo valjda izdržati još ovih 10ak dana.
Prepone, zdjelica i bedrene kosti osjećam uglavnom navečer, pogotovo ako se puno krećem po danu. Ne znam što bih i kako da moram ležati i moravati po cijele dane. Ovako malo u đir, malo pospremanje/čišćenje po doma... i naravno odmor svakih 15ak minuta. :)
Ja se budim bar 3 puta nocu a mogu oderat spavanje do podne bez frke kad mi je dobar dan. Kad nije onda lose spavam i dizem se u 6 i ne znam sto cu od sebe.. I da, boli me livi kuk, pa desni, pa kičma, pa vrat, pa noge... Imam 6 jastuka po krevetu i svaki mi služi za nešto :)
Baš sam nekidan razmišljala da budem odspavala cijelu noć u komadu kad beba bude imala 4,5 godina
ja sam preksinoć odspavala cijelu noć u komadu nijednom se nisam probudila... ali zato sinoć, buđenje za svako okretanje, pa morala piškit, pa se beba mrda... pa sam neke glupe snove imala.. ali spavam dosta dugo do 11-12 kako kada, znači odvalim skoro 12 sati, koliko dugo vi spavate?
Ja ako ne odspavam po noći zakrmim po danu... Moram odspavat bar 10 sati
Ja isto spavam 10-11 sati otprilike, ali ako se oduzme vrijeme budnosti nakon pohoda u wc, onda je to bar jedno 2 manje
Zato spavam kad mi dođe... Jedan dan mi treba 5 sati spavanja a treći dan spavam 12 sati. Ne radim i mogu glavinjat po kući cijelu noć. Izbjegavam druženje s puno ljudi jer svaki put uhvatim prehladu ili temperaturu zadnje vrijeme a u zadnjem sam mjesecu i ne da mi se rađat s temperaturom. Poprilično sam osjetljiva na sve vrste prehlada zadnje vrijeme....Pojela sam pola drveta limuna...
Razmažena sam trudnica. Nemam obaveze sad, nemam djece, dečko je razuman i ne viče kad čuje da šuškam po kući ko miš po noći dok on spava jer radi ujutro
Ove zadnje dane trudnoćeje postao nekako popustljiviji nego inače. Kuži da se trudim i radim po kući sve ali ne svaki dan. Nekad mi ostane suđe cijeli dan u sudoperu jer nemam snage a danas sam cijelu kuću okrenula naopako i očistila i oprala bez problema... Radim kako mi tijelo dopušta.. Jer mogu. Da imam dijete kući sigurno bi se više mučila...
Ma ne mogu spavati po danu, a po noći mi ruke trnu za poludit, rekla doktorica da mi je to od slane hrane, a pošto mi je tlak ko piletu moram jesti slano, začarani krug. Ali probat ću izabciti slano. Ma bila sam danas na pregledu bitno da je bebolina dobro, a ja ću već tih 10 tjedana izgurati.
=http://lilypie.com]
Sortiraj odgovore
Najstariji