kad sam ja kupovala trudničku robu u c&a (u st) su mi rekli da nemaju više trudnički odjel

Tajice su valjda jedini odjevni predmet koji prezirem.. gledala sam trudnicke hlace na e bayu. Puno povoljnije nego kod nas.. samo kaj me velicine muce.. jel mozda netko narucivao sa e baya takve stvari?
Kety
cureee kako se borite sa trudničkim tegobama ? da li vam je svaki dan nešto drugo ili ?

o da,svaki dan se susrećem sa nekom novom vrsti boli,rijetko koji dan da me baš ništa ne boli :///

kod mene zasad nema nekih posebnih bolova..križa me ionako uvijek bole tako da mi to nije ništa novo...

poznato mi je nixie,ja sam tek ušla u 4 mj i ne namjeravam još ništa kupovat,čekam proljece i lijepo vrijeme i vecu trudnocu ,sad ni nemam volju po ovoj zimi hodat po dučanima,ali zato stavljam novce na stranu za svoje malo ,ja neradim radi samo muž,ali sve što uspijem stavit na stranu ,stavljam za djetešce,uopće mi ne pada na pamet da bi od toga novca nešt sebi kupila hheheh

A ja sam si kupila rastezljive hlače koje ću moći nosit i poslije trudnoće, jer poslije zadnje trudnoće mi je trebalo 2 godine da mogu obući svoje traperice. A trebala bih već i gaće kupit veće jer me polako sve stežu, grudnjaci su mi sad svi ko push up, a grudi mi nikad bolje nisu izgledale. Lice mi je trenutno čisto i koža mi je super. I kosa mi se ne masti. Ali zato mi je već teško obuvati čizme, zapušem se dok idem uz stepenice i brže hodam, teško mi je dok dugo sjedim ili hodam.
A ja nisam počela još ništa kupovati za bebu. Imam dosta stvari od svojih cura, ali htjela bih kupit barem odjelce za izlazak iz bolnice, a ova sad mi se sva čine predebela za kraj 5. mjeseca kad ću rodit pa ću pričekat još malo. Jedino mi je zapela za oko ležaljka za bebe sa igračkama. Pa mislim da ću nju kupiti ranije da imam bar nešto novo za sina, da ne mora sve imat od seka.

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji