Kako se borite s trudničkim tegobama?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Marlameri
    08. Veljača 2015. 09:31

A ja sam si kupila rastezljive hlače koje ću moći nosit i poslije trudnoće, jer poslije zadnje trudnoće mi je trebalo 2 godine da mogu obući svoje traperice. A trebala bih već i gaće kupit veće jer me polako sve stežu, grudnjaci su mi sad svi ko push up, a grudi mi nikad bolje nisu izgledale. Lice mi je trenutno čisto i koža mi je super. I kosa mi se ne masti. Ali zato mi je već teško obuvati čizme, zapušem se dok idem uz stepenice i brže hodam, teško mi je dok dugo sjedim ili hodam.
    A ja nisam počela još ništa kupovati za bebu. Imam dosta stvari od svojih cura, ali htjela bih kupit barem odjelce za izlazak iz bolnice, a ova sad mi se sva čine predebela za kraj 5. mjeseca kad ću rodit pa ću pričekat još malo. Jedino mi je zapela za oko ležaljka za bebe sa igračkama. Pa mislim da ću nju kupiti ranije da imam bar nešto novo za sina, da ne mora sve imat od seka.

mare27
    11. Veljača 2015. 16:53

cure cime mažete tijelo u trudnoci,tj sise i trbuh protiv strija??

• Loreen
    11. Veljača 2015. 18:57

Johnsons bademovo ulje. Masno i fuj, dok se upije... Ali vidit cemo za koji misec je li vridilo se mastit 

mare27
    11. Veljača 2015. 19:46

ja samo sa nivea baby mlijekom,valjda će biti dovoljno

Leda2
    11. Veljača 2015. 20:36

Hipp ulje za trudnice!

=http://lilypie.com]

ribica11
    11. Veljača 2015. 22:44

Babylove ulje za trudnice navecer i Alverde maslac ujutro

Leda2
    12. Veljača 2015. 10:10

cure jel su vam počele ruke trnuti. Meni po noći strašnu utrnu, nekako ih smotam ispod sebe ili stavim pod glavu za pol sata šake ne osjetim, bar se tri puta probudim i moram ih razgibavati da mi cirkulacija proradi. Kako vaše bebice? _Jel gimnasticiraju, ova moja mala je noćas lupala ko luda, imala sam osjećaj da će izaći kroz kožu van!

=http://lilypie.com]

Vmnina
    12. Veljača 2015. 13:54

Bilo sta je dobro za mazanje, bitno da je koža hidratizirana. Suha lakše puca. A sve ostalo je do elasticnosti.

Leda ruke i prsti strasno trnu, daa, mislim da je to zato sta se nemogu nikako namjestit pa zaspem svakako, sva se smotam. I budem puna onih otisaka posteljine poslije
    Bebica zadnjih dana bas lupa jako, kao da se upire u stomak, stalno imam kvrge od njene guze. Poceo me bolit pupak i to bas unutra jako, pa kad napipam, osjetim da je tu tvrdo, da je tu bebica. Imam osjecaj da joj postaje tijesno

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.