Kako se borite s trudničkim tegobama?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Loreen
    21. Veljača 2015. 11:46

Drzi se.. Nadam se da ce ti tablete prestati smetati.. Mozda ako ih pijes uz obrok budu manje imale nuspojave?  Zao mi je da vec moras sad lezati ... Bas je to za psihu napor pogotovo za osobe koje su inace aktivne ali eto takva je situacija da znas da moras za malu bebicu 

Ne daj se! Meni je rekla moja doktorica neki dan na pregledu da mirujem jer ako mi pocnu trudovi da iza 34.tjedna oni vise ne daju nista da ih sprijece jer nemaju sto jer to su trudovi koji se tesko zaustave. Tako da pretpostavljam da je taj tjedan nekako donja granica po sigurnosti...

Ana76
    22. Veljača 2015. 17:56

Vecini kasne komplikacije i opcenito naknade,tako je valjda ovaj mj.ispalo da su polovici isplatili 19.,20. a pola ce ih dobiti u ponedjeljak!Tak sam ja cula,isto mi sjeda uvijek 19.a sad mi sjelo 20.popodne!

Ana76
    22. Veljača 2015. 17:56

Vecini kasne komplikacije i opcenito naknade,tako je valjda ovaj mj.ispalo da su polovici isplatili 19.,20. a pola ce ih dobiti u ponedjeljak!Tak sam ja cula,isto mi sjeda uvijek 19.a sad mi sjelo 20.popodne!

Leda2
    22. Veljača 2015. 18:01

Ja sam dobila u cijelosti 19-og

=http://lilypie.com]

cipelica
    22. Veljača 2015. 18:27

i ja dobila 19.og u cijelosti

marlameri, drži se!!!!

Dragana31
    22. Veljača 2015. 18:45

Curke od jučer me užasno boli bradavica na lijevoj dojki ali bas užasno, nema nikakvih promjena na tkivu već živa bol kao da sam se Opekla i danas je počela bol ići od bradavice preko dojke dopazduha i to vraški boli sad ne znam šta je jer tkivo dojke izgleda ok, samo t konstantna bol?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.