Kako se borite s trudničkim tegobama?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Loreen
    12. Veljača 2015. 14:06

Bole me leđa, bole me prepone i stidna kost i imam osjećaj da ću se razletit po podu... Sve me stišće i smeta i uopće ne mogu šetat nego samo ležat. U roku jedan dan mi je došlo tako. Imam osjećaj dolje da mi je sve nateklo i kao da imam upalu nekakvu ( a nemam 99%) i strašan mi je pritisak i plače mi se jer je lip dan a ja gledam sunce kroz prozor :( I sad ču se nakrkat čaja od matičnjaka iza ručka da me uspava da ne mislim na šetanje 

ribica11
    12. Veljača 2015. 15:49

i ja isto znam imat bolove dolje, nekad više nekad manje, jednom me toliko blilo da mi je bilo teško hodati i onda odmaram i prođe samo od sebe, to u biti boli simfiza, i to je normalno

mare27
    12. Veljača 2015. 16:03

mene je danas ujutro na mahove probadalo s desne strane ,donji dio trbuha uh uh i onda oko podneva prestalo,svaki dan neka nova bol

• Ukilele
    12. Veljača 2015. 16:18

35tt, i svaki dan mi je sve tezi i tezi! Sagnut se nemogu,ako mi ne daj boze nesto ispadne na pod poludim jer za podignit to mi trebaju visinske pripreme.. navecer me boli u preponama, ko neki grcevi i utrne mi cijela ruka od lakta do prstiju.. pocele su mi lagano i noge oticat.. 
    Al sve to i nekako,al ova dosada ce me ubit! Kako vi provodite dane? Jos mj dana do poroda ali mi se cini svaki dan ko godina..nista nemogu radit jer nakon 10min sam premorena..

• Loreen
    12. Veljača 2015. 18:10

Ja sam setala bar sat vremena dnevno sa psom ako nista drugo ali mi je doktor sad rekao da setam pola sata max i onda lec i dic noge u zrak i nakon toga laganini sve. A ja nisam osoba koja moze lagano radit stvari. Iako sad vec vidim da mi je neke stvari tesko radit i nisu  mi problem toliko ti bolovi koliko neki strah da se ne preforsiram jer ne poznam svoje tijelo u ovom stanju pa ne znam koliko mogu zbilja a koliko ne.... Ali su mi pocele opet mucnine , dodje mi da pošizim. Muka mi je od sve hrane osim jabuka. I molim boga da se ispovracam ali naravno nece ici... 

A beba je vec velika i jos dosta zivahna i imam osjecaj da ce mi izbit bubrege. I boli me kad dodje skroz naprijed i rasteze mi kožu i onda me tu pecka... Bas se jako mice... I smiri se ako sam ja aktivna sto nije tako cesto zadnja dva dana haha

Mislim da cemo tek sad ovaj zadnji mjesec otkrit cari trudnoce.

Leda2
    12. Veljača 2015. 18:24

Ja šetam dosta svaki dan, malo šetnja, malo kava. Jedino nisam prošli tjedan po snjegu išla nikuda da ne poletim još, mislila sam da ću ispalit na živce. Zapravo sam trudna tek posljednja dva tjedna(do onda skoro nikakve tegobe), pa je počelo: žgaravica, po noći ne spavam a i kad spavam probudim se 10 puta i svaki sat vremena se okrećem na drugu stranu, smeta mi stomak, puno hrane mi smeta, ruke mi trnu po noći i tak. Ako ovako ostane nije mi još nikakav problem to podnijeti, jednino što sam se počela dosta umarati e ako budem morala mirovati onda ću ispalit na živce, jadan moj muž!

=http://lilypie.com]

Nixie
    12. Veljača 2015. 19:13

Mene sam živcira što se brzo umaram. Danas sam cijelo prijepodne čistila kupatilo jer se nakon svakih 15 min moram odmoriti 
    Meni isto trnu ruke noću. To mi je novost zadnjih par dana  I još me doktorica "razveselila" kad je rekla jučer da neće on nikud prije termina.

• Ukilele
    12. Veljača 2015. 19:36

Ista stvar i kod mene,ja bi svasta nesto cistila i radila al jednostavno svakih 5min moram sjest.. zgaravica me muci od samog pocetka trudnoce al ovo sto mi se dogadja zadnjih 10dana je uzas zivi!vode se napijem i imam zgaravicu. Moj decko je takodjer jako zivahan,guzom mi se nabija izmedju rebara i tad mi je tesko i disat i lezat i nijedna poza mi ne odgovara.. plus svega toga,sise su mi ogromne pa su se spojile sa stomakom i to mi dodatno otezava.. svako sat vremena idem na wc po noci tako da ni od spavanja nista,a okretanje s jednog boka na drugi je atomska fizika xD ukratko-dopizdilo mi je!ocu svoje tijelo nazad!xD jedva cekam bebaca i zivim za njega al stvarno nikad kraja ovoj trudnoci..a smijala sam se kad su mi govorili da je zadnji mjesec najduzi...

• Loreen
    12. Veljača 2015. 20:50

Kako znate koji dio tijela je beba di stavila? Meni nista to nije jasno. Ja nekad imam osjecaj da moj ima dvije glave, ok ima  ali kuzite sto hocu rec. ili da se popeo i stao poprecno u trbuhu a na uzv mu glava dolje skroz... Ne razumijem ni čim me udara...

• Ukilele
    12. Veljača 2015. 21:01

Ma vraga bi i ja znala ista da na uzv nisam vidila di mu je sta..pa po tome znam s cim me udara.. jedino bi za nogice bila sigurna i bez uzv jer kad legnem na lijevi bok tocno osjetim da se odguriva nogama od krevet ili kauc

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.