3 rijeci: tajice, tajice, tajice.
Gore tunika ili duza majica u kombinaciji sa kardiganom. Imam 5-6 pari tajica, samo njih kupujem i onda ih nekad cak i nategnem preko droba ka neka baba, ako mi je hladno da cuva bubrege!
Cizme su me pocele sve zuljati! 3 para starih cizama koje sam davno razgazila, bice mi noge oticu polako, fakat nemam drugog objasnjenja za te zuljeve.
Nisam kupila jos trudnicke trapke jer me strah da ce mi za mjesec dana biti male. Isto je sa majicama i haljinama, snizenja me mame ali nisam nista kupila jos jer neznam kako ce to izgledati kad drob pocne rasti. Do proljeca cu izdrzati a onda cu kupiti par onih ljetnih plahta-haljina.
3 rijeci: tajice, tajice, tajice.
Gore tunika ili duza majica u kombinaciji sa kardiganom. Imam 5-6 pari tajica, samo njih kupujem i onda ih nekad cak i nategnem preko droba ka neka baba, ako mi je hladnoda cuva bubrege!
Cizme su me pocele sve zuljati! 3 para starih cizama koje sam davno razgazila, bice mi noge oticu polako, fakat nemam drugog objasnjenja za te zuljeve.
Nisam kupila jos trudnicke trapke jer me strah da ce mi za mjesec dana biti male. Isto je sa majicama i haljinama, snizenja me mame ali nisam nista kupila jos jer neznam kako ce to izgledati kad drob pocne rasti. Do proljeca cu izdrzati a onda cu kupiti par onih ljetnih plahta-haljina.
Ja ti se ne skidam iz trudnickih traperica...savrsene su...ono platno preko cijelog trbuha fino grije i preudobne su mi...kupila u h&m na snizenju za 150kn

https://lb1f.lilypie.com/gXYTp2.png?VqgGn73u
ulovila me velika bol u koljenu,jel smijem mazat polarnim ledom u 12+2tt sam) ??
poludjet ću od tih razno raznih bolova,svaki dan neka nova bol,grrrr
ulovila me velika bol u koljenu,jel smijem mazat polarnim ledom u 12+2tt sam) ??
poludjet ću od tih razno raznih bolova,svaki dan neka nova bol,grrrr
Ni u ludilu mazat sa polarnim gelom...eventualno nešto prirodno...ali najbolje ništa...

Meni se moje trudnicke hlace male.. Tj ostaju mi crte po trbuhu , u nogama mi i dalje pasu ali na trbuhu me stišću... Meni su hit debele hulahopke :D Ionako sam najvise po kući pa me nije ni briga...
Ja imam sve hlače koje su struka srednje visine i kad se samo malo bolje najedem ili budem naduta, već me tiskaju. Hvala bogu da imam jedne takve koje su mi dosad bile presiroke pa cu ih moci nositi barem par tjedana. Ali onda moram kupiti barem dvoje-troje hlače.
Na poslu imam određeni dresscode i ne mogu hodati u tajicama (mogu ako stavim dužu haljinu preko njih ali onda ni ne trebam tajice nego štrample).
Ne znam ni što ću nositi po ljetu.. Uhhh. Ne bih baš voljela potrošiti puno na garedrobu. A najbolje se osjećam u hlačama. I doma i na poslu.
Te trudničke hlače... koliko su rastezljive? Odnosno, koliko ih mjeseci mogu nositi?
Ja imam sve hlače koje su struka srednje visine i kad se samo malo bolje najedem ili budem naduta, već me tiskaju.Hvala bogu da imam jedne takve koje su mi dosad bile presiroke pa cu ih moci nositi barem par tjedana. Ali onda moram kupiti barem dvoje-troje hlače.
Na poslu imam određeni dresscode i ne mogu hodati u tajicama (mogu ako stavim dužu haljinu preko njih ali onda ni ne trebam tajice nego štrample).
Ne znam ni što ću nositi po ljetu.. Uhhh. Ne bih baš voljela potrošiti puno na garedrobu.A najbolje se osjećam u hlačama. I doma i na poslu.
Te trudničke hlače… koliko su rastezljive? Odnosno, koliko ih mjeseci mogu nositi?
Crne tajice i haljine...i ako kupis koju haljinu moći ćeš ju nositi i nakon sta rodis...a ljeto isto haljine ako mozes i opet ce ti roba ostat...bar tih ljetnih haljinica ima jeftinih a lijepih...ili one hlače lagane široke i majica gore.pa valjda ce ti popustit malo sto se robe tiče valjda im je jasno da si trudna hihihi i da moras nositi udobnu robu..

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji