Ja imam sve hlače koje su struka srednje visine i kad se samo malo bolje najedem ili budem naduta, već me tiskaju. Hvala bogu da imam jedne takve koje su mi dosad bile presiroke pa cu ih moci nositi barem par tjedana. Ali onda moram kupiti barem dvoje-troje hlače.
Na poslu imam određeni dresscode i ne mogu hodati u tajicama (mogu ako stavim dužu haljinu preko njih ali onda ni ne trebam tajice nego štrample).
Ne znam ni što ću nositi po ljetu.. Uhhh. Ne bih baš voljela potrošiti puno na garedrobu. A najbolje se osjećam u hlačama. I doma i na poslu.
Te trudničke hlače... koliko su rastezljive? Odnosno, koliko ih mjeseci mogu nositi?
Ovisi koliko kila dobiješ. Ako ti raste samo stomak, možeš ih dugo nositi, ako dobiješ i bedra i guzu onda baš i ne jer su one isto po veličinama. U biti je jako rastezljiv samo dio koji ide preko trbuha. Ja ih uopće nisam kupovala jer mi je to nekako bezvezno bacanje novca. Nisam vidjela niti jedne ispod 250-300 kn.
Tajice su zakon
Ja sam kupila crne traperice u H&M za 150 kn, jos uvijek su mi dobre! bila sam 3m trudna kad sam ih uzela! Imam jedne trudnicke tajice i jedne obicne, obicne mi vise ne odgovaraju jer mi je stomak ispao pa me režu na pola stomaka! Tajice i majice za trudnice imate povoljno u MANI
ja sam kupila ovu tajice,crnu i plavu majicu i odlicno mi je sve!
www.mana.hr/hr/476/1010/budu_e_mame.aspx
=http://lilypie.com]
ja nosim tajice u svim kombinacijama preko neke tunike, veste duge i sl...uopce si ne mogu zamisliti da obucem traperice ili nesto slicno a kilaza mi je ista samo se osjecam nekako napuhano i smeta mi da me bilo sta stisce...
posto sam sad doma na komplikacijama onda ne izlazim iz preširokih hlača od trenerke
Tajice i trenerke su majka :)
Imamo sreću šta ćemo u ljetnim mjesecima imat trbuh do zuba pa će bit ok šta god stavimo na sebe.. haljinicu, široku majicu ili tuniku.. barem na to neću ništa morat trošit :D
Ajme ja tajice ne mogu nikako, ni prije ih nisam volila, baš mi ne pašu. Imam dva para lijepih hlača iz h&m-a, a ostatak vremena nosim pencil suknje i one što se nose jako visoki struk i trenerku po kući.
Sortiraj odgovore
Najstariji