Kako se borite s trudničkim tegobama?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    kosee
    02. Veljača 2015. 08:31

Ja na kraju kupila tajice-traperice, iako to inače nikako ne volim. Ali tješim se da na njih mogu neku dužu majicu ili kraću tuniku obući (da mi pokrije guzu), a na obične tajice ipak moram nešto dulje za posao.

Zasad će to sve valjda biti ok, a onda kad trbuh počne rasti ću vidjeti.
    Imali su sad za vikend sniženje u C&A, bilo je dosta trudničke robe sniženo, ali stvarno mi je bilo glupo kupovati trudničke hlače ili suknje kad još nemam trbuh.

Ma samo nek prođe tih 12 tjedana, dosta mi je ovog skrivanja na poslu

Bljubica
    02. Veljača 2015. 11:44

kad sam ja kupovala trudničku robu u c&a (u st) su mi rekli da nemaju više trudnički odjel

• wookie
    02. Veljača 2015. 19:57

Tajice su valjda jedini odjevni predmet koji prezirem.. gledala sam trudnicke hlace na e bayu. Puno povoljnije nego kod nas.. samo kaj me velicine muce.. jel mozda netko narucivao sa e baya takve stvari?

Kety

Silvia3
    04. Veljača 2015. 18:35

cureee kako se borite sa trudničkim tegobama ? da li vam je svaki dan nešto drugo ili ?

mare27
    04. Veljača 2015. 18:44

o da,svaki dan se susrećem sa nekom novom vrsti boli,rijetko koji dan da me baš ništa ne boli :///

Silvia3
    04. Veljača 2015. 18:47

kod mene zasad nema nekih posebnih bolova..križa me ionako uvijek bole tako da mi to nije ništa novo...

mare27
    05. Veljača 2015. 10:14

poznato mi je nixie,ja sam tek ušla u 4 mj i ne namjeravam još ništa kupovat,čekam proljece i lijepo vrijeme i vecu trudnocu ,sad ni nemam volju po ovoj zimi hodat po dučanima,ali zato stavljam novce na stranu za svoje malo ,ja neradim radi samo muž,ali sve što uspijem stavit na stranu ,stavljam za djetešce,uopće mi ne pada na pamet da bi od toga novca nešt sebi kupila hheheh

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.