Kako se borite s trudničkim tegobama?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Nixie
    16. Veljača 2015. 20:04

A vidiš, ja s oticanjem nemam problema. Malo prsti na rukama, al ono minimalno. Čak mi se to možda i čini, vjerojatno su mi malo deblji prsti zbog dobivenih kila 

• Loreen
    16. Veljača 2015. 20:40

Meni nista ne trne i ne otiče.. Zasad.. MOzda to jos kasnije u trudnoci krece..

Leda2
    16. Veljača 2015. 20:57

Čak nisam toliko otečena, koliko mi prsti trnu! Sve to ide u rok službe!

=http://lilypie.com]

Bubamara8
    16. Veljača 2015. 21:03

Uvijek sam imala nizak tlak pa tako i sad u trudnoći. Sad sam 39+3 oticanja nema, ne trne mi ništa. Tako da sam s te strane super.  Što se tiče niskog tlaka kao treba jesti slanu hranu i piti puno tekućine. Uvijek jedem malo slanije, a sad u trudnoći pijem min 2-3 litre tekućine i to uglavnom obična ili minieralna voda al tlak ne miče. Stalno je nizak. Prošli tjedan na pregledu je bio 100/60. 

Vmnina
    17. Veljača 2015. 14:46

Haha i meni je tlak ko piletu.
    Medicinska sestra uvijek me gleda nakon sto izmjeri tlak sva u cudu- pa kako si ti dosla uopce, kako ti hodas???
    Znali su se šalit da su mi tlak i kilaža isti (45/90) imala sam 47 kg tada
    A to trnjenje me isto muci, probudim se zamotana ko hobotnica, lezim na svojim rukama i nista ne osjecam.

Leda2
    17. Veljača 2015. 15:27

Evo ja jučer izbacila sol, i fino sam spavala od 11 do 5 u komadu, ne sjećam se kad sam zanji puta tako! Pijem puno vode a sad ćemo vidjeti dalje, nisam ni natečena!

=http://lilypie.com]

Vmnina
    18. Veljača 2015. 18:09

Ajmee, a ja kavu ne volim, a sol, sta ja znam, nekako me u trudnoci vise privlace cokolade, kolaci i palacinke nego bilo sta slano.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.