I ja imam problema sa probavom, sva sam napuhana i troma.. uglavnom, danas konzumirala puuunooooo dinstanog kiselog zelja.. i moram priznat da sam više na wc-u nego u dnevnom boravku ajme koje olakšanje
eto možda nekome ideja..
Ja zadnjih 2,3 tjedna muku mučim s naotečenim nogama. Al ono, fakat naotečenim. Malo me čak bila panika uhvatila da nije pre-eklampsija, al kolko sam čitala treba bit i povišen tlak da se sumnja na to, a na sreću tlak je ok.
Ali našla sam jednu stvar koja pomaže kod toga. Alverde maslac za stopala - pinija i shorea maslac, kupljen u DM-u. Neki dan su mi noge bile oooogromne, i stara mi da tu kremu a dragi mi izmasirao stopala. Bila sam ko nova, em što je prestalo boli i smanjio se otok, ni sutradan nakon buđenja su stopala bila normalna. Mislim, i dalje su naotečena, al puno puno manje nego je bilo prije tretmana.
Bome moje cicke su vec sad dosle ko balonu a tek sam na početku. Molim se samo da ne rastu više uuuuf.sad već jedva spavam s njima,a i inace su mi kao umjetne puna 4 + kao napumpane ni grudnjak mi netreba da bi stajale. Ja mislim kad dođe do dojenja da ni bebinu glavu neću vidjet od njih
Bome moje cicke su vec sad dosle ko balonu a tek sam na početku. Molim se samo da ne rastu više uuuuf.sad već jedva spavam s njima,a i inace su mi kao umjetne puna 4 + kao napumpane ni grudnjak mi netreba da bi stajale. Ja mislim kad dođe do dojenja da ni bebinu glavu neću vidjet od njih
Hahahaha... i ja imam taj strah..😁
Kety
Meni su isto bile naglo naraste i onda se u drugom tromjesecju smirilo i sad mi uopce nisu velike ni natecene ... Iako mi vec curi ono falše mlijeko od 20 i nekog tjedna. Vjerujem da ce se napunit kad bude vrijeme za to...

Kako se snalazite s odjećom? Ja sam tek na početku i imam svoju uobičajenu kilažu, ali me sve hlače, suknje i najlonke stišću, posebno kad sjedim u uredu po 8 i više sati.
Zasad kombiniram tajice i tunike, ali već imam osjećaj da stalno idem u istom na posao.
A opet mi glupo već kupovati trudničku obleku
Kako se snalazite s odjećom? Ja sam tek na početku i imam svoju uobičajenu kilažu, ali me sve hlače, suknje i najlonke stišću, posebno kad sjedim u uredu po 8 i više sati.
Zasad kombiniram tajice i tunike, ali već imam osjećaj da stalno idem u istom na posao.
A opet mi glupo već kupovati trudničku obleku
Ja sam kupila samo jedne hlače, u C&A, bile su mislim 250kn. Uzela sam crne samterice koje idu uz sve pa da ne razmišljam previše, i isprva ih nisam nosila, jer mi je ona tkanina preko trbuha bila prevelika. Pa kad je ostala roba postala pretijesna sam počela s njima, pa se žalila da su mi prevelike u preponama i dalje nogavice. Dok nisam došla u 37. tjedan, i počela lagano skupljat vodu, pa su mi sad na knap. I iskreno, nek te zaboli ako i jesi stalno u istom. Nosi u čemu ti je najudobnije, ti si ionako sad zvijezda show-a

Toplo se nadam da neće ni moje više rast ☺ nebi bilo bas humano hehehe

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji