Kako se borite s trudničkim tegobama?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Silvia3
    30. Siječanj 2015. 16:55

Toplo se nadam da neće ni moje više rast ☺ nebi bilo bas humano hehehe

Lollypop
    30. Siječanj 2015. 23:05

3 rijeci: tajice, tajice, tajice. 

Gore tunika ili duza majica u kombinaciji sa kardiganom. Imam 5-6 pari tajica, samo njih kupujem i onda ih nekad cak i nategnem preko droba ka neka baba, ako mi je hladno  da cuva bubrege!  Cizme su me pocele sve zuljati! 3 para starih cizama koje sam davno razgazila, bice mi noge oticu polako, fakat nemam drugog objasnjenja za te zuljeve.

Nisam kupila jos trudnicke trapke jer me strah da ce mi za mjesec dana biti male. Isto je sa majicama i haljinama, snizenja me mame ali nisam nista kupila jos jer neznam kako ce to izgledati kad drob pocne rasti. Do proljeca cu izdrzati a onda cu kupiti par onih ljetnih plahta-haljina.

https://lb1f.lilypie.com/gXYTp2.png?VqgGn73u

mare27
    31. Siječanj 2015. 12:55

ulovila me velika bol u koljenu,jel smijem mazat polarnim ledom u 12+2tt sam) ??
    poludjet ću od tih razno raznih bolova,svaki dan neka nova bol,grrrr

• Loreen
    31. Siječanj 2015. 14:47

Meni se moje trudnicke hlace male.. Tj ostaju mi crte po trbuhu , u nogama mi i dalje pasu ali na trbuhu me stišću... Meni su hit debele hulahopke :D Ionako sam najvise po kući pa me nije ni briga...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.