Curke ja sam prva tri mjeseca izgledala ko zombi, bljeda, podočnjaci, koža problematična ma grozno! u drugom tromjesječju su me svi hvalili kako lijepo izgledam, jer su mi prestale mučnine, imala sam energije i super se osjećala. Kosa prestane opadati negdje u 24 ili 25 tjednu ako se ne varam, zato je bujnija i gušća, tako sam bar ja primjetila!
Leda, utjesila si me..☺ mislila sam da ce do kraja trudnoca trajat to "ruzno" stanje… da, da..i mene su podocnjaci ubijali..
Kety
Ja imam i inace bujnu kosu tako da nemam neke zelje za jos bujnijom jer onda necu moci nista s njom...
Moj problem je mala skembica (koja se ne odnosi na bebu) jer sam toliko naduta da osjecam da cu puknuti. Inace patim od zatvora pa se sve bojim kako ce biti nadalje.
Imala sam dana kada Donat, suhe sljive, jabuke, smoothie od probiotika, voca i sjemenki (sve to u jednom danu) nije pomagalo.

Ja imam i inace bujnu kosu tako da nemam neke zelje za jos bujnijom jer onda necu moci nista s njom...
Moj problem je mala skembica (koja se ne odnosi na bebu) jer sam toliko naduta da osjecam da cu puknuti. Inace patim od zatvora pa se sve bojim kako ce biti nadalje.
Imala sam dana kada Donat, suhe sljive, jabuke, smoothie od probiotika, voca i sjemenki (sve to u jednom danu) nije pomagalo.
Smeta mi jako bijeli kruh, tjestenina itd., a za svim tim doslovce slinim.

Smeta mi jako bijeli kruh, tjestenina itd., a za svim tim doslovce slinim.

=http://lilypie.com]
Ryanne, probaj s mlakom vodom...cim se probudis popij casu mlake vode.. meni je to prije funkcioniralo.. sad nemam problema sa probavom.. mozda zato kaj poopijem kavu s mlijekom ujutro..nemam pojma.ili zobene pahuljice?
Kety
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji