Ryanne, probaj s mlakom vodom...cim se probudis popij casu mlake vode.. meni je to prije funkcioniralo.. sad nemam problema sa probavom.. mozda zato kaj poopijem kavu s mlijekom ujutro..nemam pojma.ili zobene pahuljice?
Kety
I ja imam problema sa probavom, sva sam napuhana i troma.. uglavnom, danas konzumirala puuunooooo dinstanog kiselog zelja.. i moram priznat da sam više na wc-u nego u dnevnom boravku ajme koje olakšanje
eto možda nekome ideja..
Ja zadnjih 2,3 tjedna muku mučim s naotečenim nogama. Al ono, fakat naotečenim. Malo me čak bila panika uhvatila da nije pre-eklampsija, al kolko sam čitala treba bit i povišen tlak da se sumnja na to, a na sreću tlak je ok.
Ali našla sam jednu stvar koja pomaže kod toga. Alverde maslac za stopala - pinija i shorea maslac, kupljen u DM-u. Neki dan su mi noge bile oooogromne, i stara mi da tu kremu a dragi mi izmasirao stopala. Bila sam ko nova, em što je prestalo boli i smanjio se otok, ni sutradan nakon buđenja su stopala bila normalna. Mislim, i dalje su naotečena, al puno puno manje nego je bilo prije tretmana.
Bome moje cicke su vec sad dosle ko balonu a tek sam na početku. Molim se samo da ne rastu više uuuuf.sad već jedva spavam s njima,a i inace su mi kao umjetne puna 4 + kao napumpane ni grudnjak mi netreba da bi stajale. Ja mislim kad dođe do dojenja da ni bebinu glavu neću vidjet od njih
Kako se snalazite s odjećom? Ja sam tek na početku i imam svoju uobičajenu kilažu, ali me sve hlače, suknje i najlonke stišću, posebno kad sjedim u uredu po 8 i više sati.
Zasad kombiniram tajice i tunike, ali već imam osjećaj da stalno idem u istom na posao.
A opet mi glupo već kupovati trudničku obleku
Sortiraj odgovore
Najstariji