Kako se borite s trudničkim tegobama?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • wookie
    29. Siječanj 2015. 17:24

Ryanne, probaj s mlakom vodom...cim se probudis popij casu mlake vode.. meni je to prije funkcioniralo.. sad nemam problema sa probavom.. mozda zato kaj poopijem kavu s mlijekom ujutro..nemam pojma.ili zobene pahuljice?

Kety

• Loreen
    29. Siječanj 2015. 17:59

ili topli čaj od prije šetnje... meni je i to nekad pomoglo.

Ljubav2
    29. Siječanj 2015. 21:35

I ja imam problema sa probavom, sva sam napuhana i troma.. uglavnom, danas konzumirala puuunooooo dinstanog kiselog zelja.. i moram priznat da sam više na wc-u nego u dnevnom boravku  ajme koje olakšanje
    eto možda nekome ideja..

Mala_huckica
    30. Siječanj 2015. 09:50

Ja zadnjih 2,3 tjedna muku mučim s naotečenim nogama. Al ono, fakat naotečenim. Malo me čak bila panika uhvatila da nije pre-eklampsija, al kolko sam čitala treba bit i povišen tlak da se sumnja na to, a na sreću tlak je ok. 
    Ali našla sam jednu stvar koja pomaže kod toga. Alverde maslac za stopala - pinija i shorea maslac, kupljen u DM-u. Neki dan su mi noge bile oooogromne, i stara mi da tu kremu a dragi mi izmasirao stopala. Bila sam ko nova, em što je prestalo boli i smanjio se otok, ni sutradan nakon buđenja su stopala bila normalna. Mislim, i dalje su naotečena, al puno puno manje nego je bilo prije tretmana.

Silvia3
    30. Siječanj 2015. 11:11

Bome moje cicke su vec sad dosle ko balonu a tek sam na početku. Molim se samo da ne rastu više uuuuf.sad već jedva spavam s njima,a i inace su mi kao umjetne puna 4 + kao napumpane ni grudnjak mi netreba da bi stajale. Ja mislim kad dođe do dojenja da ni bebinu glavu neću vidjet od njih

kosee
    30. Siječanj 2015. 14:49

Kako se snalazite s odjećom? Ja sam tek na početku i imam svoju uobičajenu kilažu, ali me sve hlače, suknje i najlonke stišću, posebno kad sjedim u uredu po 8 i više sati.
    Zasad kombiniram tajice i tunike, ali već imam osjećaj da stalno idem u istom na posao.
    A opet mi glupo već kupovati trudničku obleku

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.