Kako se borite s trudničkim tegobama?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    kosee
    29. Siječanj 2015. 15:57

Nemam pojma, ali sam zaključila da ću izdržati taj prvi period koji je najkritičniji, a onda čim uđem u 13-ti tjedan slijedi farbanje s nekom prirodnom bojom (bez amonijaka, peroksida i ostalog smeća), i to vjerojatno natrag u moju smeđu (a već sam godinama crvena).

• wookie
    29. Siječanj 2015. 16:06

Ja se isto suzdrzavam od pramenova..izrast mi je do pola glave..😂 iako mislim da to ne moze nastetit.. tj.na vise mjesta sam procitala da ne steti..tko ce ga znati.. bolje ne riskirat.. 
    Isto tako sam procitala za lakiranje noktiju..
    I da, najmanje jasno mi je to da se kao ne bi smjelo spavat na ledjima...😐

Kety

Leda2
    29. Siječanj 2015. 16:31

Curke ja sam prva tri mjeseca izgledala ko zombi, bljeda, podočnjaci, koža problematična ma grozno! u drugom tromjesječju su me svi hvalili kako lijepo izgledam, jer su mi prestale mučnine, imala sam energije i super se osjećala. Kosa prestane opadati negdje u 24 ili 25 tjednu ako se ne varam, zato je bujnija i gušća, tako sam bar ja primjetila! 

=http://lilypie.com]

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.