Kako se borite s trudničkim tegobama?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    antonio
    19. Ožujak 2014. 11:34

Ej Bjap i mene danas boli trbuh malo gore pa dole pa stane pa opet tako ma jucer nisam lezala nista cjeli dan na nogama pa mislim da sam prekrdasila

beag
    19. Ožujak 2014. 11:53

hmmm da ne utjece mozda i vrijeme na te promjene i bolove??!

bjap
    19. Ožujak 2014. 14:50

Hm, nisam o tome ni razmišljala. Ali da sam prekrdašila s poslom jesam, nekad čak i potrčim, pa nagli čučnjevi, saginjanja...jao, kad smo već kod saginjanja, sinoć sam poludila dok sam odrezala nokte na nogama. Ista stvar sa obuvanjem čarapa, cipela, pogotovo ak se beba jako spusti. Tako je to, slatki moj problemčić sa rastom pupe 

beag
    19. Ožujak 2014. 18:08

joj i ja sam danas pretjerala, od pospremanja spremista i balkona do kuhanja rucka i pecenja buhtli... leda me bole, pogotovo donji dio od stajanja 

uhh da trbuh.. u kojem mjesecu znatno naraste? meni je sad malcice, al nije da se nesto primjecuje...

MarijaŠ
    19. Ožujak 2014. 21:14

beag

joj i ja sam danas pretjerala, od pospremanja spremista i balkona do kuhanja rucka i pecenja buhtli… leda me bole, pogotovo donji dio od stajanja 

uhh da trbuh.. u kojem mjesecu znatno naraste? meni je sad malcice, al nije da se nesto primjecuje…

To je i meni nekako neobično s trbuhom... Ispočetka sam bila stalno napuhnuta, baš kao u PMS, no to je s vremenom nestalo. Sad sam u 18tt i trbuh kao da mi je narastao u 2 dana. Ali za ozbiljno - ono kao preko noći. Valjda sad treba biti toliki. Mislim, ne mogu biti objktivna niti se uspoređivati sa drugima, ali budući da sam cijeli život mršavica, ovo mi sad nešto naglo... ali je slatko 

Krešimir 19.08.2014. <3

bjap
    19. Ožujak 2014. 21:09

Joj, mislim da se meni tek u 4.mj počeo nadzirat. Naravno, na početku je bio ogroman, ono napuhan ko u PMS-u, ali onda se zbog povraćanja smanjio. Netko mi kaže da mi je velik trbuh, netko da je mali. Najviše mi govore da sam guzu dobila!!! 

antonio
    20. Ožujak 2014. 08:06

Beag joj stvarno ima svakakvih komentara da ti se tlak digne majko moja mila......................

beag
    20. Ožujak 2014. 09:02

da, jel vidis, da ne povjerujes! ne sekiraj se! ja sam danima bila  u banani, nisam htjela ni pogledati klokanicu... a sve zbog jednog komentara.

antonio
    20. Ožujak 2014. 09:27

Ma ja poludim kad se kaze da se gadi majci poljubit djete u usta ma to je necuveno ,pa nece ni jedna majka ugurat djetetu jezik u usta ,a kad vidim kako se majke muce da bi imale djecu kad majka izgubi djete na porodu, ma ta djeca su nas zivot to je nase tjelo ja sam svoje djete izljubila cim je izasao iz mene onako sluzav sav od krvi ma kojoj se majci moze gadit nakon 13 sati radanja devet mj strogog mirovanja da bi djete donijela na svjet,jadno jadno,kad se igram sa svojim malenim nakon kupanja ja ga svog izgrizem ma iz ljubavi i uzivanja sa tim djetetom svaki dan.Joj meni na svakakvim komentarima,vjerujem da ce se vecina vas slozit samnom,a pogotovo mame koje su izgubile bebu a najvise mislim na Miss Miu koja je izgubila curicu u 20 tj trudnoce,ona bi bila najsretnija na svjetu da moze svog malog andela drzat i svu je izljubit ja mislim da joj se to nebi gadilo.

bjap
    20. Ožujak 2014. 10:32

Ja nisam taj članak čitala, ne mogu prosudit jer još uvijek nemam svoje dijete. Ne znam bih li ga ljubila u usta s obzirom na to da sma prošla kroz teški stupanj mononukleoze, i iako više nisam zarazna, malo sam preosjetljiva na neke stvari, npr. više ne pijem ni za kim iz čaše, boce, nit svoje kom dajem. ALi, opet, dijete je dijete, koliko god ja svoje u trbuhu voljela, ne mogu zamislit koliko ću ga volit kad se rodi, i ne mogu ništa objektivno reći. 
    Ne daj se sekirat 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI