joj i ja sam danas pretjerala, od pospremanja spremista i balkona do kuhanja rucka i pecenja buhtli... leda me bole, pogotovo donji dio od stajanja
uhh da trbuh.. u kojem mjesecu znatno naraste? meni je sad malcice, al nije da se nesto primjecuje...
Joj, mislim da se meni tek u 4.mj počeo nadzirat. Naravno, na početku je bio ogroman, ono napuhan ko u PMS-u, ali onda se zbog povraćanja smanjio. Netko mi kaže da mi je velik trbuh, netko da je mali. Najviše mi govore da sam guzu dobila!!!
Beag joj stvarno ima svakakvih komentara da ti se tlak digne majko moja mila......................
da, jel vidis, da ne povjerujes! ne sekiraj se! ja sam danima bila u banani, nisam htjela ni pogledati klokanicu... a sve zbog jednog komentara.
Ma ja poludim kad se kaze da se gadi majci poljubit djete u usta ma to je necuveno ,pa nece ni jedna majka ugurat djetetu jezik u usta ,a kad vidim kako se majke muce da bi imale djecu kad majka izgubi djete na porodu, ma ta djeca su nas zivot to je nase tjelo ja sam svoje djete izljubila cim je izasao iz mene onako sluzav sav od krvi ma kojoj se majci moze gadit nakon 13 sati radanja devet mj strogog mirovanja da bi djete donijela na svjet,jadno jadno,kad se igram sa svojim malenim nakon kupanja ja ga svog izgrizem ma iz ljubavi i uzivanja sa tim djetetom svaki dan.Joj meni na svakakvim komentarima,vjerujem da ce se vecina vas slozit samnom,a pogotovo mame koje su izgubile bebu a najvise mislim na Miss Miu koja je izgubila curicu u 20 tj trudnoce,ona bi bila najsretnija na svjetu da moze svog malog andela drzat i svu je izljubit ja mislim da joj se to nebi gadilo.
Ja nisam taj članak čitala, ne mogu prosudit jer još uvijek nemam svoje dijete. Ne znam bih li ga ljubila u usta s obzirom na to da sma prošla kroz teški stupanj mononukleoze, i iako više nisam zarazna, malo sam preosjetljiva na neke stvari, npr. više ne pijem ni za kim iz čaše, boce, nit svoje kom dajem. ALi, opet, dijete je dijete, koliko god ja svoje u trbuhu voljela, ne mogu zamislit koliko ću ga volit kad se rodi, i ne mogu ništa objektivno reći.
Ne daj se sekirat
Ma ja sam majka dvoje djece, jedno sam izgubila i dan danas me boli dusa za njim jer sam ga izgubila sad sam opet trudna i oni su moji zivot normalno da ga necu ljubit u usta pred cijelim svijetom a niti kad je ono vece ali dok je maleno ma svog ga izljubis od ljubavi dok je onako golisavo nakon kupanja,ili da znam da imam neku bolest i da sam zarazna,ali Beag moj mali ima tri god i kad se zaleti prema meni i zagrli me i kad mi kaze MAMA JA TE JAKO VOLIM,ma ne da ces ga izljubit pojela bis ga kako je to slatko srce mi bude veliko kao kuca jedva cekam da rodim i ovu bebicu da je vidim izljubim.
jooj vjerujem ti, i ja jedva cekam svoju bebolinu!!!! inace obozavam bebace i suszdrzavam se da ih ne gnjavim previse, ali svog cu zato stalno ljubit i mazit i grlit!!!!!!!
ah da, sto se tice trbuha, i meni je tako napuhan, mislila sam da je to zbog probave...
curke, zelim vam ugodan vk, uzivajte!!!! iako su najavili neko ruznjikavo vrijeme, ja se jos nadam se ce biti sunca kao jucer i danas!!!!!!!!!!!! uzivam u suncu!!!
Hehe, ji ja sma danas uživala na suncu s nećakom...ali sad sam u krevetu jer boli trbuh pa mirujem. Za vikend idem u Zg, doduše samo u nedjelju (prekratko)
A moje tegobice...nešto mi želudac ne radi već dva dana, opet povraćam, ali hranu
Mali bubač se počeo toliko vrtit, sad tuče svoju mamu po jajnicima, boliiiii, al nema veze
Sortiraj odgovore
Najstariji