Kako se borite s trudničkim tegobama?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    chocolate
    15. Ožujak 2014. 15:20

znam o čemu pričaš. sad sam 28 tjedan.. i prestravljena sam cijelo vrijeme, srećom ginekolog mi je pun razumijevanja pa ga za sve mogu zvati i gnjaviti.. Inače nisam paničar, ali sad odkako sam trudna svega me strah, imam osjećaj da cijelo vrijeme nesto brojim i čekam, znaš ono kad će 12 tjedan da prođe ona amo reći neka opasnost, pa kad će drugo tromjesječje.. Nekad mislim da ću sama sebe izluditi, ali trudim se ne misliti na ništa loše, nego nekako sam se uvjerila da će ovaj put sve biti u redu pa mi je malo lakše. Ali i dalje sam prije svake kontrole u strahu šta će mi reći, jeli sve kako treba.. Iskreno jedva čekam da rodim samo da ne moram trčati na wc svako 5 min.. 

antonio
    15. Ožujak 2014. 15:31

Vjerujem ti da jedva cekas jer i ja jedva cekam ali proci se i to i za par mj mi cemo bit na drugoj temi bebe,he he ,onda ce nas mucit drugi problemi pa cemo se smijat ovim trudnickim danima,ceka nas ljeto a ja bas ne podnosim vrucine ubijaju me tako da me strah kad dode beba kako cu sa njom po najtoplijim danima,kad sam gledala ovog mog malenog imao je dvije god  doslovno po ljeti kad sam ga stavila spavat cjedio se znoj sa njega brizno moje maleno a tek sad kad zamislim ovu moju malenu bebicu tek rodenu po najvecoj toplini kako ce ono podnosit tu toplinu.

chocolate
    15. Ožujak 2014. 15:35

Stvarno jedva čekam, samo da izdržimo sve ovo pa mislim da će nam poslije biti sve lako. bar ja imam takav osjećaj. Veselim se da se smijem ovome koliko god mi sad bilo teško. Mene je isto strah ovih vrućina, lako mi je za mene nego za bebicu.. baš zbog tih vrućina ne znam dal da se veslim ili ne što živim na moru.

antonio
    15. Ožujak 2014. 15:37

Ja zivim na selu ali svejedno je pakleno majko moja mila,ali proci cemo mi sve to samo da bude sve ok

chocolate
    15. Ožujak 2014. 15:43

Naravno, bitno da je sve ok, a onda mislim da će nam vrućina biti najmanji problem.. Opet mi je draže da je ljeto nego zima. bar će nam biti lakše po noći dizati se i hraniti bebe.. 

antonio
    15. Ožujak 2014. 16:59

Eh da to si u pravu

bjap
    15. Ožujak 2014. 21:05

Uh, meni je ljeto uvijek draže, zimi sam depresivna. Jedino što ne volim je hrpa muha i komaraca, ali već sam pripremila mreže za prozore i uzet ću mrežu protiv insekata za kolica. I mene strah malo kak ću s tako malom bebom po vrućini, nećaci su bili zimske bebe pa s ljetnima nemam iskustva. 

Što se tiče straha, više se ne bojim, čim mi netko počne pričat da je nečija trudnoća završila oko 25.tjedna zamolim ga da prestane. Antonio, nadam se da je od naprezanja, meni je u razdoblje hematoma znalo kapnut krvi nakon naprezanja od povraćanja.

antonio
    16. Ožujak 2014. 07:11

Ma ja nemam hematom jer svaki pregled imam ultrazvuk ai prekjucer u bolnici su mi radili 4D ultrazvuk bili bi vidjeli jer su mi radili detaljan pregled da bas iskljuce hematom,i manjak plodne vode,i hvala dragom Bogu to je sve ok.

chocolate
    16. Ožujak 2014. 10:38

antonio odmaraš li, kako si jutros?

antonio
    16. Ožujak 2014. 11:20

Evo danas sam bolje odmaram koliko mogu,joj bila sam bjesna sinoc masina od suda mi je bila crkla pa sam morala na ruke prat a suda za poludit ali jutros me muz iznenadio nocas dok smo spavali muz ju je popravio he he,kamen mi je pao sa srca

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.