Ma ja sam majka dvoje djece, jedno sam izgubila i dan danas me boli dusa za njim jer sam ga izgubila sad sam opet trudna i oni su moji zivot normalno da ga necu ljubit u usta pred cijelim svijetom a niti kad je ono vece ali dok je maleno ma svog ga izljubis od ljubavi dok je onako golisavo nakon kupanja,ili da znam da imam neku bolest i da sam zarazna,ali Beag moj mali ima tri god i kad se zaleti prema meni i zagrli me i kad mi kaze MAMA JA TE JAKO VOLIM,ma ne da ces ga izljubit pojela bis ga kako je to slatko srce mi bude veliko kao kuca jedva cekam da rodim i ovu bebicu da je vidim izljubim.
jooj vjerujem ti, i ja jedva cekam svoju bebolinu!!!! inace obozavam bebace i suszdrzavam se da ih ne gnjavim previse, ali svog cu zato stalno ljubit i mazit i grlit!!!!!!!
ah da, sto se tice trbuha, i meni je tako napuhan, mislila sam da je to zbog probave...
curke, zelim vam ugodan vk, uzivajte!!!! iako su najavili neko ruznjikavo vrijeme, ja se jos nadam se ce biti sunca kao jucer i danas!!!!!!!!!!!! uzivam u suncu!!!
Hehe, ji ja sma danas uživala na suncu s nećakom...ali sad sam u krevetu jer boli trbuh pa mirujem. Za vikend idem u Zg, doduše samo u nedjelju (prekratko)
A moje tegobice...nešto mi želudac ne radi već dva dana, opet povraćam, ali hranu
Mali bubač se počeo toliko vrtit, sad tuče svoju mamu po jajnicima, boliiiii, al nema veze
Meni se trbuh vidi dosta negdje od 16. tjedna (unatoč povraćanju do 20-tog), ali sad u zadnja dva tjedna je baš buknuo, nitko ne može vjerovat :D Sad sam 24 tjedna trudna i svaki dan raste, doslovno, malo mi je teško naviknuti se na njega i već mi otežava kretanje - bole me leđa, teško se ustajem i sl. Čini mi se da ću imati veliku trbu, iako sam dobila malo kila... Teško mi je sjediti na poslu pa svako malo prošećem oko zgrade, koliko posao dozvoljava. Al neka, sve je to veselje, raste trbuh = raste beba = skraćuje se vrijeme do upoznavanja
Meni se trbuh vidi dosta negdje od 16. tjedna (unatoč povraćanju do 20-tog), ali sad u zadnja dva tjedna je baš buknuo, nitko ne može vjerovat :D Sad sam 24 tjedna trudna i svaki dan raste, doslovno, malo mi je teško naviknuti se na njega i već mi otežava kretanje - bole me leđa, teško se ustajem i sl. Čini mi se da ću imati veliku trbu, iako sam dobila malo kila… Teško mi je sjediti na poslu pa svako malo prošećem oko zgrade, koliko posao dozvoljava. Al neka, sve je to veselje, raste trbuh = raste beba = skraćuje se vrijeme do upoznavanja
Kao da sebe slušam, samo što sam kraće trudna... Sad ulazimo u 19tt, ali mi je pupa nekako kroz 2 tjedna narasla, da samu sebe iznenađujem. Kako još uvijek radim, isto ustanem, šetam, jer mi je nekako teško stalno sjediti... Ali mi sve to skupa u drugu stranu čini neopisivo zadovoljstvo...
Krešimir 19.08.2014. <3
Ima li netko iskustva s vracanjem mucnina? Naime, povracanje i mucnina su mi prestali prije 5-6 tjedana, ali zadnjih 5 dana mi je opet muka :( Ne povracam al se osjecam jako lose, zeludac mi je stalno u grlu :( Sad sam u 25. tt.
Ima li netko iskustva s vracanjem mucnina? Naime, povracanje i mucnina su mi prestali prije 5-6 tjedana, ali zadnjih 5 dana mi je opet muka :( Ne povracam al se osjecam jako lose, zeludac mi je stalno u grlu :( Sad sam u 25. tt.
Hm...imam sličan slučaj. Znači konstantno sam povraćala negdje do 14.-15. tjedna, nekoliko puta dnevno. Onda sam imala smrtni slučaj u obitelji, i makar sam zatomila tugu šok se čini mi se odrazio na način da sma prestala povraćati i počela jesti. Nakon tjedan dana sam opet počela povraćati, ali od tada povraćam rjeđe i i ne svaki dan. Sad sam 27+4.
Cure moje, evo bila sam jutros na pregledu, poludila sam od čekanja . Velika gužva, no doktor strpljiv i simpa, svaka mu čast! Rekao mi je da mi ureaplasmu više neće liječiti (2 puta smo pili Summamed) jer nema šanse da se povuče prije neg rodim, a u ovom stupnju trudnoće više nije opasna. Nadalje, uloživa sam za vrh prsta pa nek i dalje mirujem, al ne moram ni pretjerivat sa mirovanjem. U zadnjih 6 tjedana sma dobila 1kg (malo mi je to sumnjivo), reko je da sam prava mršavica.
Idući tjedan idem na OGTT
, kroz 2-3 tjedna moram napraviti ultrazvuk i onda za 3 tjedna kod njeg opet na pregled (obožavam što su tako organizirani
).
Nakon pregleda smo MM i ja išli gledat kolica, dok nam se nije zamantalo od gladi pa smo požurili kući. I sad, maloprije odem na WC kad ono smeđi iscjedak!!!!!!!!!!!!!!!! Zasad ne dižem paniku, mislim da je od pregleda, vidjet ćemo hoće li se nastavit. Bebu osjetim...
Sretno dalje, bjap! Ja isto imam ureaplazmu, nadam se da ću je iskorijeniti. I ima li netko koga ne šalju na OGTT? Užasavam se toga! Nije mi ga dr još spominjala... Radila sam ga dok nisam bila trudna jednom i jedva sam izgurala, a tek sad kad se sjetim svojih mučnina koje imam od... ono... zraka?! To će baš biti izazov.
bjap, bitno da je sve ok. a ovo ostalo ce se rijesiti. a taj smedi iscjedak, mislim sta rec... mrzim ga!
u kojem ste tjednu radile papu?
nadam se da ce ti secer biti dobar! mene dr.nije slao kako je rekao, ali vjerujem da ce kasnije.fujko.
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji