Kako se borite s trudničkim tegobama?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    chocolate
    17. Ožujak 2014. 11:09

i muževi spadaju u probleme trudnoće..  zamisli ako navečer zaspe prije tebe pa počne hrkat i onda ti ne možeš zaspati.. :P Bjap dovedi ga u red dok još imaš vremena.. Ako više ne moraš mirovati muža pod ruku i preko vrata pa gdje god. S mojim srećom tih problema nemam. Da se njega pita u stan bi ušli samo da prespavamo..

MarijaŠ
    17. Ožujak 2014. 12:42

chocolate

i muževi spadaju u probleme trudnoće..  zamisli ako navečer zaspe prije tebe pa počne hrkat i onda ti ne možeš zaspati.. :P Bjap dovedi ga u red dok još imaš vremena.. Ako više ne moraš mirovati muža pod ruku i preko vrata pa gdje god. S mojim srećom tih problema nemam. Da se njega pita u stan bi ušli samo da prespavamo..

Moj ponekad zaspe prije mene, pa hrče, ali ga probudim, pa mi se jadničak još onakav snen ispričava. ;) I isto je baš pažljiv - šetnje, tetošenje i sve ostalo. Samo što ja nisam taj tip-donesi mi, napravi mi... Dok mogu sama, sve si radim sama :) Iako vjerujem da ću se lako prilagoditi i na drugačije. :)

Krešimir 19.08.2014. <3

antonio
    17. Ožujak 2014. 13:51

Bajp evo sukrvice nema ni danas ni jucer lezim malo vise i mirujem i evo sve stalo imam jako veliki pritisak na mjehuru ne mogu trpit niti jednu kap u sebi odmah trcim u vc,muz mi ludi ja bi isla malo van setat a on se boji ma mislim njemu je to gubljenje vremena ,ali da se pohvalim od petka od kad sam dosla iz bolnice muz sve radi dode s posla zabavlja djecu igra se sa manjim sa vecim pise zadacu i uci i onda ih spremi i igraju se vani a mene guzica boli od lezanja.Bajp super si vikend prosla neka tako i treba,he he uzivaj ja lezim dva dana i vec mi je dosta mogu zamislit samo kako si ti onda ,ali samo neka mi doguramo do kraja pa ce bit sve ok,neka muzevi malo obljecu oko nas tako i treba mada ja sam navikla sve sama pa se ljutim na svaku glupost jer ne napravi kao ja pa vicem he he,a sto se tice hrkanja zato je moj maleni tu ,cim tata pocne hrkati mali ga pocne tuc jer ima jako lagan san i kad ne trza na nista vise opali ga bocom po glavi ha ha hai tako tata vise ne hrce.

beag
    17. Ožujak 2014. 15:53

znam o cemu govoris, ja sam najsretnija kad si sama napravim po svom! suzdrzavam se da ne prigovaram kad nije napravio nesto kak bi to ja  al i sretna da mi pomaze. znam kako ti je, ja sam strogo lezala puna 2 tjedna, za izludit! sad sam se pocela pomalo kretati pa sam u subotu sadila cvijeće na balkonu i kako sam cucala cijelo vrijeme tako me sad guza i noge bole kao da sam zakrzljala  moram se vratiti u normalu, idem u krace setnje svaki dan, a pomalo cu ih produzivati.

Marija - nisam niti ja taj tip, ali kad si na mirovanju, a pogotovo strogom, ne smijes puno toga raditi, a neke stvari moraš odraditi i zato kad je on doma naravno da mi je prilika da mi pomogne! 

problem s hrkanjem rijesim u sec., malo ga rukom mrdnem i samo se okrene na bok i hrkanje prestane, sva sreca ne spava cijelo vrijeme na ledima hihii

MarijaŠ
    17. Ožujak 2014. 22:17

beag

znam o cemu govoris, ja sam najsretnija kad si sama napravim po svom! suzdrzavam se da ne prigovaram kad nije napravio nesto kak bi to ja  al i sretna da mi pomaze. znam kako ti je, ja sam strogo lezala puna 2 tjedna, za izludit! sad sam se pocela pomalo kretati pa sam u subotu sadila cvijeće na balkonu i kako sam cucala cijelo vrijeme tako me sad guza i noge bole kao da sam zakrzljala  moram se vratiti u normalu, idem u krace setnje svaki dan, a pomalo cu ih produzivati.

Marija - nisam niti ja taj tip, ali kad si na mirovanju, a pogotovo strogom, ne smijes puno toga raditi, a neke stvari moraš odraditi i zato kad je on doma naravno da mi je prilika da mi pomogne! 

problem s hrkanjem rijesim u sec., malo ga rukom mrdnem i samo se okrene na bok i hrkanje prestane, sva sreca ne spava cijelo vrijeme na ledima hihii

Ma znam draga, jasno je to... Što ne smiješ, naravno da ga treba iskoristiti... Trebaju i oni sudjelovati u trudnoći... ;) 

A o hormonima da ne pričam... kao PMS na 100tu. Čas mi je sve ok, sve može, sve je ružičasto, a čas zapadnem u takvo sivilo, pa plač, ljutnja i tko zna što sve ne. I onda kad se saberem, shvatim da bih teško samu sebe nekad trpila... ;)

Krešimir 19.08.2014. <3

bjap
    17. Ožujak 2014. 15:53

Neka nas tetoše, to nek bude njihov simptom trudnoće , i to što moraju hormone trpit (meni je zadnjih dana suze i smijeh naizmjence) . Mene moj najviše pazio i služio dok sam strogo mirovala, a i sad malo, sam se ja sve više krećem i radim. Počinjem lagano kuhat, malo više spremat kuću, odmah se nekako bolje osjećam. 
    I moj muž hrče, što baš nije lijepo kad ionako ne spavam kak treba zbog pišanja. Antonio, ja večerom poludim, kap po kap svakih nekoliko minuta, a mali škaklji po mjehuru 

beag
    17. Ožujak 2014. 16:01

haha, to si dobro rekla, muski simptom trudnoce 

i ja sam cmizdrava, na svaku glupost,cak i humoristicne serije 

beag
    18. Ožujak 2014. 12:19

to i ja kazem, jadan muz sa mnom, ali jos jadnija ja sama sa sobom 

beag
    19. Ožujak 2014. 08:45

bjap, antonio, jel jos  uvijek povracate?

meni se prorijedilo pa uvijek mislim da je gotovo s tim, ali onda me ujutro pri samom ustajanju iz kreveta doceka suprise!!! sama kiselina. fujko!

bjap
    19. Ožujak 2014. 10:38

beag

bjap, antonio, jel jos  uvijek povracate?

meni se prorijedilo pa uvijek mislim da je gotovo s tim, ali onda me ujutro pri samom ustajanju iz kreveta doceka suprise!!! sama kiselina. fujko!

Jutros zamalo, baš kažem mužu kak već četvrto jutro nisam povraćala!!! Međutim, ne mislim da je to kraj...najčešće povraćam kiselinu ujutro ako po noći pregladnim ili ako me pati žgaravica. Sad sam non stop gladna. Počela sam si sama kuhati, nije da mi ne smrdi, ali kad počnem jest nema mi ništa finije od onog što sam si sama napravila 

E drage moje, mene boli trbuh, nekad visoko nekad niže. preksinoć sam naglo sjela na krevet i tad me presjeklo, jučer navečer me opet počelo boliti, ali sve sam pripisivala nemirovanju. Onda još sinoć pao sex i nakon toga boooli!! Drugima bih rekla da je to od napora ili da se širi maternica, ili da je od neredovite stolice. 

Odustala sam od daljnjeg pranja prozora, ali evo i kiša je počela pa mi to ide u prilog (iako je sad uprskala i one prozore koje sma ovih dana oprala).

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI