Kako se borite s trudničkim tegobama?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    beag
    17. Ožujak 2014. 15:53

znam o cemu govoris, ja sam najsretnija kad si sama napravim po svom! suzdrzavam se da ne prigovaram kad nije napravio nesto kak bi to ja  al i sretna da mi pomaze. znam kako ti je, ja sam strogo lezala puna 2 tjedna, za izludit! sad sam se pocela pomalo kretati pa sam u subotu sadila cvijeće na balkonu i kako sam cucala cijelo vrijeme tako me sad guza i noge bole kao da sam zakrzljala  moram se vratiti u normalu, idem u krace setnje svaki dan, a pomalo cu ih produzivati.

Marija - nisam niti ja taj tip, ali kad si na mirovanju, a pogotovo strogom, ne smijes puno toga raditi, a neke stvari moraš odraditi i zato kad je on doma naravno da mi je prilika da mi pomogne! 

problem s hrkanjem rijesim u sec., malo ga rukom mrdnem i samo se okrene na bok i hrkanje prestane, sva sreca ne spava cijelo vrijeme na ledima hihii

bjap
    17. Ožujak 2014. 15:53

Neka nas tetoše, to nek bude njihov simptom trudnoće , i to što moraju hormone trpit (meni je zadnjih dana suze i smijeh naizmjence) . Mene moj najviše pazio i služio dok sam strogo mirovala, a i sad malo, sam se ja sve više krećem i radim. Počinjem lagano kuhat, malo više spremat kuću, odmah se nekako bolje osjećam. 
    I moj muž hrče, što baš nije lijepo kad ionako ne spavam kak treba zbog pišanja. Antonio, ja večerom poludim, kap po kap svakih nekoliko minuta, a mali škaklji po mjehuru 

beag
    17. Ožujak 2014. 16:01

haha, to si dobro rekla, muski simptom trudnoce 

i ja sam cmizdrava, na svaku glupost,cak i humoristicne serije 

beag
    18. Ožujak 2014. 12:19

to i ja kazem, jadan muz sa mnom, ali jos jadnija ja sama sa sobom 

beag
    19. Ožujak 2014. 08:45

bjap, antonio, jel jos  uvijek povracate?

meni se prorijedilo pa uvijek mislim da je gotovo s tim, ali onda me ujutro pri samom ustajanju iz kreveta doceka suprise!!! sama kiselina. fujko!

antonio
    19. Ožujak 2014. 11:34

Ej Bjap i mene danas boli trbuh malo gore pa dole pa stane pa opet tako ma jucer nisam lezala nista cjeli dan na nogama pa mislim da sam prekrdasila

beag
    19. Ožujak 2014. 11:53

hmmm da ne utjece mozda i vrijeme na te promjene i bolove??!

bjap
    19. Ožujak 2014. 14:50

Hm, nisam o tome ni razmišljala. Ali da sam prekrdašila s poslom jesam, nekad čak i potrčim, pa nagli čučnjevi, saginjanja...jao, kad smo već kod saginjanja, sinoć sam poludila dok sam odrezala nokte na nogama. Ista stvar sa obuvanjem čarapa, cipela, pogotovo ak se beba jako spusti. Tako je to, slatki moj problemčić sa rastom pupe 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.